Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Nekem olyat csinál a motorom hogy normálisan megy 7000 alatt de ha kicsit is hosszabb távra megyek vele akkor néha ott se hanem csak 6000 körül. Rövid távon lehet vele powerezni stb.. de ha kicsit is hosszabb távra viszem akkor mondjuk szeretném 7000 fordulaton tartani ott épp nyitva van úgy ahogy a power és tudok úgy menni vele kb 500 métert utána leesik a fordulat 7000 alá és nem lehet visszatornázni felé, mert lehörög ha megállok várok egy picit akkor megint fellehet nyomatni 7000 felé és utána megint lejátszódik esetleg mi lehet a probléma? 34 Delorto karbi van rajta.. Városban semmi problémája ott megy a power normálisan meg nem de ha kicsit is hosszabb távra indulok egyből bevág ez a probléma..
20
ujonnan látam már 15 ért is ha jol emléskzem
Köszönöm szépen :$
Af1-be mennyibe kerül 1 új hajtókar és bontott?
ngk b10eg vagy br10eg
Mien gyertyát ajánlotok a motoros szezonra AF1 replicca ba?
http://gyujtokabel.unas.hu/spd... valaki vásárolt már innen? postázási költség valami nincs 350 ért kihozák házhoz?:DDD
Aprilia Af-1 125 alkatrészek eladók a legjobb áron.
Érd: norbika01@postafiok.hu
Csőőő Zsolt 0430!

Nem tudnál segíteni, mert lerobbantam a motorral, hogy nyald ki a lyukam..
De értelek, hogy ha nem , hogy verjem a szádba..
És a szomszédnak nincs, kocsija, hogy szopd le anyádat.
És lányod van? Nyomjam a lukába..
Feleséged hogy van? Majd adok neki trombitafejet..

Üdv.: Iván
és én tudok hozzá adni fogaskoszorút.
hello nézd meg hogy afőtengelycsapágy lóg_e? én 3lendkereket cseréltem mire rájöttem miért veri szét mindig. ugyanis összeér a lendkerék az alaplappal
hello nekem van fogaskoszoru nelkul, de hibatlan magnesekkel.

attila.hunter@gmail.com
Sziasztok egy kérdés azt az alkatrsézt hivják gyertyapipának amit közvetlen rárakok a gyertyára ?
Ezt sajnos nem tudom megmondani. Kérdezd meg Atta.-t, ő linkelte ezt az oldalt a multkor. Lehet hogy szokott innen rendelni.
Találtam itt vízpumpa tengelyt lapáttal és VP fogaskereket meg henger alsó tömítést.
Ezek megegyeznek vajon a rotax 122 es blokkba valókkal ?
Ami az RS ben van ?
Vagy próbbáld meg Itt.
Hali!
Rotax 123-hoz keresek jó állapotban lévő lendkereket. Az enyémben valamilyen oknál fogva a mágnes darabokra tört.
Lehet utána nem olvastad,de írtam hogy találtam fényezőt...Hogy tiszta legyen a kép,vettem autófestéket,edzőt,mindent ami kell,a srácnak meg megvan a szaktudása és felszerelése..Szerencsére mivel oda jár edzeni ahol én dolgozok,így elég olcsón megszámítja nekem...szal fasza lesz a fényezés.
Nekem van komplett gyujtásom is illetve külön is hozzá mindenem.
patvaros87@gmail.com
Üdv
káj éjte :((( fude álmos vagoyk najo jo8 every body D:
Köszönöm igazán, de már nem zenélek, és mint mondtam már nem is nagyon tudnék.

Azért kösz.
eladom neked nagyon olcson:$
Pedig mit nem adtam volna egy iylenért(vagy sokkal rosszabért is akár:) 1983 környékén...
Moog Prodgy cuccom volt, asszem az enyémen kívül kettő volt az országban, az egyik az omegának:)
én az oktávokat se tudom mert 1 szer hasnáltam amikor részegvoltamazota a padláson van:DDD