Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teló 2000
plexi 1500 ( a fölfogatásdnál egy kicsit el van törve de ha fölrakod nem látszik)
Olaj visszajelző 2000
Féktárcsazár 1500
Tanktáska louise 4000
gyerekek oylan létezik hogy nem tudom kicsavarniaz ta kibaszot gyertyát sehogy?
pippo küldtem emailt
próba, aztán mondd meg hogy sikerült :)))
Szerintetek ezzel a festékkel le lehet normálisan fújni az idomokat?
Szia.
nekem van mindenem, adatlapomon levo elerhetosegeken elersz.
Udv
helo!
valakinek nincs elekto power nyelve elado?
es ducati feszszabalyozo?
ajanlatokat kerem markisa_17@yahoo.com
ááá nehogy szgecseld a idokat
lehet kapni szép csavarokat is!
itt nézél szét!
vannak szép csavarok !
én krómozotat tenék és imbusz fejest!
énekem is úgy van felfogatva!
itt a link!
http://www.italmondo.hu/index....
szevasztok!

Vettem az idomok rögzítéséhez popszegecseket,mert szerintem csavarral elég gányul nézne ki...a kérdés csak az.hogy ha én ezeket festés és egyéb szerviz után belövöm,a következő szervízhez hogyan szedem szét?
Barmolni nem akarok akkor sem,de szerintem inbuszfejű csavarral elég szarul nézne ki...ezzel lenne a legszebb
na a libás. Megy a schwááálbeeee? Vagy lefutják a libák?
csőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő
hali e-mailbe ird le, nem jo az msnem.
na ilyen karbi se sűrűn van af1-en gyárilag
esetleg msn cimed van boy? lenen pár kérdésem
Af1 125 alkatrészek eladók blokk kivételével megvan minden.
érd: norbika01@postafiok.hu
Eladó Delloroto porlasztók (karburátor)
28mm-es torok átmérős 8ezer ft
34mm-es torok átmérős 10ezer ft

orozoli2002@yahoo.com

30-435-1769
huh,ez még 2-3 hónap kérdése..először legyen kész az aprilia..Bár szerencsére sok munkát nem igényel...
Nos a következő motorral nagy bajban vagyok...a.korlátozott jogsim van és nem tervezem a korlátlant.Egy olyan motor kéne majd ami jó közútra,neg ha kavicsos útra tévedek ott is elmenjen..tervezek nagy túrákat,több naposakat...szal a kényelem is fontos.viszont mélynövésű vagyok,165 cm...egy transalp tök jó lenne,de nem ér le a lábam.Szal marad a sporttúra....
Nekem van egy FZR-em Ha jó árat mondasz viheted
S mennyi lenne az a olcsó ?
Jó az RS-re
már vágom...szombaton elviszem szerelőhöz,aztán szét lesz kapva.
Ebben a hónapban már nem kerül sor több alkatrészre,jövő hónapban vissza térek rá..Mindenképp gyárira akarom megcsináltatni.
Lehet tavasszal eladásra megy,vagy egy fz400 vagy egy fzr lesz helyette..Még nem tom...
Jobban megnézve a képedet látni hogy, a kipufogo eléggé gányolva van. Nem rugokkal van rögzitve ahogy gyárilag is kellene hanem összevan heggesztve a kipuff és a hengeren lévő "csatorna". SAjnos nem tudom miért szokták összeheggyeszteni, de többel is találkoztam már ez a legrosszabb megoldása neki előbb utobb a rezó és a dob közötti csatlakozásnál elfog törni... Illetve amit lejjebb is irtak valóban lehet még a power szelepszárszimering is!
Ha érdekel nekem van olcsón hozzá kipufogóm illetve a hengerre lévő cuccaim amivel gyárira visszatudod állitani!
Üdv
milyen rugóra gondolsz?
rugó nincs rajta?
ugylátom össze van hegesztve a rendszer
Sziasztok!Sürgősen eladó a motorom autóvásárlás miatt!http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_af-1-5424328
Al
kuképes ár, hozzávaló alkatrészek külön is eladóak