Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az nem a tiéd véletlenül?
egyik ismerősöm hirdet egy friss műszakis fz400ast ami 24kw papíron.....
kissé lelakott, de ellenben olcsó
egy kis szerviz, kicsi optikai tuning aztán pont jó
legalább olyanra szabod ami tetszik
2 év után úgy is eladod kár nagy pénzért venni

szerintem
Akkor neked a kisninja lenne ideális komprommiszum!
Szia!
Nekem éppen eladó a motorom.
Kawasaki Zephyr ZR550, papíron 25 kW (egyébként 37 kW).
Kitűnő állapotú.
A teljes hirdetést megtalálod a Képes Motoron.
Hirdetés azonosító: #355331
Hívj, ha érdekel! A számom: +36 20 5899562
Helló Mindenki!
Eladom Kawasaki Zephyr ZR550-es kitűnő állapotú motoromat.
Teljesítménye 37 kW (50 Le), papíron viszont 25 kW-os! Így korlátozottal is vezethető!
Nagyon jó kis motor, könnyen kezelhető. Kihasználatlanság miatt vagyok kénytelen megválni tőle.
A teljes hirdetést megnézhetitek a Képes Motoron. Hirdetés azonosító: #355331
Ha valakit érdekel, hívjon a következő számon: +36 20 5899562
Ilyenkor számomra a legegyszerűbb ha mindent darabokra bombázok, és átnézem, de azért a blokkot holnap reggel ne kezd el szétbontani. Sajnos az ilyennek sok oka lehet, célszerű lenne egy teljes tisztitás, mint karbi, légszűrő, vezetékcsatlakozók. Meg még ezernyi oka lehet.
A motorommal én meg vagyok elégedve, igaz nem az utak királya, ma is megfogott egy 7-es bmw, de hát ez van. A teljesitménye igy is állandó illegalizálásra csábit. Mondjuk én rengeteget foglalkoztam vele, lassan megismerem teljesen, de még azért vannak felfedezendő dolgok. Ugye a japán belpiac miatt szidják hogy nincs alkatrész blabla, gyakorlatilag eddig mindent kaptam hozzá, akár komplett blokkok is vannak.
Unalmas adatok: 1-es 60, 2-es 120, többi fokozatot nem néztem, 180-nál letilt, de 5.ben sem forog el tiltásig ilyenkor. Amit nem szeretek, hogy viszonylag magas fordulaton kell járni vele, én meg nem szeretem annyira forgatni, városban 40-50 körül elzötyögök 5.-6.ban. Ha érdekel mit műveltem vele, akkor olvass a blogomban, nagyrészt leirtam amit tudni kell, de sajnos az összes tudást nem sikerült még átvinnem
:D, az a helyzet hogy jómagam se tudom mit csináljak, kicsit ideges vagyok mostanság, a kawa valamiért nem akar indulni melegen, aztán emiatt idegességembe lemondtam róla, 3 szerelőnél volt eddig senki se tudja mi a baja... . Motorokat nézegettem kb olyan 500 a plafon amit most ki tudnék adni 1 motorért, de még alszok arra is 1-et hogy eladjam-e a mostanit. 3 hónapja vettem, és már most jön az idegesség hogy mikor nem fog majd beindulni... És a 400-as zzr-el am te mennyire vagy elégedett? (am bocs ha nem ide illő témáról beszélek)
Nyilván tudod mennyi pénzt tudsz rászánni, látom van már motorod, ezért tudod azt is hogy ha van pl 600.000 forintod, akkor nem 600ért keresgélsz, hanem alatta, hagysz tartalékot a kötelező cserékre, kopó alkatrészekre, no meg a nyavajás papirokra. Némi időt rá kell szánni, de ha végigböngészel 100 hirdetést, többre mész mert lesz rálátásod az árakra is, meg esetleg találsz közben 25kwsat. Mellesleg az enyém is az, nem volt egyszerű megtalálni.
Mondjuk én próbálkoznék kereskedésekkel is, hogy a mostanit beszámoltatni, úgy lenne a leg egyszerűbb neked is.
Hát most nah, nem tom mennyit akarnék rákölteni... Amúgy sztem azért nem nagyon hirdetik a motorokat itt, mert nem sok 25 kw-os papíros motor szaladgál, vagy ha van is belőle akkor valahogy sose akarják eladni....
az attól függ hogy a teljesítmény tömeg arány milyen...
Ha sima A jogsid van akkor semennyire.Ha nem akkor nagyon.
üdv annyit szeretnék kérdezni ,hogy szerintetek ha a motor 25kw de kevesebb mint 160 kg akkor az mennyire szúrja a rendőrök szemét...köszi
Magyarországon szabályos keretek között nem lehet megoldani hogy a forgalmiban átírják a már benne szereplő kW adatot.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, remélem tudtok. Motor vásárlás elött állok 20 leszek most csináltam meg az A korlátos jogsit (25kw-ig jó), és érdeklődni szeretnék hogy hogy lehet vagy ki vállal olyat és körülbelül mennyiért hogy nagyobb motort A korlátos forgalmi papirokra megcsinálná nekem. Max 600 köbcentiig de már a 400 -asra is nagyon örülnék.Remélem van kiskapu:D Vagy esetleg van aki árulja A korl. jogsival vmilyen nagyobb motorját nyitott vagyok bármire, sok fele szét akarok nézni a piacon.
Ja és van valaki aki tudja hogy a Yamaha YZF 250 R4-böl mér csak korlátozott darabszámban kb 3000-et gyártottak, mert yzf-ek tetszenek a legjobban de 125-öst kicsinek érzem az R6-ot meg már túl nagynak.
Előre is köszönöm a kommenteket. Hali!
De van! többi az adatlapomon..mondjuk nem sportmotor, de csak papíron 25 kw
mondjuk két hét múlva mennék vele külföldre.. de eladó
És mi alapján mérlegelsz?
Körbenézel a piacon mik vannak, aztán lehet mérlegelni, ha megfigyelted viszonylag kevesen járnak ide hirdetni.
hát úgy nem is tudom, mennyi, attól függ milyenek a motorok amik esetleg eladók, és utána lehet mérlegelni hogy nekem azok kb mennyit érnek...:)
Szerintem a szivócsonkba, a karbi elé, vagy ami értelmesebb, az a karbi szivótölcsérébe. Ja, inkább utóbbi
Minden eladó a világon, a kérdés mennyi pénzed van
Üdv! Nincs valakinek eladó ak-val vezethető motorja? Sport motor érdekelne elsősorban.
Elvileg ezzel le lehet folytani 600rr-t 25kw-ra. Megtudná valaki mondani hova is mehetnek ezek a szükitők és az a másik valami? itt a kép : http://www.alphatechniksql.alp...
Pont ennyi a lényeg. Pöcsömet sem érdekli hány kw-s a motor, a forgalmi a lényeg.
Amúgy ha a forgalmiban hivatalosan van a 25KW akkor a rendőrt még egy hayabusa sem fogja izgatni......
Olyan 25 kW gépet kell venni, amihez van fojtás, és ha elküldenek KPM-re, akkor vissza tudod rakni.
vegyél fel msn-re
er007007 kukac hotmail.com