Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló
nekem van 2000 ft
szia......vagy beirod googléba és azonnal kapsz képet vagy irsza ZSOLT0403 felhasználónak pár sorral lejjebb megtalálod vagy a az előuő oldalon ..neki sok 25 -öse van bontva lehet hogy van neki 50 is...
Sziasztok !
50ccm-es Af1 öninditojáról tudna valaki nekem egy képet küldeni ?
Mert sajnos nem volt a motoromon ,de szükségem lenne egyre .
Elöre is köszönöm.
:)
Komplett vzipumpám van 3000Ft-ért.
Üdv
jah bocs az pont nincsen a képen de van kompletten 2500 ért vizpumpával együtt ha kell...levélként elmegy kb 3000 ből meguszod és lesz tartalékban ha kell .....a többi része...30 605 6883
szia nekem van egy pár--- az utolsó képen már vegyesen vannaka képek 122-123 as rotaxból...de az első 5 kép az csak 123 as rotaxból van--30 605 6883
hívj megegyezünk--
Miért nem vagyok meglepődve:)
nincs benne semmien szűkítés.
A régi MinaRV-ben volt olyan membrán, ami kis karbihoz való volt. SHA 14.12-höz egész pontosan. És ha 19-est tettél rá, akkor az "fojtott"-nak tűnhetett, bár eredeti funkciója nem az volt, csak hogy ne legyen örvénylés a hirtelen táguló szívócső miatt. Talán ilyesmire gondolhat a kollega...
Azért kérdezem, mert a "nyitott" az szokott lenni, amikor kivágják belőle az áramlásjavító/terelő/bazsogató elemet, mondván az "foójlytás":)
Zolikám, ennyi baj van veled. Hát ami nyitott, az nincs bezárva. Ejj.. az értetlen fejedet

Komolyra fordítva: engem is érdekelne.
Mondjuk én RV blokknál láttam fojtott membránt anno.
Miylen a "nyitott membrán" ?
Af1 50 re kinek lenne Hengere?(50-70 ccm)
154 cm3 polinihez keresek hibátlan állapotú hengerfejet, ha valakinek van jelezzen.
szerintem nem feltétlen kuka, meg kéne nézni a sűriitési teret pontosabban, élesebb képről látni lehetne hogy mennyire gáz
Nah sziasztok! Ahogy ígértem itt a lista, a képek és az árak

Komplett kábelköteg: 2000
Műszerfal: 3000
Műszerfal tartókonzolja: 1000
Hűtőrendszer(hűtő+csövek+tartály): 5000
Markolat(jobb) elektronikával, gáz és olajpumpabovdenekkel: 3500
Elsőfékrendszer( kivéve fékkar): 3000
4db gyári af1 index: 4000
Gyújtótrafó: 8000
Önindító: 4000
Karburátor (DellOrto PHBH28RD) jó állapotban: 6500
Benzincsap (vázra szerelhető): 2500
Lendkerék: 4000
Ford. számmérő spirál: 1500
Fesszabályzó: 3500
Gyújtáskapcsoló (kulccsal): 4500
Membrán: 3000
Szívócsonk: 2000
Kipufogórendszer (JOLLY MOTO dobbal): 5500

KM ÓRA MEGHAJTÓ CSIGA: 2500

Komplett blokk(pneu. powerrel, jó állapotban, szép hanggal): 38.000

HOLNAP FOLYT KÖV! Van minden, időhiányban eddig jutottam
Eladó egy alig használt 26-os dellorto karburátor csonkal nyitott membránnal.((csak egyben eladó)légszűrő már nincs meg)
minarelli am & minarelli rv blokkra 70-es 80-as hengerekhez nagyon ajánlom

ár:13000ft
tel:06209103659
Az "úgy tudom" nem elég, de ha tényleg az, akkor henger-dugó kuka, és keress másikat..
Úgy tudom Nicasil-os...:
Kinek van rotax 123-hoz vízpumpa meghajtó fogaskereke,ajánlatokat várok árral.
Ha perselyes, fúrd, ha NiCaSil-os, akkor meg ne próbáld. Tegyél fel normális makrofotót róla.
Köszönöm a választ
Nekem senki se segít
~ 10 számmal kb