Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha 3 hónapig nem használod, csak áll, teljesen természetes, hogy lemerül az akku. De azért csak mérd meg a töltést. Illetve ha csak 1-2 km-re használod, akkor se csodálkoznék, ha lemerül, még ha nem is önindítós.
többet is de igen 125
Köszi a választ , megcsinálom, ha nem 14v- körüli hanem csak 11-12v akkor nem kap töltést . megnézem köszi .

üdv.
Oké. köszi szépen, valószínű hogy a kábel,de kaptam egy másik segítséget is, kipróbálom, aztán meglátom mi lesz.
Van, gyári bontottam és vaci új is!
patvaros87@gmail.com
Üdv
Szia! Töltsd fel az akkumulátort töltővel. Autós töltő nem a legjobb, mert felfőzi. Ha feltöltötted, fogj egy multimétert, állítsd feszültség mérésre indítsd be a motort, tedd rá az akksi +;- ra ha jó a töltés 14V fölött kell lennie a feszültségnek.
Helló! Én csak annyit hogy Szép az af1-ed Mint az enyém
Amúgy szerintem is valami vezetékkeléssel lesz a gond
Sziasztok!

Kérdésem az lenne, hogy már másodszor merül le az akkumulátor a motorban, nem önindítós és hetente azért járok egyszer kétszer vele. volt benne zselés akku is és most savas akku van benne. mind a kettőnél ugyan az a hiba jelenség hogy három hónap után egyszer csak lemerül. kérdésem a következő lenne ,a motornak töltenie kéne az akkut nem? Ha igen akkor nálam mi lehet a gond? Vezeték szakadás vagy valami más probléma? Még nem néztem át a motor vezetékezését, csak kérdezem, hátha valaki tud benne segíteni, hogy hol kezdjem a keresgélést. Amúgy minden működik rajta kivétel amihez akksi kell. idndex , üres, fék visszajelzés. nem önindítós. Ha feltöltöm, akkor oké minden megint egy darabig aztán lemerül. Aprilia AF1 50 futura.

Köszi előre is a választ és a segítséget!

Balázs.
Sziasztok érdekelne egy gyujtástrafó. Af1 125-be kéne.
Hello! nemtudjátok hol lehet venni af1-hez hátsó fékpofát budapesten? vagy valakinek nincs elfekvőbe othon ?
Csak magyarázkodtam, de hagyjuk.
Te is 25öst bontasz ha jól tudom...
zoli hallod elvesztettem a fonalat----------
helló nekem van légszürüm kmpleten!
tuti jo rá!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307216232
Kever a hóhér...

Gyerekek " humor, jókedv , daliás izomzat, egynlő pályák, egyenlő esélyek, én biciklivel megyek"
helló megvan még a blok?
szia 1000 ftért van nekem 1 darab...ha érdekel holnap feladom neked..de sajna a koptató része nincs rajta........amugy nem kopott...30 605 6883
szia zoli ..tudod énsem aztmondtam hogy te gúnyolódtál csak szólt nekem a fiu hogy a lyukas kerekemmel bla bla bla....csak azt a lyukas beszólást te lőtted el neki és azthitte énvoltam..ezt mondtam meg neki....most meg jössz te hogy én piszkállak....egymás levelét olvassátok el okosan és akkor ne keverjetek bele...
Helló, valaki tudna nekem küldeni egy robbantott blokk ábrát Aprilia Minarelli RV6 blokkról
VALAKINEK LENNE JOBBOS LÁBTARTÓJA? Barátomnak csúszás miatt lenne fontos ugyanis úgy ahogy van eltört :S
Én sem gúnyolódtam, a humor nem gúny, még csak szarkasztikus sem voltam.
Jellemző, a tudás és a humorérzék fordítottan arányos.
íLeírtam/tuk hogy ne a legbonyibb alkatrész ellenőrzésével kezdjed.
Végigipórbáltad?

Minek kérdezel, ha nem fogadod meg amit náld vélhetően gyakolrottabbak mondanak?
küldj mailt címmel együtt
nah ezt nemtudom látod...:)