Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv

lendkerék plusz alaplap komplettan 8000 ft
km meghajtó 2000ft
ha érdekel irj
zombori.motor@citromail.hu
HElo! NEkem van ilyen tankom,oldalidomom,ülésem,kerekek,stb...! Ha érdekel szólj! gabikacska@freemail.hu
125-s futurába a kilüméteróra 200-ig van skálázva,ezt szeretném kicserélni egy 120-asra,csak simán a kis számlapot is kitudom venni,és kicserélni,vagy bontott műszerfalat kel vennem?:S:S:S
Köszönöm a sok választ, segítséget egy nap alatt:) Elkelt a motor, sziasztok srácok! (ha valaki tud kettes dízel golfot szóljatok:):)
km óra meghajtó érdekelne de spirál nem kell, gyújtás alatt mit értessz lendkerék is van?, ezeket menyiért adod?
üdv

gyári hengerem van hengerfejjel de dugóm sajnos nincs bele
ha érdekel irj
üdv

gyujtáskapcsoló és hátsó ülészár van kulcsal ha érdekel
üdv

km meghajtóm, henger hengerfejjel és gyujtásom is van ha érdekel
akkor azt ajánlom h hívj fel egy aprilia szervizt és kérdezd meg és lehet h kapásból megmondják mi baja mert már volt vele gondjuk...és megspórolsz magadnak egy csomó nyüglőddést
üdv mindenki

aprilia af1 50 bontott alkatrészek eladók
ha valakit valami érdekel hivjon
06302420786
hétköznap este 5 óra után
üresbe is ugyanazt csinálja nem pörög ki, hiába próbálom szépen lassan kipörgetni de 7500as fordulatnál tovább nem pörög
ha sokat kap, akkor is darál.
bocsánat---csak közben rs topikot is nlézek kicsit belecsavarodtam--
Bizony lehet! De könnyű ellenőrizni, ha kiszereled, fény felé fordítod, látod, hogy nem zár rendesen, nem fekszenek rá a lapkák a házra. Ha rossz, én újat vennék. A bontott vagy ilyen, vagy rosszabb, vagy hamarosan legalább ilyen rossz lesz.
Főtengelyszimmeringtől szintén lehet.
Azt produkálja, hogy egy bizonyos fordulaton mintha elkezdene kihagyni, egyszerűen nem képes továbbforogni. Üresben talán, de terhelés alatt tuti nem.
köszi de ez rotax 123 blokkos
A nem teljesen záró mebrán lehet az oka?, de akkor szerintem nem lenne neki nyugodt alapjárata sem, és ha sok üzemanyagot kap attól szerintem ki kéne dolgoznia de ez ennél a mocinál nem legetséges, a durrogást ne úgy értsétek mint mikor gyertyás a moci csak mint mikor eldurog a gyujtás elhadar és nem pörög ki csal darál
ha esteleg ezek után még kellene neked oylan hogy alaplap akkor van nekem 5000 ftért...meg olcsó műanyagfogaskerekek a blokkba 122 rotaxhoz--
amugy pover elektronikát néztétek már?
30 605 6883
Én arra tippelnék, hogy nem szerette az állást. Főtengely szimmeringek kemények, vagy szakadtak, membrán nem zár rendesen. Kipuffszeleptől pörög, csak nem olyan vidáman.
10hőértékű gyertyát vettem bele
szia.szerintem a pover miatt nmehiszem hogy durrogna.....nézz még kicsit körüla mocin hátha van valami amit megnézhetnél...gyári gyertyát szerezz bele..
szia iylen lámpás fejidomom volna olcsó pénzért-----30 605 6883
90 es af1 en volt rajta...
tank kulccsal csappal 4000ft
oldalidom darabja 1500 ft
faridom 1500 lámpával 3500
fejidomom kompletten 4500 körül--első sárvédő 1500
Sziasztok, 3 napja vásároltam egy aprilia af1 replicat, és próbálom üzembe helyezni. A motor nem volt beindítva 1,5éve. Tegnap este egy karbi takarítás levegőszűrő dobozt levettem ideiglenesen, különolajzást lehúztam és ezek után indítottam. aksi hiány miatt betolás következett, sikeres volt!:D viszont nem teljs az öröm. A motor szépen jár viszont miután meggyőződtem h nem eszi a vizet és megvártam h bemelegedjen. A motor 7500as fordulat után eldurogg és nem pörög tovább. Teljes gyujtást cseréltem gyertyát is cseréltem és nem szűnt meg a hiba! :( Arra lennék kíváncsi h a powerszelep ha nem nyit ki az lehet az oka vagy nem? A motor eleve gyujtáshibás volt ezért trafó alaplap és lendkerék csere is lett. Véleményetek és válaszotok előre is köszi nagyon fontos lenne,
heló fridomom van lámpával olcson!
amugy af1 futura és sport pro idomok nem érdklenek?
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
HALI !kéne nekem ilyen idomszett!lámpával tükrökkel,plexivel!06304906559
most jöttem meg postáról --feladva üdv gabó!