Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha van szeme, látja a képeken :D Eléggé felismerhető alakja van...
SEGÍTSETEK
SZIASZTOK malaguti firefox 15 öse van haveromnak 70 ccm elvileg--90 et megy kb de oylan lassan gyorsul mint egy babetta---állítólag nem gyári a kipufogó rajta.........valami sport kipuf van rajta de tutira nem gyárii...mi oka lehet neki még hogy nem akar gyorsulni?
valaki valami jó kis infót adhatna...köszi
oksa majd csörgess........de ez 125 ös szintezi volt......tudjál róla.........mielőtt engem lebasznánaka többiek h átt akarlak baszni ..........
'86-'88 ig
Midnene más szinte, mint a későbbieknek. Rotax 127-es blokk elvileg. Illetve a műszerfalát beletették a Syntesibe is eleinte. Meg a tankot. 16 collos kerekekkel futott.

De azt se árt tudni, hogy amit utána készítettek, '88-'92 között, akkor is '90-ig elvileg Sintesi, aztán Futura, de még az azonosak alkatrészei sem biztos, hogy csereszabatosak. Szinte minden alkatrészből van többféle...
oksa......de az nemjó neked ha elküldöm postán úgy hogy lefotózom neked a mai nap folyamán? és megúszod a postát kb 200 ftból....te óvári vagy? vagy győri? csak mert egy győri karika kb 2500ft odavissza... megérnéneked?
azt mépg pontosan nemtudom, talán jövőhéten hétköznap valamikor
mikor akarnál jönni amugy? csak hogy pontosítsunk..
jé iylet eccer vettem még 1998ban azthiszem....citromsárga szörny volt---törötten vettem 70 000 annó...... derégvótmá..
károly utca 68...
világegyetem-föld nevű bolygyó-európa-magyarország-kisalföld-északi régió-osztrák magyar határ közelben--mosonmagyaróvár-címet már írtam-városközponti körforgalom és ott a legelső lépcsőházban--
30 605 6883
AF1 Projekt 108
mijaza projekt 108?
azt tudom hogy hol laksz már írtad :D azért vetettem fel azt a lehetőséget hogy személyesen megnézhessem. pontos címet tudnál mondani?
szia MOSONMAGYARÓVÁRI VAGYOK....ha karsz jöhetsz...
AF1 nek is kétféle légszűrője van. Más a futuráé, és más a kétkörlámpás Sintesié.
Projekt 108-at meg nem láttam még ennyire közelről.

Amúgy légszűrőszivacsot lehet kapni motorosboltban, táblában, ha csak szivacs kell.
Neked kell eldönteni. Futura, tehát '90-'92-es lehet.
A festése tuti nem gyár. Ilyen nem volt. Amúgy a képen jól mutat.
A többi a te részed. Szerintem az 50-esek különben sem érnek annyit, amennyire túl vannak árazva. Haverom is eladta vagy 6-7 éve a 80-as Futurát 150 -ért, akkor se tartottam többre 110-120-nál. De a piac szabja az árat :D Ez ne befolyásoljon.
hát nekem csak a szivacs kellene, az mibe kerülne? és meglehetne úgy oldani hogy odamegyek személyesen, és mégnezni hogy jó-e bele?
Légszűrőm csak 25 af1 re van de lehet hogy ugaynaz az rs -é is--azt ha kell szűrővel együtt odaadom 1500 ba a légszűrőházat--
mind1 azért köszi
NINCSEN SAJNA---BOCS
OK SEMMI BAJ---
és ha már itt tartunk nincs véletlenül eladó légszűrőd, esetleg dellorto sha 14.12-es karbid? kössz a választ :)
jah bocs :D én motorozni akartam :D
köszi......hát az sajna akkor nem fogmenni....tavaszig nem motorozhatok.......szuper-
motorozni akar:) de sztem a drz-vel sem zavarnál
de te most motorozni vagy börzézni szeretnél csak mert nekem drz-m van--és csak apriliát bontok h...........