Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah karbi nélkül, membránnal, csonkkal, powerrel 29e
De ti most börzét szeretnétek vagy egy motoros túrát?
27e karbival akkor és csakis akkor, ha visszaküldöd legalább a jobb oldali komplett lábtartót konzolostól együtt!

Ha nem küldöd akkor karbival együtt 30e
igen..nem képes visszaolvasni. Sok ilyen eset volt már. Többször nem akarom bemásolni
dunaszegi vagyok, neked mikor lenne jó és hol?
szia én mosonmagyaróvári vagyok--engem érdekelne
Nepperek összejárnak alkatrészeket cserélgetni, azt úgy hívják: börze:)
én is benne lennék 1 ienbe :D aki győr környéki az szóljon :p
Sziasztok skacok egy ideje ittvagyok a forumon és az érdekelne ti nemszoktatok összejárós aprilia-s összejövetelekeet szervezni?Mertmás forumon nagyon összejárnak az emberek ittmeg nem nagyon láttam h hétégi túrázás vagy valami :D valamint lenne alkatrész kérdésem de nemteszem fel nehogy félreérhető legyen majd késöbb esteleg :D
Azért az is hozzátartozik, hogy ez elriasztja őket...
Ettől függetlenül az jó dolog, hogy van olyan, akinek van eladó alkatrésze. Az rosszabb, hogy naponta bemásolja az ajánlatait. persze miért? Tapasztalat, hogy aki ide beesik tulajként, és kell valami, nem képes 1 oldalt se visszaolvasni, hanem csak azt várja, hogy majd segítenek.
Az Af1 gyártását '92 ben befejezték. Igaz, az 50-es RS alig különbözik az AF1 től. De ha az AF1, akkor minimum 19 éves. Ettől függetlenül lehet jó. Midnen mást neked kell eldöntened.
gyujtásod az már nincs is semi?:
a blok karbi nélkül menyi?
AF1 Sintesi/Replic ALKATRÉSZEK! ITT A LEGOLCSÓBBAN! Biztosan megegyezünk akármi érdekel.

Komplett blokk(pneu. powerrel, jó állapotban, szép hanggal, karbival, csonkkal, membránnal, önindítóval,gyújtás nélkül): 40.000

Blokk (csak powerrel): 27000

Komplett kábelköteg: 2000
Műszerfal: 3000
Műszerfal tartókonzolja: 1000
Hűtőrendszer(hűtő+csövek+tartály): 4000
Markolat(jobb) elektronikával, gáz és olajpumpabovdenekkel: 3500
Elsőfékrendszer( kivéve fékkar): 3000
4db gyári af1 index: 4000
Önindító: 3000
Karburátor (DellOrto PHBH28RD) jó állapotban: 5000
Benzincsap (vázra szerelhető): 2000
Ford. számmérő spirál: 1500
Gyújtáskapcsoló (kulccsal): 4000
Membrán: 3000
Szívócsonk: 2000
Kipufogórendszer (JOLLY MOTO dobbal): 5000

központi rugó: 2500
első teló(kiflikkel, tengellyel): 6000
légszűrőház(köztes csővel, szivaccsal): 1500
hátsó lengőkar(komplett fékkel): 2000
bölcsőváz: 1500
váz: 2500
segédváz(műanyaggal, zárral): 2000
láncvédő műanyag: 1000
légbevezető(DAB): 500
elsőkerék: 3000 tárcsával: 4000
első tárcsa: 2000
hátsó kerék(99%-os gumival, hibátlan): 7000
ülések(első+hátsó, szép állapotban): 3000
oldalsztender: 1500
rendszámtartó: 500
akksitartó: 500

Idomok:

Fejidom lámpával: 3000
Oldalidomok: 1500/db
Faridom: 1500
Hűtőtakaró idom: 1500
Tank: 2500
Két első csücsök idom: 500/db

Egyben az összes idom: 4000 (!)
marad bizony:) ezért én is fogom magam és hirdetek
Sziasztok!

Lehet elcserélem Derbimet egy elvileg 1998-as Af1-re. Tudnátok tapasztalatokat leírni a motorról? Lehet fórum tag is akivel cserélek. Miskolci illető, és most hírdeti motorját 189000-ért. Üdv Zsolt
hat ez igy van sajnos. de ez ellen csak az af1 tulajok tehetnenek, hogy beszelgetnek egymassal. de ha nem nem. :) addig is marad az alkatreszborze.
jó estét!

Ebben a fórumban ez már nem "divat", hogy a tulajok beszélgetnek egymással. Ez a fórum egy kirakodóvásár sajnos, pedig 2008-ban még jobb hangulata volt...ma már csak ez van: Van trafó valakinek? Van kormánycsutka? Van ez, van az? Aztán egy régebbi fórumozó válaszol valakinek a gondja-bajára az a valaki meg utána eltűnik a francba...tisztelet a kivételnek. De örülök, hogy Neked még megfordult ez a fejedben, hogy bejössz ide mint AF1 tulaj és vevő szándék nélkül és műszaki gond nélkül annyit írtál, hogy jó estét! Több ilyen ember kellene.

Jó példa: FZR fórum. Mondjuk az már egy kisebb 10-15fős "család" a teljes ellentettje az AF1 fórumnak. Érdemes megnézni!

Nagy hazaérkezésemben egy illegális gyorsulási versenyről hirtelen ezek a gondolatok jutottak eszembe! További szép álmokat mindenkinek
jo estét,
ZSOLT0430 !

Jobbos lábtartót kompletten tudsz nekem küldeni?
Köszi a választ. Megmérem az a biztos. Már töltöm az akkut.
szia trakee köszi a kielégíttő választ... meg köszi mindenkineka segítséget...üdv
Valószínűleg nem! Sőt, a 123-asé se biztos, hogy mind csereszabatos, mert a régebbiek a fordulatszámmérőt hátulról, a kuplungdekliről hajtották, az újabbaknál meg ott van a kivezetés az olajpumpánál. és asszem ugyan az a fogaskerék hajtja a csigát, mint az olajpumpát.
Szerintem amit a képen látsz :D Nyitott légszűrő :D