Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Általában nem a tömítésnél szokta köpni. Hanem a félgömb körül amire a rezo torka csatlakozik. Vagy a power száránál.
Láttam neked is volt ilyen vasad..( Aprilia SportPro )
Gondolom akkor ismerős a jelenség...ezek szerint nem komoly a baj?
Azt látom szakértő szemek nélkül hogy a tömítés igen gagyi..szombatom megy szerelőhöz hogy ezt megszüntessem...
Ereszt a kipufogó.
ez mitől lehet?
Ha érdekel tudok olcsón hozzá, emailon keress meg ott a részleteket!
patvaros87@gmail.com
Üdv
nekem van az ára 5e!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
melyik oldali ?
Az akksi kábelek közül az egyik a feszültségszabályzóra, a másik az önindítórelére megy. Így egyszerűbb talán a hiba keresés:)
Keress a füstölés felé valami rossz érintkezést...két vezeték, amiről lejött a szigetelés...vagy vmi ilyesmi. Azok csinálnak ilyet.
Nincs mit, nagyon szívesen!
Bence,megjöttek az alkatrace-ek,köszi szépen!
még nem nyúltam hozzá.Nem is fogok szerintem.Profira bízom.
Hali!Megkapod a kereket gumistól féktárcsástól együtt 6000 ft-ér ha érdekel hívj 0620 3498275 Jó állapotban van a féktárcsa nincs kivállasodva.
hát találhatsz hozzá 3-5ezer forint környékén.

Van hozzá egy metálos sötétszürkés-fekete csillámos idomszettem ha érdekel...olcsón adom.
Üdv!
AF1 Europa-hoz mennyiért érdemes első féktárcsát venni? Illetve milyen márkát ajánlotok? Az Italmondo adott egy 64 000 Ft-os ajánlatot. Azon már veszek egy donormotort...
nem tom baszameg de sztem az aksi
Bocica mivan szintetizátorozol müvész lettél...?
Amugy megint mi a baja már a motorodnak mondtam hogy fos nem xD...
Gyere netre és beszélünk
Nem lehet hogy valami9 vezetéket elnyírtál vagy ilyesmi.

Vagy rosszul kötöd be ?
:DDD nekem szerencsére semmi :DDDDD de akkor nekem tuti levan merülve az a gond?
Hozzá se nyúltam
akkor ott valami mocskosul rövidre zártál.
Nekem meg füstölnek az akksi kábelek...ötlet? :D
szoval ot csavarjam le azt a ksi csavart és szedjem le akábelt az aksirol?
Tenni kell alá egy lavórt!

Kösd le az akksiról a vezetéket (elég az egyiket) mert lehet hogy valami fogyasztja a cundert álló helyzetben is.
elfolyik az áramom nem értem