98 ban vettem eccer egy ilyet citromsárgában-----17 évesen...ez asszem 87 es talán,de sajna ilyen mocihoz már csak első-hátsó tárcsáim vannak jó állapotban----2000ft db áron---30 605 6883
adok hozzá felfogató csuklókat is aminek a helye szerintem uyganott van mindkettőnek...amugy az enyémneka feje 5-6 miliméteres vastagsgra de amugy 8-10 es juk van rajta minta tiéden--
szia----nálam a gyári eredeti 1000 ftba....a karbonmintás pedig 1500 ba...KERÜL...DARABJA ÉS VAN BELÖLLE 2-2 HA KELL--
az indexek darabja is 1000ft-- ha mind a négyet elviszi valaki--
MA MEGYEK UGYIS APOSTÁRA HA KELL valami fel tudom adni és még holnap megkapod---annyi baja van a tükörnek hogy a tüör úgy van beleragasztva iylen szilikonragasztóval..azért ennyiaz ára az apriliának..30 605 6883
Ha valakinek van sérült, fültörött, repedt műanyag idomjai amit szeretne megjavíttatni új vásárlása helyett akkor hívjon fel, tudok segíteni neki, és váz hegesztésben is. Telefonszámom +36303258614, vagy vftsforever@gmail.com
Várj Zsolti. az msn-em be van szarva. amúgy én vagyok a bullant felhasználó,tőled vettem már sokmindent , csak most megváltoztattam a felhasználóm. képet dobsz nekem ?
Üdv
nekem van viszapilantotükreim!
ugyan az a gyári felfogatás a fejidom tarto konzlhoz!
igy néz ki!
az indexek darabja is 1000ft-- ha mind a négyet elviszi valaki--
MA MEGYEK UGYIS APOSTÁRA HA KELL valami fel tudom adni és még holnap megkapod---annyi baja van a tükörnek hogy a tüör úgy van beleragasztva iylen szilikonragasztóval..azért ennyiaz ára az apriliának..30 605 6883
itt a kép!
1 furás kéne neki! és kész!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232