Ha 3 hónapig nem használod, csak áll, teljesen természetes, hogy lemerül az akku. De azért csak mérd meg a töltést. Illetve ha csak 1-2 km-re használod, akkor se csodálkoznék, ha lemerül, még ha nem is önindítós.
Szia! Töltsd fel az akkumulátort töltővel. Autós töltő nem a legjobb, mert felfőzi. Ha feltöltötted, fogj egy multimétert, állítsd feszültség mérésre indítsd be a motort, tedd rá az akksi +;- ra ha jó a töltés 14V fölött kell lennie a feszültségnek.
Kérdésem az lenne, hogy már másodszor merül le az akkumulátor a motorban, nem önindítós és hetente azért járok egyszer kétszer vele. volt benne zselés akku is és most savas akku van benne. mind a kettőnél ugyan az a hiba jelenség hogy három hónap után egyszer csak lemerül. kérdésem a következő lenne ,a motornak töltenie kéne az akkut nem? Ha igen akkor nálam mi lehet a gond? Vezeték szakadás vagy valami más probléma? Még nem néztem át a motor vezetékezését, csak kérdezem, hátha valaki tud benne segíteni, hogy hol kezdjem a keresgélést. Amúgy minden működik rajta kivétel amihez akksi kell. idndex , üres, fék visszajelzés. nem önindítós. Ha feltöltöm, akkor oké minden megint egy darabig aztán lemerül. Aprilia AF1 50 futura.
szia zoli ..tudod énsem aztmondtam hogy te gúnyolódtál csak szólt nekem a fiu hogy a lyukas kerekemmel bla bla bla....csak azt a lyukas beszólást te lőtted el neki és azthitte énvoltam..ezt mondtam meg neki....most meg jössz te hogy én piszkállak....egymás levelét olvassátok el okosan és akkor ne keverjetek bele...
üdv.
patvaros87@gmail.com
Üdv
Amúgy szerintem is valami vezetékkeléssel lesz a gond
Kérdésem az lenne, hogy már másodszor merül le az akkumulátor a motorban, nem önindítós és hetente azért járok egyszer kétszer vele. volt benne zselés akku is és most savas akku van benne. mind a kettőnél ugyan az a hiba jelenség hogy három hónap után egyszer csak lemerül. kérdésem a következő lenne ,a motornak töltenie kéne az akkut nem? Ha igen akkor nálam mi lehet a gond? Vezeték szakadás vagy valami más probléma? Még nem néztem át a motor vezetékezését, csak kérdezem, hátha valaki tud benne segíteni, hogy hol kezdjem a keresgélést. Amúgy minden működik rajta kivétel amihez akksi kell. idndex , üres, fék visszajelzés. nem önindítós. Ha feltöltöm, akkor oké minden megint egy darabig aztán lemerül. Aprilia AF1 50 futura.
Köszi előre is a választ és a segítséget!
Balázs.
tuti jo rá!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307216232
Gyerekek " humor, jókedv , daliás izomzat, egynlő pályák, egyenlő esélyek, én biciklivel megyek"
Jellemző, a tudás és a humorérzék fordítottan arányos.
Végigipórbáltad?
Minek kérdezel, ha nem fogadod meg amit náld vélhetően gyakolrottabbak mondanak?