Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Ak-val vezethető SuperMoto-t keresnék elsősorban kTm -et és nem üzemórásat! Ha valaki tud jelezze legyen olyan szíves! Köszönöm
akkor tessék mégegy

cbr 400 rr
Ez jó ötlet!

Szép dolog lenne,ha mindig belinkelnénk ide az eldugott 25Kw-os motorokat a hirdetési oldalakról,ugyanis általában ez nincs beleírva a hirdetés címébe.

Saját tapasztalatból beszélek,nekem is rengeteget kellett böngészni,mire ráakadtam 1-2 Akorlátozottal vezethető példányra.
keresgélés közben találtam...hátha valakit érdekel

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Szerintem egyáltalán nem kell paráznod, illetve ha egyszer benne van a forgalmiban h 25kW, akkor az úgy is fog maradni, nem úgy működik a dolog, hogy átiratod. Senki nem fogja beméretni a motorodat ne aggódj. Inkább örülj, hogy kevesebb rá az adó:):)
Nincs mit tartani....a rendőr nem méri meg az útszélén.....
Tehát akkor azt mondjátok hogy ne irassam át majd idővel a valós tejesítményre . De azért tartanom kell valamiylen szinten a rendöri igazoltatásoktol
Tévedés.A 25KW-os papírrra jobb a kapás.Nehogy átirasd.
Bár a folytásokat el kéne távolítani.
Ha még nem tették meg.
Köszi a gyors választ tsanyi tudom én is ezen gondolkodtam csak azért gondolkodtam azon hogy ujra a gyári adat szerepeljen benne ha mondjuk eladni akarom akkro lehet ugy joban megvennék mint korlátozott papirokkal (de ez még a jó messzi jövőben lesz
Addig örülj amíg 25kw van benne, a teljesítmény adó is kisebb legalább....nem kötözködnek ha csak nincs teljesítmény mérés, de az nálunk még nem mükszik...
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne hogy most vizsgázok A.korlátozotból és néztem ki egy 600-as Honda hornettet ami 25Kw-os papirokkal van hogy az rendőr beleköthet e ha a forgalmiban annyi van? vagy valakinek volt már ilyen tapasztalata.Meg még az hogy idővel lehet módósítani a forgalmiban szereplő adatat.( ha meglesz a korlátlan) ujra a gyári adat szerepeljen a forgalmiban
Elörre is köszi
Gondoltam Költői kérdésnek szántam, de asszem a költészetet meghagyom a nagyoknak
Őszintén?

NEM

sose volt 12 KW
Nem félsz, hogy a tuning rotyogósok lehagynak?
Kíváncsi vagyok mikor igazoltatnak majd mit szól a rendőr a 12 KW-os 525 excmhez

ja és nekemis Ak-m van
Valóban kicsit öreg
van

bár az emberek 99 százaléka nem akar ilyen öreg motort venni, így valószínűleg majd te sem.. nekem egyszerűen csak kevés lett, ezért eladó... és egyáltalán nem biztos, hogy fiatalabbat fogok venni utána..
Valakinek valami A-k-val vezethető gépe eladó?
nem
Azt szeretném meg kérsez hogy "A" kor. jogsira most kezdem a vezetést, 35 kw motorral vezethetek ill. vizsgázhatok?
Adatlap néz... TL 1000R
Akkor relatív szerencsés voltál

Milyen motorral fogtak meg?
Igen csak pénz bírságot kaptam. Egyirányú utcában állítottak meg így nem volt menekvés. Mivel a motorban nem találtak hibát(rendszám,gumi stb) ezért elengedtek,és azt mondta a yard hogy szabálysértési eljárás indul ellenem. Rendes volt mert mondta hogy most elvehetné a forgalmit és menyek tovább gyalog,de mivel látta hogy normális vagyok ezért elengedett. Viszont a 60 ropis csekk befigyel az asztalon. :) Úgyhogy csak óvatosan,nem megy már manapság az a duma hogy a rendőr hülye,meg az 180-as Runnert bveszi 50-nek...ők is haladnak a korral...
Addig jár a korsó a kútra még szét nem törik. Van ilyen sztori is meg van olyan. Azért a segédmotor + sv1000 sztori már már mesébe illő. Ez már kirívó szabálytalanság.
Sziasztok,

21 éves vagyok, és 15 éves korom óta vezetek közúton motort, nekem is Akorl. van, de a moped jogsival is volthogy megállítottak apu Sv1000-ével, s annyira röhögtek a yardok, hogy elengedtek:)

Így görbüljek meg, ha nem igaz ez a sztori:) (Az öcsémet nem is igazoltatták, Rs125 , Mjogsi:) )