Egy kis segítséget szeretnék kérni azoktól akiknek 160-as polini henger van a motorjában 34-es karbival.
Az lenne a kérdésem, hogy mekkora főfúvóka van nektek benne? Tudom, hogy minden motor más, de csak indulásképpen érdekelne, hogy mennyivel kell nagyobb mint a gyári?
A válaszokat előre is köszönöm.
akor add le őket vasban --------
amugy énis úgy tudtam megszabadulni tőle hogy 2-3000 ftért adtam a kerekeket -------aztán meglátta egy rxes srác rx fórumban és rákérdezett hogy télleg ennyiért adom e--mondtam hogy jah----aztán kérdezte hogy mihez jó..mondom af1 hez de pont jó supermotó szettnek is----aztán mondta hogy annak kéne neki pont......öszeszedtünk hozzá egy komplett csomagot-tárcsa-agy-tárcsák-nyereg stb aztán eléggé el is ment a cucc-----
a banánból nekem volt 2 is de 5 ért adtam asszem darabját--jövőre lehet kéne már motort építteni valamit ha rendbejövök anyagilag-----én az af1 lengőkart most adtam el egyet rx szobába 1000 ftért---
teis rakd fel 1000 ftért aztán csak elviszik----
megértem ám--vágom csak nemtudjátok hogy mekkora káosz volt akkor az életemben----nem volt normális gépem sem mert haldoiklott--feltölteni nemlehetett a gépre mert fos volt--tény hogy nem fotóztam le de okkal tudod------amint látod ezen az egy felnis képemen kívül minden frankón van fotózva és nem zsirosan retkesen stb-.--előtte letisztítva--gondolj bele panelos vagyok------
Nem irigykedtek a hasznodra! Az zavarta őket, hogy még arra sem vetted a fáradtságot, hogy saját magad lefényképezd a cuccot, hanem az eredeti hirdető képével árultad, durva haszonnal. Legalább tegyél valamit érte, ne csak a sült galambot várd...
az irigykedésben nincsen igazad..nem a srácoktól irigylem a mocit hanem az zavart hogy olyan srácok irigykedtek a hasznomra akiknek kb 5 milió forintnyi motor állt a garázsban-----
Nem akartalak bántani bármit is mondtam,igazából a fórum az elmúlt órákban csak rólunk szólt---ELNÉZÉST KÉREK HA MEGBÁNTOTTALAK---
zsIRÁF-----MOST LÁTOM NEKED IS KTM ED VAN? SZUPER--GYEREKKORI ÁLMOM VOLT CSAK SOSEM VOLT RÁ PÉNZEM----
Csak még annyit. Nem bűn, ha R6, és LC4 egymás mellett áll a garázsban, és az sem, ha apuka vette. Csak irigykedsz. Nekem is apuka vette a motort.. És? Mert te persze mindent magadtól, igaz? Az első kis gatyádat, a rugdalódzót, mindent.
Az meg amíg világ a világ, bosszantani fogja az embereket, hogyha valamit veszel, és jó haszonnal eladod. Ettől függetlenül a te dolgod. Ha volt rá madár, és nem tartottad tisztességtelennek (vagy igen, de nem érdekel) hajrá! A bolt is keres mindenen, nem is keveset.
És még annyit, mielőtt válaszolsz, olvasd át még egyszer, én nem sértegettelek, annak ellenére sem, hogy te megtetted. Akkor kinek nem volt gyerekszobája? Ki nem verhette a testvérét? Kedves apuka. Szép példát mutat a gyerekének. Szégyelje magát!
Ne sértegess, én sem sértegettelek. Amit kaptál - piszkálást - pedig minimum megérdemelted. Te elpasszoltál volna olyan alkatrészt, ami nem a motorhoz való, és ráadásul úgy adod elő, mint aki segít. Ezt ahogy én nevezném, úgy nem teszem, mert durva lenne.
Öreg a segítség az, ha az ember önzetlenül, viszonzás nélkül segít. Ha pénzt kér valamiért, az nem segítség, az üzlet. Nincs benn semmi rossz, de rühellem, ha valaki elad nekem valamit, haszonnal (tegye, ha megveszem, akkor elfogadtam) és utána úgy tesz, mint aki szívességet tett, és még eljátsza, hogy lekötelezett.
És már ne is haragudj, de kezd el végigolvasni ezt a fórumot mondjuk úgy 7-8 évre visszamenőleg... Az én nevem ott is meg fogod találni... És sosem burkolództam névtelenség, és nicknév mögé. És bár sokszor, sokakat piszkáltam, hogy rendesen csinálja meg, de sokkal többeknek próbáltam elmondani mit hogyan tud rajta javítani, rendbehozni. Szóval gondold meg párszor, mielőtt mint megváltó beharangozod magad...
Hja, és soha egy fillér hasznom nem volt az egészből. Tettem ezt a motor, és a motorozás szeretetéért.
Azt is leírtam sokszor, nem az a bajom, hogy bazár lett itt, a volumenét sokallom, sokkal inkább az a bajom, hogy pl te is mindegy ki mit keres, azt ajálgatod, amid van. Mégcsak nem is úgy, hogy ezek 125-ös alkatrészek, nézd meg, hátha passzol a kicsihez, nem kérek érte sokat. Nem. Itt van, AF1 ne kötöszködj, vidd.
És ha már nekiállsz végigolvasni a fórumot, figyeld meg azt is, hogy mióta elkezdett itt bazár lenni, azóta nincs itt szinte egy tulaj se. Csak oylanok esnek be, akik vettek egyet - jellemzően buherált roncsot - és azt akarják talpra állítani. Aztán vagy sikerül (ez a ritkább) vagy nem, eltűnnek innen.
Persze téged ez nm érdekel. Téged az érdekel, hogy valami pénzt kapj.
Egyébként másik kedvencem, fogalmam sincs, ki árulta, nem is érdekell, de nem egyszer fordult elő, a 125-ösre való kislánckerék, használt, "jó" állapotban( kezdődő farkasfogazás, a 40e -et futott kislánckerekem nem volt ilyen kopott) 2 e Ft+ posta.
Az új 2100.... És kb minden motorosboltba 2500 ért odaadják, persze rendelésre. Sajnálom, ezek az én szemem zavarják, és nem szeretem, ha becsapják az embereket. És ezért igenis szólni, és csipkelődni fogok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni azoktól akiknek 160-as polini henger van a motorjában 34-es karbival.
Az lenne a kérdésem, hogy mekkora főfúvóka van nektek benne? Tudom, hogy minden motor más, de csak indulásképpen érdekelne, hogy mennyivel kell nagyobb mint a gyári?
A válaszokat előre is köszönöm.