Nem értelek. Ak-ról csak pár órát kell venned és kész. Ha nem vagy biztos magadban vehetsz plusz órát. Én simán letenném. Olcsó jó és végleges megoldás. Te tudod, mi jó neked.
mostmár nem előlről kell kezdeni a kresztől tesó bevállalnád? én tuti nem! Egyébként meg nem izgat úgyis találok olyan motort. Szóval nincsenek álmatlan éjszakáim elhiheted.
van egy rakás 25kw gép eladó.. csak meg kell őket találni..amikor vettem a sajátomat se szenvedtem a kínálat hiányától..csak nem két perc felderíteni azokat
jah basszus pedig jó lenne találni én még anno a motorvárossal beszéltem anno vagyis tavaly mikor volt jó melóm már terveztem hogy veszek egy honda cb 400 és a srác ott ismert vkit és ott megcsinálták volna ha megveszem de nem sikerült kirúgtak így buktam a dolgot.
De mind1 mostmár ha minden kötél szakad egyébként akkor marad a drága megoldás veszek új motort és azt tuti sikerült lepapíroztatni .
üdv
nekem sikerült tavaly év elején a motoromat papíroztatni. írj egy mailt, hátha tudok segíteni...
(csak akkor volt lehetséges, ha Mo-n még nem volt forgalomban)
tesó bement és ott azt mondták hogy már nem tudják megcsinálni neki pedig ott volt a papír a kezébe is szóval énse értettem és akitől a telszámot kértem sráctól még mindig árulja ezt azt a kawát és még ott van a hirdetésbe hogy 25 kw os papír megoldható
Értem, nekem ezt egy külföldi motorokat forgalomba helyező ember mondta. Adott róla egy papírt is, amin leírják a folyamat menetét. Akkor végülis az okmányirodában bukik a mutatvány...de mi miatt?
A motorom észszerű áron eladó! Minden kérdésre válaszolok; több kép az adatlapomon. 1987 12.havi Suzuki GS 450S (ez gyakorlatilag az utolsó széria..)
25 kw a forgalmiban.. Gyorsulgatni, jaszkarizni nem való.. nyugodt túrázásra és szerpentines kanyargásra kiváló. Akárkinek nem eladó, ha már eddig meg volt becsülve, legyen ez után is.
Az utóbbi 42 000 kmről teljes szervízdokumentációm van (2008 februártól) Nem zsákbamacska egy két apró hiba szezon végére becsúszott, de össz ennyi... ja, és van hozzá még egy motornyi alkatrészem is..
Végsebességét ne kérdezd..fogalmam sincs
Eddig csak egyszer hagyott ott az út szélén..akkor is csak egy vezeték dörzsölődött ki.
Eladás oka.. nagyobb távolságok vannak tervbevéve, mint ami ezzel kényelmesen teljesíthető lenne.. a napi 700-800 kmes hatótávolságot szeretném még húzni 200-300 kmmel,és ez erre már nem jó.
csak annyit a lurdys cuccról hogy tesóm elvitte ez rendbe is volt de az okmányba bebukta a dolgot mert elvielg ugye volt aki megcsin de aztán mégse 25 ezer pénze bánta szal nem tom érdemes
Új forgalmi, új törzskönyv, adatváltozás milyen indokkal? Csak? Milyen papírral alátámasztva? Büdös az egész. Attól is sz@r az egész, hogy ez nem súly hanem teljesítmény, és a teljesítmény határozza meg az adótartalmat is.
Felhívom holnap az autós iskolát, ők csak tudnak róla