Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet a hűtőd is eltömödve, vedd le szépen mosd át, takaritsd ki. Én helyedben szemrevételezném a vizszivattyút is, a meghajtó fogaskerekeket is, mert gyanus hogy nem kering a viz benne.
Üdv
A termosztát pont nem erre van..... Olvass utána picit és rájössz hogy mire való is pontosan, és oltári baromság amit itt leirtál
Üdv
hát megvan baszod---
a termosztát a baj.....aza baj hogy nincs benne a motor üzemi hőfoka az 110 fok.....de 110 fon azért nem forr a víz mert az előbb mondtam hogy magas nyomáson nem 100 fokon forr a víz hanem 120-130! attól függ hogy mekkora a nyomás---ha viszarakod a termosztátot akkor az azt jelenti hogy ha eléri a 110 fokot akkor fog kinyitni kb és akkor indul mega kiegyenlíttés mind nyomásban mind hőben----ha nincs benne nyomás termosztát miatt szóval nincs ami lefogja akkor avized 100 fokon elkezd forrni---ahelyett hogy 110 fokon üzemi hőmérsékleten menne még----EZÉRT TALÁLTÁK KI A TERMOSZTÁTOT! a főzőkukta is kurva meleg és nem 100 fokon forr benne avíz mert le van zárva és 130-150 fok is lehet benne...EZ A LÉYNEGE ANYOMÁSNAKA ZÁRT RENDSZEREKNEK! szerezz rá termosztátot de rögtön és szerintem megszűnik a baj--
Köszi egy probát megér
lehet hogy hüyleséget mondok vele de kitudja mi volt eddig a hűttővizben--ki tudja miféle fojamatok játszódnak ott bent le a magas nyomáson és fagyállókkal..lehet hogy azért forr fel mert nem kering és azért nem kering a víz mert lehet hogy a vizhűttőben valami elzárta vagy öszeragadtak a lapok és nemjó a cirkuláció....szóval magas nyomású vizzal mosd átt a hűttőrendszert hátha bele van gányolódva valami....
kurva forró meg nyomja is ki ha fel forr
igen
elvileg a műanyag fogaskereke az jó---
sanyi..a 90 fok az a kezének kurva forró lesz--még ha csak 70 az a kilencven--de magasnyomáson a víz nem 100 fokon forr hanem nyomástól függően 110-120---ha főzőkuktát nézzük akkor 130-160fok ha gőzgépet akkor akár 190 fok is lehet---mert nagy nyomáson máshogy rendeződnek a vízmolekulák máshogy csapódnak ki--
Meg kellene nézni hogy hajt e egyáltalán a vizpumpa lehet hogy belül elolvadt a meghajtó müanyag fogaskerék és nem adja át a főtengelyröl a hajtást.
Az nem lehet hogy rossz a hőgombád és nem az optimális értéket mutatja az óra.meg kellene nézni vagyis fogni a hengert mikor fel megy 90 fokra a hő fok.Hogy forró e a henger és henger fej.
aham----és állandóan felforr?
Szia! A vízpumpa jó termosztát meg nincs benne.
Köszi ha valaki esetleg tudja akkor pötyögje be köszi.
Italmondon-n nem találtam.
akkor rosz lehet a termosztát és nem nyit ki---vagy esetleg letört a vizpumpa -vizmeghajtó fogainak valamelyike és ezért nem tud kellően vizet keringetni...
akkor te már lángolhatsz ha ennyire le vagy............
köszi a választ.
kell,de most le vok égve.
Szia!
Leszedtem a hengerfejet megnéztem de abba semmi nincs csak egy hő gomba.nem tom mi lehet de nagyon melekszik.fel is forr.
Valami tipped még? Elöre is köszi
Sziasztok!
Tud nekem segíteni valaki h hol tudom bewszerezni az af1-emhez a power szimmeringet és a főtengely csapágy mellé a két db gyűrűt?
Előre is köszönöm szépen.
Helló! Te értem ez olyan,minbt az én NRGmc2 robogóm azt is ezért kellet szétszedni.A Pl Honda NSR miatt irtam az ahogy beinditottam fort is a viz.Na mikor leállitottam kiegyelitön kinyomta összes vizet.
szai----
italmondo bt -t megkeresed a neten...........és ott megtalálod a képet róla és a méretezését..... vagy felhívsz egy aprilia szervizet és megmondják neked hogy mekkora kell hozzá és mennyibe kerül...
Szerintem rám gondolsz.

Tőlem nem kaptál oltást, mindössze elmondtam, (hátha nem tudod)hogy az nem egy fantázianév, hanem egy család neve.
Üdv!

Van egy eladó minarelli RV6-os blokkom ha esetleg valakit érdekel!

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Sziasztok!
Segítségetek kérném...
Aprilia Af 1 50-nek kellene az első teleszkóp szimering mérete.
Am3-as blokkal van szerelve.

Köszönöm.
csak tudod multkor lebasztak hogy nem nagybetüvel írtam a simson szót és ráadásul úgy irtam poénból hogy szimszon............ne tudd meg mekkora oltást kaptam miatta....... amugy sivesen segíttek ha tudok üdv