Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

heló
figyelj ha oylan akkor kiszedem a csapágyakat és kész! nem lesz a blokfélbe csapágy!
az átirás 30 e (kerekitve)
a motorom pairjait nyugotan le lehet informálni!
nevemen van megvan minden ami az átiráshoz szükséges!
nos hát igen ez ugy van ahogy mondo a fővázat át kell rakni az enyémet hozá meg a blokfeleket is! fel a rendszámot és irány eredetviszga!
VAn, nicasilos hengerszettem ha érdekel adatlapomon lévő elérhetőségeken te is elérsz
VAn, adatlapomon lévő elérhetőségeken elérsz.
Üdv
Sziasztok ócsó a cucc ócsó---- rotax 123
30 605 6883
sziasztok .

Valakinek van esetleg Gilardoni 1-es vagy 2-es hengere dugattyúval együtt ? megköszönném. viszont ha korrekt áron 160-as polini szettje van valakinek,azt is megköszönöm.
haligali keresek amal sem lendítőkereket hibátlant
és 127 es főtengelyt hajtókar hibásat üdv mindenkinke
30 488 25 47 es számon elértek csövi
fontos lenne :)
Nem. Kb normálisan úgy tudod megoldani, hogy kicseréled a vázat. Innen két utad van. Vagy kicseréled a blokkfelet, vagy hivatalos motorcserét vezettetsz be. Ehhez el kell vinni az NHK-nak bemutatni (ha amúgy is műszakira menne, akkor semmibe nem kerül, persze, ha az NHK-nál műszakiztatod, de érdemes, mert ott a legolcsóbb, igaz, ha megbukik, akkor viheted újra, de ha jók a fékek, nem dől az olaj, rendbe van, akkor ez nem téma) A másik motorblokkról kell származást igazoló papír (adásvételi megfelel)
Azért kíváncsi lennék azokra a 18 e Ft-os csapágyakra... Ezt el ne hidd.
Persze tudnod kell, hogy egy átírás olyan 30-40 e Ft.
Ettől függetlenül én nagyon javaslom, ha használni akarod a motort, legyen legális. És ezzel - bár van egy csavar, de egész legális lehet. ellenben fontos, adásvételi kell a vázról! És vigyázz, attól a naptól számítják a biztosítást, és 15 napon belül át kell iratni! (a volt tulajnak is vannak költségei)
Én a helyedben úgy mennék bele, hogy előtte leinformálom a "motort" az okmányirodába. (hátha dupla átírásos, forgalomból végleg kivont, stb stb) Kell legyen hozzá forgalmi, törzskönyv (ez utóbbi lehet, hogy nem, de az okmányirodába ezt is megmondják)
15 nap alatt simán át lehet cserélni, de az NHK műszakira lehet nem kapsz időponot egyhamar. Jobb lenne a blokkfeleket is kicserélni, csak munka.
szia--rendben van itthon vagyok--
lebeszéljük majd a címet hogy hova küld--
majd írok vagy ma vagy holnap---
heló
most beszéltünk az előbb! és megbeszéltük neked 2 e!
hali cimbi..nincsen véletlenül af1 125 re hátsó lánckereked? egylengőkarosra---30 605 6883
fontos lenne
nemám---nm4erendőr...egy senki!
apám rendőr majd megemlíttem neki.......
Sziasztok af1 hez keresek hátsó lánckereket...egykaroshoz---az aprilia rx 125 r topikban egyik haveromnak alf rx felhasználónak ..ha valaki tud írjon neki légyszives----2-3 000 ft körüli összeg ért.....köszönet
én egy éve 50-es jogsival mászkálok a sport proval.szoval. fogjanak meg,akkor megbaszhatnak.
érdekel?
Sziasztok eladó egy aprilia af1 sintesi 70ccm jelenleg nem működik mert felújítás alatt áll!egyben és darabokban is elvihető!a motor budapesten található!RV blokkos!az összes idom megvan csak a képen nincsen rajta!akit érdekel bátran írjon majd megegyezzünk :)
nem tudsz bene tákolni! meg ha rályönek akkor okirat hamisitásért beperelnek
nem én a pairokal adom a fővázat 2blokfelet!
ha kell váltoval benne! amugy 18 e ft-os csapágyak vannak bene 200km-el!
mielőt megkérded hogy hogy elmondom
ugy történt hogy felujitotam szépen a blokot! és kész utána jött 1 blok bontásnak! mondom kiprobálom nem szedem szét! átetem bele és aval jártam! nem volt kedvem szétszedni megint a motort a pairokba a forgalmi törzskönyv rendszám! főváz blokfelek tartoznak!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
És minden számot át ütsz neki? eredetiség vizsga és műszaki miatt? vagy azt ő oldja meg?
Mert ha megcsinálod engem érdekelne...
APRILIA AF1 FUTURA KM meghajtást keresek! JÓ ÁLLAPOTÚT! sürgős... írjatok: kicsitoth2@freemail.hu
fasza
...
van hibatlan vegdobom ha kell. priviben irsz es kuldok kepet.
Nekem van, keress meg adatlapomon lévő elérhetőségek valamelyikén
Valakinek af1 futura kipufogója vagy dobja nincs nagyon sürgős lenne...
A segítséget előre is köszönöm...