Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mejen hoszu a uja és a válszélesége?
helo csere nem érdkel?
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
gyertyacserét csináltál?
vegyél 1 karburátor felujito szetet
inkább szányál rá 25 e és jo dugót veszel
hello www.robogotuning.hu
ott van meteor dugó!
mongyuk én probáltam de nekem ösze visza karmolta a hengeremet
hali!
Tudtok vmi címet ahol rotax 123 hoz lehet olcsó dugót+gyűrűt venni?
Sziasztok! rotax123 blokknál,ha keverékcsavart teljesen betekerem akkor se reágál rá.A kérdésem az lenne,hogy farsot kaphat?Ha betekerjük akkor le kéne álni?A motor hidegen megy jol,de bemelegszik már leáll fordulat megnő egyeletlen a járása.160 henger van rajta.Köszi a választ.
Sziasztok

Van egy Aprilia AF1 125 sintesi-m és az lenne a gondom hogy nem indul.Menet közben leállt és azota nem indul. Olyan mint ha nem kapna anyagot.
Öninditó indit, dugó mozog... gyertya jó, karbit kitakarítottam sehol nincs dugulás. Már nem sok ötletem van mitől lehet, léhgyszives ha valaki tud irja meg mi lehetne a gond,és esetleg hogyan lehetne azt orvosolni?
Aprilia Racing Team Xs-es méretű dzseki teljesen új papírjaival együtt eladó. Méret probléma miatt csak fel lett próbálva. Kivehető mellénnyel.

Ára: 10.000 Ft.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_af1_racing-4927842

egy vízhűtéses ilyenről van szó. Ha nem nicasilos akkor fúrható a henger?
Aprilia AF1, elég régi, nem értek hozzáű, kb első vagy második, szériás lehet. Milyen a hengere? Fúrható vagy nicasil bevonatú? Esetleg ha többfélével szerelték miről ismerem meg a nicasil bevonatot? Tudok egyet 20ezer ftért, állítólag motorja szétment, és ha nme nicasilos akkor azt szeretném megvenni.
Nekem is van hüvelyezett hengerem, amit fúrni kéne. Tartalékba vettem jó régen, 5 e Ft-ért.
Nem a hüvelyezés ellen beszélek csak nem értem. Ha van egy bekrepált motorod, van hüvelyezendő hengered. És csak akkor éri meg másikat venni, ha azzal olcsóbban jössz ki. Tehát a a hüvelyezett, fúrásra váró henger + a fúrás drágább, mint a hüvelyezés, akkro bukta. + a frissen hüvelyezett alapméretes.
Ellenben ha ez a móka, annyi, mint egy új nicasilos, vagy csak kcisivel olcsóbb, akkor felejtős. Ellenben annó 2003 körül 130 e Ft ért lehetett németországban hengert találni + dugattyú. Ma már annyival nem olcsóbb a hüvelyezés sem.
hmmm! erre voltam kiváncsi :P köszönöm!
na mindegy hagyuk a csapágyart!
amugy a heger nekem is van olyan hogy hüvejezett hegerem! 15 e
furást neki dugó és kész! ( de ha valakinek kel meg si furatom!)
de van polinim is 25 e most viszem honolni
amit mondasz hogy szar heger az én is adok 3 e nikacilsérültet
125ccm aprilia futura bontódik! a képen látható motor, teljesen kitünő állapotú mindene, festése karcmentes, rendkivül szép állapot, mindene tökéletes.
érdeklődni lehet emailon vagy telefonon:
patvaros87@gmail.com
06303207630
Annyiért már rs.-t veszek nem egy ilyen lepusztult üzemképtelen ócskaságot de azért kösz.
Sosem tettem be fémkosarasat.
De akkor is azt mondom, a használt csapágy az használt! Inkább egy új fémkosaras zsírpapírba, mint bárkinek a nagyesküjével egy használt bármilyen...
Továbbmegyek, más által betett új csapágyat is szedtem én ki, sosem lehet tudni alapon. De attól félek, amilyen a magyar hozzáállás, el fogod passzolni az összes alkatrészed, még ami nem szuper, azt is..

Láttam itt már hüvelyezésre váró hengert 8 e -ért.... Jó üzlet.. 25-ért meghüvelyezik, 25 bele a dugattyú, az 58 e..
egy új meg mennyi is? :
http://cgi.ebay.de/Aprilia-RS-...
70 e? Tömítéskészlettel? És új nicasilos új dugattyúval?
én müanyagkosarast hasznáok csaK
meg az a csapágyár csak a váltolyé meg a kiegynlitőtengejé!
! fémkosaras hanmarabb csörög és hangosabban
hali!
Tudtok vmi címet ahol rotax 123 hoz lehet olcsó dugót+gyűrűt venni?
Hát akkor inkább összerakom annyit csak a blokk ér gyújtás nélkül :D de azért köszi még ha hozzá ragsz 50et akkor oké :D
A hivatalos blokkcsere se ügy. Pannónián csináltam.
A csapágyak meg akkor is használtak. Egy fillért nem adnék érte! Pláne, hogy a főtengelyét illik cserélni, az ha sima kosaras, akkor kb 2500 Ft egy FAG 6206 -os Nekem egyedül a kiegyenlítőtengely csapágya kopott el, no az műanyagkosárral drága volt. De felesleges bele, azt mondják alig zajosabb.
25 000ft.-ot tudnék érte adni bontásra
hétfőn megyek honoltatni mert a héten nincsen nyitva a honolos!
mi az hogy el ne hid?
ha nem ismered az embert akkor ne beszéld ki a hátamögött!