Az gyakorlatilag a lámpa, és minden fogyasztó, amihez nem használ eredetileg akkut a motor. A másik meg a töltővezeték gyakorlatilag. De mindkettőben van biztosíték! Ne feledjétek! Csak a R-nél a gyújtáskapcsoló után volt eredetileg.
(nem ismerős, de lehet hogy átküldted már korábban)
Haver épített egy simsonból Rotax123-as vadállatot Tuareg hátsóvillával, és abba próbáljuk beleeszkábálni a fesszabályzót. A test oké, a G-G is rendben van, a +B az akksipozitív és amúgy minden fogyasztó, csak ezzel az R-el szenvedünk, hogy ezt mire kössük. Teljesen nyers a moci, nincs semmi vezetékelés
Küldtem egy mailt. Asszem nem először. Van benn bekötési rajz.
A B+ megy az akkura, biztosítékon keresztül. -piros vezeték
Az R a gyújtáskapcsolóba ilyen franc tudja milyen színű vezeték, pirosas barnás, ha stimmel a színárnyalatom a bekötésen
a két G a generátorból jövő két sárga (régebbi elektronika esetén kék) vezeték, mindegy melyik melyik. mondjuk tapasztaltam olyat, hogy felcserélve nem ment a kipuffelektronika, de utána hamar meg is hallt a generátor.
Rendben, és ami még fontos hogy rotax123-as blokk legyen benne, ahhoz vannak alkatrészeim, a karburátor alatt megtalálhatod a tipusát belevan ütve.
Üdv
gabor8181@freemail.hu
van gyárim is vaspersejes az 15 e
(nem ismerős, de lehet hogy átküldted már korábban)
Haver épített egy simsonból Rotax123-as vadállatot Tuareg hátsóvillával, és abba próbáljuk beleeszkábálni a fesszabályzót. A test oké, a G-G is rendben van, a +B az akksipozitív és amúgy minden fogyasztó, csak ezzel az R-el szenvedünk, hogy ezt mire kössük. Teljesen nyers a moci, nincs semmi vezetékelés
A B+ megy az akkura, biztosítékon keresztül. -piros vezeték
Az R a gyújtáskapcsolóba ilyen franc tudja milyen színű vezeték, pirosas barnás, ha stimmel a színárnyalatom a bekötésen
a két G a generátorból jövő két sárga (régebbi elektronika esetén kék) vezeték, mindegy melyik melyik. mondjuk tapasztaltam olyat, hogy felcserélve nem ment a kipuffelektronika, de utána hamar meg is hallt a generátor.
tel:0630731632
csak mert a mobilszámok a 30 után 7 jegyüek.
én vagyok az!
hengerfeejm most csak polini van
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:0630731632
(saruk: G G R +B ) melyikre mit kell kötni?
(a testén külön földelés van)
Üdv
Tudom amatör kérdések:)
és maradt bennt egy kis huzás sajna---de kompletten odaadom 15 ért ha kell..
email:patvaros87@gmail.com
tel:06303207630
Tidem mijen állapotu ?