Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gáz. Nincs 125-ös papír a forgalmiban benne van. Megbüntetnek és nem lesz A1-es jogsid sem.
addig jólvan, hogy 250 ccm, de ottvan az hogy max. 25 kW közben az enyém 34, vagy mennyi.
szerintem ez attól függ hogy milyen motort akarsz vezetni. egy 250-es ninját mondjuk minden bizonnyal felismer egy rendőr, de szerintem van olyan gép amit nem vágnak. de szerintem úgy lepapírozva, ahogy írtad nem hiszem hogy van
Szerintetek az gáz, ha A1 jogsival vezetnék 250es mocit? persze ha van ilyen akkor 125ös papírral :)) rendőrök?
Ha 250 köbcentis akkor nem fognak szólni!
Minek akarod a z1000 et lefolytani?Annyi pénzből már leteszed 1-2 év múlva a korlátlant vagy veszel másik motort.Véleményem szerint hülyeség amit akarsz.
Én is most fogok nekiállni, most úgysincs mivel motorozni, így legalább az autósiskolában motorozhatok.
kedves motoros társaim és barátaim. egy szomorú hírt kell közölnöm veletek. mától sajnos nem tartozom az 'Ak'-sok táborába

helyette viszont korlátlanul élvezhetem a motorozás minden gyönyörét
megvan a különbözeti vizsgáááááám

(bocsi az off-ért, csak örülök neki )
Hellosztok eladó egy 25 kw os papiros gs 500 ha valakit érdekel irjon. továbbá érdekelne hogy hol tudnának lepapirozni sv 650est 25 kw ra? előre is köszi Üdv Dodo
Csutka neked ott a 750es minek neked az az ezres.
De azért kösz a választ.
A Z1000 is fojtható! Bár egy 25 kW-os Zezres már tényleg hülyén néz ki... De nekem így is kéne...
még egy kérdés és eltűnök!
a Kawa z1000 is folytható 25kw-ra vagy csak a z750 meg az er6n?
hello mindenki!
biztos volt már ilyenről szó korábban itt a fórumon de azért megkérdezem.
szerintetek ha kicsit több a kw a motoromban mint amennyi lehetne (25helyett 36 de ez mindegy) akkor ha rendőr megállít elveszi a jogsim vagy csak vmi büntetést kapok?
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közlekedési Felügyelet xyz

engedélyezte a motor átépítését sztem
És a műszakin a motorszám alapján nézek meg az adatokat? Vagy a motor típusa alapján?
Azt passz.
Viszont számíthatsz ordas nagy szívásra a KPM-nél vizsgakor.Ott a normál adatok fognak szerepelni nem a mókoltak.
Köszi a segítséget.
De még kérdezek ha nembaj, mert látom itt van aki ért ezekhez, nemúgy mint itt szolnokon...
A forgalmiba a megjegyzéshez van írva egy olyan hogy:

J.N.K.SZ. M. KF. "xyz" engedély alapján yamaha rd 250 ypvs lc tipusú motorkerékpárrá építve.

Ez mit jelenthet ugyan?
Nem.
Ha van olyan hülye hogy kockáztatja az állását merő kedvességből akkor azt használd ki.
Magyar rendszámosan vettem. Tehát van rendszám. 5 éve nem volt műszakin. Törzskönyv nincs meg vagyis még nem küldték el.
Valami megoldás biztos van.
És ha van valami ismerősöm az okmányirodában aki volna oly kedves és 34 kw helyett 24 kw-ot írna be, az megoldaná a problémámat?
Ha valaha volt forgalomban nagyobb KW-al akkor sehogy.
Sziasztok, nekem is lenne kérdésem.

Már a f**zom tele van itt mindenkivel szolnokon, szóval,
remélem Ti tudtok segíteni nekem. Vettem egy Yamaha RD 250 YPVS-t és 32 kW van a forgalmiban. Még nem írattam át, de nekem csak A korlátozott jogsim van és az 25 kw-ig szól. Hol tudnám lefolytatni a motort és kapni róla egy igazolást hogy ez 25 kw-os motor lett? Vagy valami más elkézelésetek van, hogy hogy tudnám szabályosan lepapírozva vezetni?

Köszönöm előre is!

Üdv
Max 10.000 körül van.
Értem.Köaszi szépen az infót!
A meglévő jogsidat is bevonják(ha van) kb 1 évre,plusz pénzbírság,illetve a motor ott ahol megfogtak leállít és elszállíttat.
Minimum ennyi.
Mondjuk leintenek és megállok.
A mocinak rendbe a papírja nekem pedig A-ból nincs meg.Ilyenkor mire számíthatok?Köszi a vűlaszt!