Forgalmiban benne van! Enduronál nehezebb ügy, célszerű olyant keresni, amit eleve vezethetsz, vagy keritesz olyant, ami még kevesebb kw-ra van vizsgáztatva, egyszer néztem Husqvarna SM610-et 14kw-al
Becsülendő, hogy betartod a szabályokat, és nem kérdezel olyant, hog ha van ismerősöm az okmányirodában....
Sziasztok!
Letettem egy A korlátozott jogsit, motorvásárlás előtt állok. A 25 kW-os határt természetesen be fogom tartani, viszont a 0,16kW/kg határ enduro-vásárlás miatt elég lehetetlen küldetésnek tűnik. Valakinek van tapasztalata, hogy mennyire nézik ezt a követelményt, illetve a forgalmiban egyáltalán benne van? (pl. gondolom nem fog számológéppel odajönni a rendőr, úgyse tudná kiszámolni)
akkor egyszerre válaszolok kettőtöknek most. Köszönöm a biztatást, reméljük rövid úton valakit boldoggá tesz
Akármennyire is szeretem, nem tudom kihasználni a mindennapjaimban, ha lesz helyette más, akkor az egy alacsony fogyasztású nagyrobogó lesz, akármennyire is szeretnék Husaberget a Zizi mellé, az is csak hobbimotor lenne.
450 első körben, de ez csak irányár. A blokkoló volt rajta 50, ha azt levesszük, már olcsóbb néhány tizessel. Egyenlőre arra leszek kíváncsi, hogy reagál a "piac"
Eladóvá vált az enyém is...
Traffipax blokkoló, 25 kw, karbon kipufogópalást az utas lába (sz)épségéért, bukógomba, karbon deknivédő. rendszeresen karbantartva.
Ak “A korlátozott” kategória: legfeljebb 25 kW (kb. 34 Le) teljesítményű és 0,16 kW/kg teljesítmény/saját tömeg arányt meg nem haladó motorkerékpár
Ez a hivatalos leírása az Ak kategóriának, nyilván ehhez tartják magukat a hatóságok is. Ha szerencséd van nem kötnek bele. Az A kategóriát minél hamarabb szerezed meg, abból bajod nem lehet.
a motor ön suja 169kg-ram
és ha azt felszorzom 169-el akor 28,561-jön ki ez szerinted gáz?
amúgy bocs hogy a kérdéseimel zavarlak de ezt nem vágom.
és most be kéne írnom az adatoka mert a netrisken most kötök bíztositást
halli mindenki azt szeretném mondani hogy vettem egy RGV 250-et ami ugye 62 paci. Ezzel kapcsolatban szeretném azt kérdezni ha nekem a korlátozot jogsim van akkor mi a pálya és hogy ilyenkor hogy hajthatom baj nélkül?
Ja és valaki tud abban segitteni hogy menyibe kerül a névre vétel+ Műszaki + éves bíztositás?
halli mindenki azt szeretném mondani hogy vettem egy RGV 250-et ami ugye 62 paci. Ezzel kapcsolatban szeretném azt kérdezni ha nekem a korlátozot jogsim van akkor mi a pálya és hogy ilyenkor hogy hajthatom baj nélkül?
Ja és valaki tud abban segitteni hogy menyibe kerül a névre vétel+ Műszaki + éves bíztositás?
Ha csak venni akarsz akkor adásvételi, Kp a kézbe aláírás és annyi.Át kell íratni kapsz forgalmit meg minden és nézegetheted napestig.
Hitelhez már kell asszem jogsi de szerintem elég a B-s.Bár ez nem tuti.
igen ezt tudom engem csak az érdekel h mi ennek a menete?! a motort meg szeretném venni minél előbb használni viszont csak a jogsi után akarom /fogom a lényeg h nállam legyen a motor!átírásnál kell h legyen korlátlan jogsi? am köszi a gyors választ
Becsülendő, hogy betartod a szabályokat, és nem kérdezel olyant, hog ha van ismerősöm az okmányirodában....