Sziasztok. Nekem olyat csinál a motorom hogy normálisan megy 7000 alatt de ha kicsit is hosszabb távra megyek vele akkor néha ott se hanem csak 6000 körül. Rövid távon lehet vele powerezni stb.. de ha kicsit is hosszabb távra viszem akkor mondjuk szeretném 7000 fordulaton tartani ott épp nyitva van úgy ahogy a power és tudok úgy menni vele kb 500 métert utána leesik a fordulat 7000 alá és nem lehet visszatornázni felé, mert lehörög ha megállok várok egy picit akkor megint fellehet nyomatni 7000 felé és utána megint lejátszódik esetleg mi lehet a probléma? 34 Delorto karbi van rajta.. Városban semmi problémája ott megy a power normálisan meg nem de ha kicsit is hosszabb távra indulok egyből bevág ez a probléma..
Nem tudnál segíteni, mert lerobbantam a motorral, hogy nyald ki a lyukam..
De értelek, hogy ha nem , hogy verjem a szádba..
És a szomszédnak nincs, kocsija, hogy szopd le anyádat.
És lányod van? Nyomjam a lukába..
Feleséged hogy van? Majd adok neki trombitafejet..
Találtam itt vízpumpa tengelyt lapáttal és VP fogaskereket meg henger alsó tömítést.
Ezek megegyeznek vajon a rotax 122 es blokkba valókkal ?
Ami az RS ben van ?
Lehet utána nem olvastad,de írtam hogy találtam fényezőt...Hogy tiszta legyen a kép,vettem autófestéket,edzőt,mindent ami kell,a srácnak meg megvan a szaktudása és felszerelése..Szerencsére mivel oda jár edzeni ahol én dolgozok,így elég olcsón megszámítja nekem...szal fasza lesz a fényezés.
Pedig mit nem adtam volna egy iylenért(vagy sokkal rosszabért is akár:) 1983 környékén...
Moog Prodgy cuccom volt, asszem az enyémen kívül kettő volt az országban, az egyik az omegának:)
Érd: norbika01@postafiok.hu
Nem tudnál segíteni, mert lerobbantam a motorral, hogy nyald ki a lyukam..
De értelek, hogy ha nem , hogy verjem a szádba..
És a szomszédnak nincs, kocsija, hogy szopd le anyádat.
És lányod van? Nyomjam a lukába..
Feleséged hogy van? Majd adok neki trombitafejet..
Üdv.: Iván
attila.hunter@gmail.com
Ezek megegyeznek vajon a rotax 122 es blokkba valókkal ?
Ami az RS ben van ?
Rotax 123-hoz keresek jó állapotban lévő lendkereket. Az enyémben valamilyen oknál fogva a mágnes darabokra tört.
patvaros87@gmail.com
Üdv
Azért kösz.
Moog Prodgy cuccom volt, asszem az enyémen kívül kettő volt az országban, az egyik az omegának:)