Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap lefényképezem, most már elég sötét van... Km csigatengelyed nincs véletlenül? Elég gáz városban kmóra nélkül...
Minden kell ha megtartom!
ha kell kuplungkosár akkor 5000 ért van ..meg vannak kuplunglamelláim is hozzá de egy bakelit lamella hiányzik azok pedig 3000 ft....30 605 6883
mertha ijenek a tünetek akor kuplung tuti! ha nem akor karburátor lesz!
amikor behuzod a kuplungot és beteszed 1-esbe vagy már bene van nem ugrik meg?
vagy nem mene előre?
125 futura(rotax 123 blokk)egyesbe ha betezsem,lefulald,meg ha egyesbe van,és nem turáztatom,akk leáll,ez a kuplung miatt lenne?
Ha igen,akk egy komplett kuplung mennyibe lenne hozzá?
rendben gondold átt......csak most nemtudom hogy a gyűrüre értetted hogy kellhet vagy a kábelezésre...itt van kép róla hogy lásd azért--jobb ha tudod hogy hoyg néz ki---
nemtudom hogy rárakható e de ha hasonló a váza mint az af1 nek akkor rárakható--adok hozzá 1000 ért egy fejidom tartó keretet konzolt ha kell---30 605 6883
amugy küldhetnél fotót valami közelit a fejidom heléysről hátha jobban látom a dolgokat----
Kelleni fog, ha ugyanaz mint az 50esé, és úgy döntök, hogy megtartom a motort. Ha hétfőn elviszik akkor eladom, ha nem akkor nekiállok és megcsinálom, mert tetszik. Köszönöm
van komplett vezetékezésem af1 hez 125 höz..2500 ért odaadom ha kell..30 605 6883
Nem tudod véletlenül Europara rárakható simán vagy buherálni kell?
Nagyon felpörögtek az események, már cska 1db kéne akkor érdekelne, elég szar a motor és nem akarok befürdeni vele, mert jön fel lehet a váltó olaj a blokkból, de egy 10est rászánnék érte. Hétfőn elvileg megnézi egy srác, tehát addig nem döntök, hogy talpraállítom, vagy sem. Újra kellene az egészet kábelezni, nagyon csúnyán szétretkelték:(
4000 ft ért-----eladó indexek----30 605 6883
szia van nekem 1 db gyűrűm ha kell....500 fot kérnék érte....ha érdekel írj hátha tudok segítteni benne---
Írj nekem emailt ha úgy érzed alkuképes, mert gyűrűt nehezen találok hozzá külön:(
szia5000 körül...
Fejidom lápával, plexivel mennyi lenne?
Még ugyanaz a gyertya nem került sorra:) De ha nem gyertya gond, akkor szerinted mi lehet?
A Replica és Europa mennyire kompatibilis egymással, láttam itt egy eladó első idomot, kicsit pofásabb, mint ami most van, csak nm tudom, hogy fel lehet-e rakni az enyémre.
Nekem van ilyen alu hengerem hibátlan nicasilos még dugattyú is van hozzá csak 2 gyürü kell hozzá 10 000ft kompletten
Ez a henger jó hozzá?
Nem indul? Valószínűleg nem a ygertya a hibás. CSak mikor kiszeded, átszellőzik a henger, aztán elindul. Amúgy a B10 EG tökéletes bele...
VAgy mindig új gyertya kell? A régi oldalt szikrázik?
Javítható. Csak nem éri meg :D Az 50-es hengere annyira nem drága.
Hüvelyezhető, de az 25 e körüli ár (vagyis volt, mikor tisztában voltam ezekkel) a nicasilozás 200 euro, de előbb helyre kell hegeszteni.
Egy bontottat sokkal olcsóbban kapsz. Szerintem ennyiért kapsz hozzá új hengerszettet, dugattyúval amúgy.
Elfelejtetem íri, hogy almunium hengeres, tehát gondolom bevonatos a hüvely. Nagyon mély a sérülés, hol vehetnék újat olcsón, bontottat vagy esetleg ezt javítani? Még egy képet küldek, amin látni hogy melyik hegnerről van szó.
Hello!

Vettem egy aprilia AF1et, berugókarost, elég ramaty állapotban, kb semmise sem jó rajta. Lenne pár kérdésem, ha valaki benen van, és ismeri ezt a fajtát, vegyen fel msnre kérem, vagy adja meg az övét. Enyém zotya_90@citromail.hu

Elsősorban egy hengerre, és egy kapcsolási rajzra lenne szükségem! Ha lefordítom a motort, váltóolaj folyik ki belőle a forgattyúsházból, ez mitől lehet, belül el van törve a motor vagy normális?
A saját hengerről küldenék képeket, nagyon össze van rondítva, valami csúnyán elbánt vele, közel 2mmt! Ez esetleg javítható, vagy ha nem akkor ki tudna hozzá hengert adni nekem, és mennyiért.
Ha lenne érdeklődés rá eladnám alkatérszenként is, egyben is 35ezer ftért, de tényleg nagyon szar állapotbna van mindene, összevissza gányolták, telefonom +36303258614, email cíemem vftsforever@gmail.com, msnem zotya_90@citromail.hu.

Bocsánatr a hosszú sorokért, köszöönm a segítségeket, nagyon szükségem lenne egy hengerre rá!
attilahunter
A dobról küldj képeket az e-mailemre...(képek,ár,telefonszám...)
Email cimem:klotit@hotmail.com