Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

km/h kihajtása valakinek kerékhez, illetve Rotax
gyújtása
hengerszettje
powerje
főtengelye valakinek van?
ok
szuper
aham egy felhasználó---oylan 25 max...nekem 2500 ért van hengerfejem--ha viszakukkantasz a felhasználók között akkor lehet hogy az előző oldalon megtalálod zsoltit
amugy lehet hoyg ezen az oldalon is van már írása---
megvan
Zsolt0403 egy felhasznélo?

Am menyibe van kb egy hengerfej+dugo+gyürü?
szia a zsolt 0403 at ajánlom neki jó és sok cuccai vannak--
Hello

Nincs vkinek jo álllapotu olcso hengerfej,dugatyú+gyürü?Aprilia af1 suntesi-hez?
tanksapi kulccsal 1500
csap 1500
tank üresen 1500-
egyben 4000ft
-------------------------
fejidom egyben 5000
lámpa 2500
plexi 2500
üres idom 2000
--------------------
oldalidomok darabja 1500
------------------------------------
faridom lámpával 3000
lámpanélkül 1500
lámpa 2500
---------------------
30 605 6883
gyujtáskapcsoló kulccsal 2000ft
Sok munkával összetudnám rakni, nem tudom mi kellhet rá, nem is fogok beleölni 10nél többet a hengerre, inkább elvan magában ha eladni sem tudom. Egy henger biztosan kell, többit nemtudom. De kb ami jó belőle az a kerekek, a lánckerekek, a fékek, műszerek talán, váz menthető még mert nincs annyra toldozva. Ha valakinek kell két kerék meg egy lámpa az majd elviszi mert talán jobban jár vele, lehet egy két dolog is még használható benne. Próbálom ezt kihangsúlyozni, mert nem akarom naponta mutogatni a motort és nézni a csalódott arcokat, vagy miután elvitték hallgatni a reklamációt hogy ez szar. Ha valakinek kell esetleg akkor hívjon, ha tud valaki hengert erre a blokkra írjon. Aztán majd kiderül mi lessz a sorsa:)

http://www.kepesmotor.hu/april...
Nem nagyon van tényleg jó AF1 otthon.. pláne nem 50-es...

Meg pláne, hogy sok fiatal azthiszi, hogy 50 e Ft-ért, amiért lassan jó Simsont se adnak, kap egy tip-top sportmotort... Aztán rájön, hogy nem ... És ekkor jön a buhera...

Eza motor, ha tényleg csak henger kellene rá, amúgy trehány, pont jó lenen pályagépnek :D De ahhoz aztán műszakilag toppon kell lenni, és félek, hogy rengeteg hiányossága lenne hozzá... De neked már ottvan, egy bő 20-asból műszakilag közlekedésre alkalmas lehet. Meg sok munkával.. persze ha tényleg csak henger kell rá...
helló nekem van tökéletes minden része!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Gyújtáskapcsoló kulcsal és tanksapka zár és hátsó ülés zár.
Ezek érdekelnének.
Üdv.
Ha van rá kereslet eladom, vagy szét is bontom!
Nagyon rossz állapotban van, egy gányolós emberé volt, egészbe 35ért odaadom, amik jók rajta azok a fékek, kerekek, lánckerék, váz talán, bár hegesztett. Műanyag elemek töröttek elég sok, szarul is néznek ki, mindennel foglalkozni kell. +36303258614
ok cimbi várom szia
hétfőn ott lesz!
ahogy mondtad akor a posta még 1000 ft
Hallóó !

Gyári henger ( Gilardoni 1 vagy Gilardoni 2 ) -re és a belevaló dugattyúra lenne szükségem ! aki tud korrekt áron,kérem írjon !
szia cimbi----elküldted már a lánckereket vag ycsak hétfőn fogod? csak kérdem --nembaj ha hétfőn küldöd
akkor nem csaltak a szemeim. nem sokat volt dolgom 50es blokkal de az alapokat ismerem ott is azert nagyjabol. :)
Az csodás.
hát szerintem is RV...
De ahhoz sem lehetetlen alkatrészt szerezni. Csak AM-hez több van mert vagy '91-'92 től egy csomó motorba tették, nem csak Apriliába.
Monjduk eddig nem ajánlottak itt neked ilyet (cserébe minden mást igen) de azért érdemes érdeklődni. Vagy felhívni a bontókat. Mondtam, a Bakonymotort (Troják Zoltán) érdemes megkérdezni. Kicsit nyers a modora, pláne, ha bal lábbal kelt fel, de lehet van neki. Mást sajnos most nem tudok. Mitogeri tudtommal csavarog, nem foglalkozik ilyesmivel mostanában. De vannak elegen, akik igen. Van bontó celldömölkön, ott is szokott ilyesmi lenni, de nem ott álltalában aranyáron van midnen, de egy telefont megér.
ez biztos hogy nem AM...sztem is RV
majd irnak mindjart hogy melyik blokk aki tudja fixre nyugi. :) en is lattam mar par 50est havernal es nekem RV-nek tunik elsore. de kiderul ugy is hamarosan. :)
Valaki érthetne hozzá:) Nem tudom milyen hengert keressek rá
en erre azt mondanam hogy RV blokk es nem AM.... de annyira nem vagom az 50eseket... kovezettek meg ha tevedek
Ez a motor az, fogalmam nincs róla, hogy melyik!