Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HELLÓ MINDENKI!

ROTAX123 AF1 Sintesi bontódik. Gyújtásalaplapon és visszapillantótükrökön kívül minden van!

Holnap friss képek és árak
HELP! Dellorto PHBH 28-as karbiba keresek 9,5 grammos úszót. Esetleg nincs valakinek?
miért? ezzel mi olyat mondtam ami nem igaz--r6 os áll a garázsba meg ktm smr kutyafaszom---ezzel mi rosszat mondtam, --az iylen emberek szívták a véremet fórumon--én letörlesztettem a drz x év allatt más kis pöcsnek meg megvette az apja aztán belémáll mert miért adom el bő haszonnal a felniket?
ez így volt ezen nincs mit szépítteni---vannak ismerőseim szintén gazdagok és sirnak hogy nincs pénzük--de KTM lc4 et másfél milióért zsebből kifizeti meg audival jár--ilyenek osszák a csóró fejemnek---és ennek fejében teis megtalálsz---
Ha érdekel akkor nekem van, power elektronikám, hibátlanul müködik 8400-as, de ha minden igaz van egy 7800-asom is!
Üdv
Na, ne vitatkozzatok, mindenkinek válság van:) Mondjuk biztos pipa lettem volna egy rossz kötegért. De ne veszekedjetek:)
Milliomos köcsögök? Te fordítva ülsz a lovon...
pl hol kötöttek belém?
ha szpermotóra gondolsz ott csak az irigykedés miatt mert vettem supermotó szettet és mikor közbe jött valami akkor el kellett adnom és tudták hogy drágábban adom és ez nem tetszett neki--de mindig az ilyen ktmes miliomos zsugori sznobok szóltak be akinek 2 millás ktm je van és engem meg irrigyel a kis csórót..más topikban nem volt gondom egy miliomossal sem aki köcsög lett volna--vagy tévedek?
Nem a haverom, de még csak nem is ismerem. De azt látom, hogy beléd azért sok topicban beléd kötnek...biztos ok nélkül...
tipikus magyar mentalitás---ne segíttsünk inkább bántsuk mert bántani jó--mert ettől vagyunk magyarok hogy kötekedhetünk satöbbi---a sok huligán--legyünk buták és szóljunk be mert ugysem ismer csak neten keresztül---ettől aztán kurva menők vagytok--remélem a közeletekben lévő kissebb srácokat is állandóan zaklatjátok meg buták vagytok velük az utcán--tutira ilyenek vagytok--
zsiráf----csak ahaverod szólogat be a troke--csipeget mert nemvolt gyerekszobája---vagy testvére akit nem tudott állandóan verni--nemtudta kiélni magát vagy az apukája zaklatta gyerekkorában és így éli ki magát hogy a nálánál idősebb apukákmnak szól be--
Az speciel egy Futura volt, és mondta többször, hogy 50-es.

A hozzászólás nem a személyed ellen volt, nem is ezen tévedés ellen. A célja egyszerű, ha valakinek kell valami, érdeklődjön, mielőtt hamar megvesz valamit, ami nem jó neki. Aztán jön a vita.
Akkor a vezérlő vélhetően rossz.

Szóval srácok, elektromos kipuffszelep vezérlő kell a gyereknek, no azt ajánljatok neki!
Miért szólnak be neked minden topicban, ahol megfordulsz...nem is értem...
trake nyugodj meg -------ne lázítsál senkit se----amugy én azthittem hogy a srácnak 25 ös európája van de nyugodtan lehet buzdíttani meg buzulni bántani meg gecinek lenni a másikkal----azért mert van 1 darab bontott af1 em nem azt jelenti hogy kenem vágom h az európa minden csavarja hoGYan és miben egyforma----- béke veled kis kötekedős
Katasztrófa...
Valaki keres egy hengert, ajánlanak neki szuper váltót, kuplungot.
Megkérdi, hogy kell beállítania kuplungot, egyből ott a bontott, occsóért, de annak is ajánlják, aki elmesélte, hogy kell beállítani.

De a legnagyobb katasztrófa, hogy sokszor nem is tudják, mit akarnak rábeszélni...
50-heshez 125-ös kábelköteg....

Lassan olyan, mint az utcai árusok, akik ahogy sétált az utcán, rád akarják beszélni a cuccaikat...
Az tök jó, hogy van alkatrész, az még jobb, hogy az árak egyre megfizethetőbbek, de azért ez néha túlzás.
Eladó!

Zsír új kerekek, új gumikkal,, tárcsákkal, lánckerékkel.
motorban még nem volt

100/80 R17, 130/80 R17

50 ezer ft/szett

orozoli2002@yahoo.com

30-435-1769
Szia!rámértünk a vezérlőből ki jövő vezetékre és ugyan azt a feszültséget adja mint ami az aksiba van!Másik dolog hogy lemerül az aksi ha az elektromágnes csatlakozója össze van dugva.Ha nincs akkor nap mint nap pöc röfre indul.
Urak lenne egy kérdésem... Van egy Af1-50 em Tegnap este úgy jártam vele hogy leállt alattam..(képek) Ma bele néztünk mi a gály..:S És láttuk hogy mind a 2 gyűrű eltört a dugóból darabok törtek le..:S
És mit tudok én kezdeni ezzel a hengerrel lehet fúrni?(gilardoni hengerről van szó)
Eladó!

Michelin M39 130/70 R17 gumi 7ezer ft vagy felnistől 10 ezer ft(1.kép, 2.kép)

Mitas H17 130/70 R17 gumi 7ezer ft vagy felnistől 10 ezer ft(3.kép, 4.kép)
Dellorto PHBH 28-as karbiba keresek 9,5 grammos úszót. Esetleg nincs valakinek?
muszály árulni a cuccot ha meg akarunk élni valamiből--------
Át kellene nevezni az oldalt:

sportmotorról Motorbontó-nak.
Hibátlan nicasilos hengerszett, max 2000km-ert futott asso w. dugóval eladó!
Érdeklődni lehet adatlapomon lévő elérhetőségen
Bocsi, sintesi!