Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

AF1 50 bontott alkatrészek eladók! Minden! Van egy am6-os blokkom is, meg egy rv6-os is. Egyik sem power-os. Jó futóművek, kiváló fékek. Idomok, stb.
Ezek a gyári tükrök rajta a 2db 5000Ft.
Üdv
heló
nekem van viszapilantotükreim!
ugyan az a gyári felfogatás a fejidom tarto konzlhoz!
igy néz ki!
ne értsd félre ezt az ásíttó fejet de én először szomorú fejnek néztem....baszki---
sajnos bocs------nincsmit....
azért kösz!
98 ban vettem eccer egy ilyet citromsárgában-----17 évesen...ez asszem 87 es talán,de sajna ilyen mocihoz már csak első-hátsó tárcsáim vannak jó állapotban----2000ft db áron---30 605 6883
ÜDV! nekem pont ilyen idomszett kéne!tank meg ülésidom nélkül!
oksa..rendben---ha kell valami csörgessetek vagy írjatok szivesen segíttek iylenekben ha tudok.....30 605 6883
Tesom este ér haza elméletileg megnéz most egy bontás alati mocit melo közben ha ot nem kap akkor kelene.
adok hozzá felfogató csuklókat is aminek a helye szerintem uyganott van mindkettőnek...amugy az enyémneka feje 5-6 miliméteres vastagsgra de amugy 8-10 es juk van rajta minta tiéden--
Nekem ijen felfogatás van.
szia----nálam a gyári eredeti 1000 ftba....a karbonmintás pedig 1500 ba...KERÜL...DARABJA ÉS VAN BELÖLLE 2-2 HA KELL--
az indexek darabja is 1000ft-- ha mind a négyet elviszi valaki--
MA MEGYEK UGYIS APOSTÁRA HA KELL valami fel tudom adni és még holnap megkapod---annyi baja van a tükörnek hogy a tüör úgy van beleragasztva iylen szilikonragasztóval..azért ennyiaz ára az apriliának..30 605 6883
XVI kerület szélén, Csömörön az M0ásnál.
Ha valakinek van sérült, fültörött, repedt műanyag idomjai amit szeretne megjavíttatni új vásárlása helyett akkor hívjon fel, tudok segíteni neki, és váz hegesztésben is. Telefonszámom +36303258614, vagy vftsforever@gmail.com
viszapillantó tükrök menyibe kerülnek?
attól függ mibe akarod rakni?
125ccm Af1-ek bontása, a képen látható motorok, ezen felül is rengeteg mindenem van, az összes tipusu af1hez! Bármi érdekel keress meg.
rendben,akkor ez kellene !
persze!
itt a kép!
1 furás kéne neki! és kész!
Akkor bontott 120-as kilóméterórája,futurába való,eladó van valakinek?
Várj Zsolti. az msn-em be van szarva. amúgy én vagyok a bullant felhasználó,tőled vettem már sokmindent , csak most megváltoztattam a felhasználóm. képet dobsz nekem ?
heló nekem van vasperselyes 15 ezerbe!(alkuképes) ! tötkéletes!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
hali. igen érdekelne. képet kapok róla és egy ajánlatot ?
simán kilóméterórát is elég venned.