Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aprilia af1 replica rotax 123 blokkos motor ugye 6 sebességes
Nekem sajna csak 5.ig megy a felrakás nem tom mi lehet a gáz
Rendben.Sok sikert.
Megpróbálom betolni, de előtte még a légszűrőt is megnézem, mert ha jól tudom ha az is piszkos vagy olajos és nem kap levegőt, akkor se tud elindulni, ha ezek közül egyik sem jön be, veszek új gyertyát. Köszi a segítséget :)
Próbáld betolni mert lehet nagyon megtelt üzemanyaggal a forgattyúház és öninditóval nem tudja kidolgozni mivel kicsi a fordulatszám.Ha berakod egyesbe megtolod 3-4 ezres fordulat is elérhető be kell neki indúlni.De szerintem elsö körbe vegyél egy új gyertyát mert arra is érzékeny.
Több dolog is okozhatja!Vagy nincs megfelelö mennyiségü hütöviz a rendszerbe.Vagy nem forog a vizszivattyú lapát de a legvalószinübb hogy nem nyit ki a termosztát ami a hengerfejbe található.
gyertyát és a karbit megtisztítottam, a gyertya kap anyagot, szikra is van, de még mindig csak forog az önindító és nem indul be. Járt már valaki így? valami tanács, mi lehet a baj?
szia---1000 ft darbja--30 605 6883
a vizet nem tudja kitolni mert úgy van csinálva blokk azon része hogy van rajta egy kis luk---és a szimmeringhibánál nem a hengerbe folyik meg az o9lajba hanem a blokk elején egy pici lukon kifolyik---
Szia .A tükröt mibe adod?
Csá lehet a vizpumpa nem keringet pl,de vizet nem tolja ki akkor szerencsés vagy!Akkor nem hengerhibás.
Hello.
Lenne egy olyan problémám, hogy forog az önindító, de nem kapja el az "ütemet" és nem indul, de még nem is röfög, mintha néha elkapná. Gyertyát már kipucoltam, karbit, még nem. De állítólag 1 hónapja volt kipucolva az is. Tudnátok nekem segíteni, hogy mi lehet a gond?
FIATAL

Ott vannak a hirdetés az apróban Sport/Supersport alatt AF1 kulcsszó, vagy itt az oldalon pár lapot visszalapozol, megtalálhatóak a képek! Ha kell holnap tudok közelit, de csak ha komolyan érdekel!

Üdv
Sziasztok! Most vettem egy aprilia af 1 futurát 50 ccm megyek pár kört és 90 fok a viz mitöl van ez?valaki segitsen ha tud.
Igen, ha lehet (elfér) meg ha van... Mert láttam már a nélkül is AF1-et, kicsit...
De ugye 20 éves... Ha cserélték a váltókart, és vaalmi másé van fenn, másik oldalon a mozgató mechanika stb stb stb
Ha jó a váltója, akkor ez nem megoldhatatlan feladat...
Közben megtaláltam a robbantott ábrát és azon láttam. Gondolom az a kis alkatrész ami rácsatlakozik a váltótengelyre azt kel megfordítani?
Nem nem tudok, sajnálom!
Ajánlom, böngészd a Bikepics.com oldalon a képeket. Egyébként is, nekem nincs 50-esem.
Szaisztok itt vannak a maradék af1 alkatrészeim..rotax 123...nagyon olcsón...30 605 6883
írok msn-en zsolti.
Hali !

Kaphatnék képet a kipufogóról a jolly tompítóval együtt ?
helló én csinálok ha kel!
menyi neked azt a korekt ár?
sziasztok srácok !

sürgősen kellene nekem egy hengerfejtömítés,korrekt áron ! kérem akinek van jelezze !

köszönöm.
Egy közeli képet tudnál csinálni vagy valahonnan erröl a rudazatról.
Ha szépen veszi a sebességeket, tehát jó a váltó, akkor a sémát megfordítani rudazattal nem nagy ügy. Ha rudazatos, csak megfordítod a héblit a blokknál (ha felfele áll, akkor le, ha lefele, akkor fel, (persze nem árt, ha elfér még) ha nem rudazatos, akkor rudazatossá kell alakítani. Nekem ez nem lenne gond, persze látni kell.
szia----te nem rs apriliáét tudod ugye? nekem akkor kéne hogyha megegyezik az rs apriliáéval..duplalengőkaroba kéne 96 os rs be tudod aminek nem egy lengőkarja van mert a többinek már más abelseje....meg kéne még oylan amugy 3-5 küllős eresből kéne...de nem domborúfelnisből...szóval nem a legöregebbikéből...olyan hogy hátsótárcsa meg a hátsó lánckerékhez az a fém rész ami áttadja az erőt a lánckerékről a gumiágynak... sima af1 esé nemjó hozzá
Szia! Megkaptam az sms-t, holnap kiszedem, ha tudok hozzá szerszámot, mert nincs akkora fej a racsnison, a blokktengelyhez is kölcsönkértem:S Aztán holnap remélem találok és szétszedem.

Majd megbeszéljük az árát! :)