Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Forgalmiban benne van! Enduronál nehezebb ügy, célszerű olyant keresni, amit eleve vezethetsz, vagy keritesz olyant, ami még kevesebb kw-ra van vizsgáztatva, egyszer néztem Husqvarna SM610-et 14kw-al
Becsülendő, hogy betartod a szabályokat, és nem kérdezel olyant, hog ha van ismerősöm az okmányirodában....
Sziasztok!
Letettem egy A korlátozott jogsit, motorvásárlás előtt állok. A 25 kW-os határt természetesen be fogom tartani, viszont a 0,16kW/kg határ enduro-vásárlás miatt elég lehetetlen küldetésnek tűnik. Valakinek van tapasztalata, hogy mennyire nézik ezt a követelményt, illetve a forgalmiban egyáltalán benne van? (pl. gondolom nem fog számológéppel odajönni a rendőr, úgyse tudná kiszámolni)

Köszi a válaszokat!
akkor egyszerre válaszolok kettőtöknek most. Köszönöm a biztatást, reméljük rövid úton valakit boldoggá tesz
Akármennyire is szeretem, nem tudom kihasználni a mindennapjaimban, ha lesz helyette más, akkor az egy alacsony fogyasztású nagyrobogó lesz, akármennyire is szeretnék Husaberget a Zizi mellé, az is csak hobbimotor lenne.
450?

Ha nem februárban vettem volna motort, csak tőled vettem volna, mert tudom megszállott vagy ilyen téren.

Sok sikert az eladáshoz.

Helyette nem is veszel semmit?

Nem fog hiányozni?
én szurkolok, ha lenne rá zseton mennék érte...hajrá
450 első körben, de ez csak irányár. A blokkoló volt rajta 50, ha azt levesszük, már olcsóbb néhány tizessel. Egyenlőre arra leszek kíváncsi, hogy reagál a "piac"
szia &rash...mennyiért hirdeted a sárkányt?
Szia! Egészen más az ok, egy szóval a kihasználatlansággal tudnám leírni.
Szia &rash!

Rég nem voltam a ZZR fórumon erre most látom a hirdetésedet.
Nagyobbra váltasz, vagy valami más az ok?

Üdv.
Eladóvá vált az enyém is...
Traffipax blokkoló, 25 kw, karbon kipufogópalást az utas lába (sz)épségéért, bukógomba, karbon deknivédő. rendszeresen karbantartva.
Nincs mit. Hát előre kell gondolkozni
köszi a segitséget de még csak az Akorlátr készülök vagyis ez szívás
köszi a segitséget de még csak az Akorlátr készülök vagyis ez szívás
Ak “A korlátozott” kategória: legfeljebb 25 kW (kb. 34 Le) teljesítményű és 0,16 kW/kg teljesítmény/saját tömeg arányt meg nem haladó motorkerékpár

Ez a hivatalos leírása az Ak kategóriának, nyilván ehhez tartják magukat a hatóságok is. Ha szerencséd van nem kötnek bele. Az A kategóriát minél hamarabb szerezed meg, abból bajod nem lehet.
a motor ön suja 169kg-ram
és ha azt felszorzom 169-el akor 28,561-jön ki ez szerinted gáz?
amúgy bocs hogy a kérdéseimel zavarlak de ezt nem vágom.
és most be kéne írnom az adatoka mert a netrisken most kötök bíztositást
Ilyet még nem láttam, de gyanítom hogy a teljesítmény tömeg arányra vonatkozik.

A 0,169-et szorozd fel a forgalmiba bejegyzett tömeg adattal, és akkor elvileg ki kell jönnie, hogy papíron hány KW a masina.

Mást nem tudok elképzelni. Na majd ha jönnek a nálam többet látottak, hátha tudják a pontos választ.
A forgalmiban ez szerepel:169KW/KG csak az a baj hogy éb ezt nem értem
Mi van a forgalmiban? Csak az számít. Ha több mint 25 kw, akkor Ak-val nem vezetheted közúton.

A névreírás kb 35ezer Ft, a műszaki attól függ hol csináltatod 5-10 ezer Ft. Biztosítást meg a neten ki tudod számolni.. pl netrisk.hu
halli mindenki azt szeretném mondani hogy vettem egy RGV 250-et ami ugye 62 paci. Ezzel kapcsolatban szeretném azt kérdezni ha nekem a korlátozot jogsim van akkor mi a pálya és hogy ilyenkor hogy hajthatom baj nélkül?
Ja és valaki tud abban segitteni hogy menyibe kerül a névre vétel+ Műszaki + éves bíztositás?
halli mindenki azt szeretném mondani hogy vettem egy RGV 250-et ami ugye 62 paci. Ezzel kapcsolatban szeretném azt kérdezni ha nekem a korlátozot jogsim van akkor mi a pálya és hogy ilyenkor hogy hajthatom baj nélkül?
Ja és valaki tud abban segitteni hogy menyibe kerül a névre vétel+ Műszaki + éves bíztositás?
Hipotetikus feltevés volt......................statisztikailag elenyésző az esélye de nem nulla.
Bodzázásból is lehet házat meg bmw-t venni.
Az általad leírt paraméterekkel rendelkező cigányasszonynak hogyan és honnan lenne már földje...... akkora, hogy egy hayabusa elférne rajta?
nagyon köszi a válaszokat
Ha csak venni akarsz akkor adásvételi, Kp a kézbe aláírás és annyi.Át kell íratni kapsz forgalmit meg minden és nézegetheted napestig.
Hitelhez már kell asszem jogsi de szerintem elég a B-s.Bár ez nem tuti.
igen ezt tudom engem csak az érdekel h mi ennek a menete?! a motort meg szeretném venni minél előbb használni viszont csak a jogsi után akarom /fogom a lényeg h nállam legyen a motor!átírásnál kell h legyen korlátlan jogsi? am köszi a gyors választ