Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ROBI22

Olyan láncvédőt tudok Neked tenni a megbeszélt csomagba, így 3e lenne a teljes csomag ára:) ha megfelel!
Húha:) hát mennek az infók akkor rendesen:) de már eladtam a komplett Rotax123-ast domotorpeti-nek itt a fórumon. Kérdezz rá nála. Még nem szedte szét. 9es kompresszió, jó hang, érdemes lehet berakni, bár én nem néztem bele, így több infót nem tudok róla...engem meggyőzött.
Heló halottam egy fórum társtól hogy neked lehet van eladó aprilia rx '96 os blokkod 125-s,ha van akkor mennyiért adnád?
Tönkrement a zár? Ha a bele ép, szerintem a lemezkéket át tudod tenni, hogy 1 kulcsos maradjon! Arra a szép motorra kár lenne ilyan buhera, hogy több kulcs kell.

Tényleg, Aprilia kulcsod van, gyári az A betűvel? Nekem egy megvan hozzá :)
vagy ha kérsz hozzá kulcsot is akkor csináltatok ha tudok és akkor olyan 3500-4000 ft ért eltudom küldeni neked---ha érdekel írj rám lécives-----30 605 6883 köszönöm szépen----amugy van egy ugyanilyenem rshez is--ha kell..
elvileg az nyitja ami a gyujtáskapcs?
mert ha igen akkor ma adtam el a gyujtáskapcsolót---szóval kulcs nélkül odatudom adni ...nem kérek érte pénzt te pedig csak csináltatsz hozzá és ennyi lesz a kiadásod ---
nekem van zárszetem 8 e
Ha érdekel tudok zárszetett hozzá, erről a motorról.
patvaros87@gmail.com
Üdv
Köszi!
Még egy kérdés...:az ülés alatti zár és egy hozzá való kulcs lenne-e?
Köszönöm a válaszokat.

A motort cserélem nem veszem. Rákérdeztem, hogy tudja e valamivel igazolni az 1998-as évjáratot, illetve am blokk vagy az RV blokk. Kíváncsian várom a válaszát. De gondolom a válasza az lesz hogy nem tudja és ha nem bízom benne akkor hagyjuk a cserét. Ráadásúl én mennék érte is el. Lejet nem reszkírozok és kocsival viszem el. Valaki nem tudna megmutatni Pesten egy példányt amire rá tudnék űlni, hogy egyáltalán mijen? Én a Fáy u. 6-ban dolgozom a 13. kerben. Ha valaki volna olyan rendes és el tudna jönni vele megmutatni azt megköszönném. Ha nem lenne 160km messze akkor nem rinyálnék annyira. Zsolt
az idomok darbja 1000ft a fejidomé 1500 lámpák pedig alku tárgya...az első sárvédő is 1000 ft a többi apróság alku tárgya---30 605 6883
ha láncvédőt kérded akkor 1000 ft---amugy műanyag---
ha kell még ma feltudom adni postán.....
30 605 6883
blokkdeknik darbja 1500 ft a váltótengely párban 5000ft--iylen apró áraim vannak de ha más érdekel akkor szintén olcsón megbeszéljük..
szia 1000 ft darabja....hát finom nagyonvékony karcok vannak rajta kívül aműanyag boríttáson de ha nem sajnálod réa sprayt akkor mat feketével kívülről ha lefújod akkor fasza lenne-----amugy a tükrök szilikonnal vannak beragasztva már szóval nem eredeti---30 605 6883--
Szia, mennyit kóstál a bal középtályon található alu hővédő ? vagy láncvédő vagy mi az:D?
Szia!
A pár tükör érdekelne.Mi az ára?Milyen állapotban vannak?
sziasztok ezek a megmaradt cuccok.....30 605 6883
ha nem érti meg had huza szét! az ember a saját kárábol tanul csak
5 ezerér elkelt a henger -dugó-
Rotax 127 powere van valakinek eladó?
Rotax123-as blokk a képen látható kiválló állapotban eladó.
érdeklődni lehet:
patvaros87@gmail.com
06303207630
Attól, hogy a Mito megy a porlasztóval, még nem biztos, hogy szimmeringes az Af1, meg az se, hogy annak megfelelően van beállítva a porlasztó.
De mond hányszor kell még leírnom, hogy megértsd, hogy szimmering cseréhez NEM KEL SZÉTHÚZNI A BLOKKOT. Semelyik oldalihoz!
Köszi a gyújtásalapla már volt cserélve sajnös nem jött föl árom töltéshez.Te a moco gondja,hogy,ha bemeglegszik nem kap benzint.Hidegen jól megy szivató nélkül is karbi tisztam,és jó Mitomon kiprobáltam.A szivás az blokk szét:) Jobboldalit kicseréltem ahhoz nem kellet széthuzni szerencsére.
Sziasztok! Minarelli RV blokkhoz keresek komplett váltót, lehetőleg 6 sebességeset, és jó állapotú blokk öntvényeket. Kérem ha van valakinek írjon egy mailt (mopedes@citromail.hu) . Köszi!
iden megvanak még!
és tökéletesek