Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak pénzbírság volt,eltiltás nem?

Mesélj bővebben az esetről!
Nekem 60 Ropiba fájt idén, AK-val nagymocit vezetni...
Hali.

Akkor bevallom töredelmesen, hogy igen én ezt nem vezethetném
és megpróbálok normális lenni.
Vagy azt mondom, hogy épp most csinálom a külömbözetit.
De ezen álltalában csak csóválják a fejüket!
aszondod hogy hát igen, csak most csinálod a tanfolyást má beiratkoztál, és hát ez van, bocsi, léci ne büntess meg. komolyan.
Heló!
Egyszer sem büntettek meg?
Lehet én is így fogok menni csak ha mondja a rendőr hogy hoppá ezt nem vezethetem akkor erre mit mondjak?:)
hehe...hirtelen azt hittem, hogy haverom vagy. pont ugyanezt kérdezte tőlem

amúgy ha jól tudom, akkor ugyanolyan motoros jogsi, a megfelelő kategóriákkal. de nem szeretnék hülyeséget mondani.
Hali.

Én jelenleg egy ZX9-est hajtok Akorlátozottal,
előtte meg egy SV1000-em volt.4-szer igazoltattak ebből 1-szer azért mert buktam és egyszer sem értettek hozzá a yardok, annyira vagy csak nem figyelték de megúsztam mindig!
Hello!
Mivel nem találtam neki topicot így ide írom remélem nemgond.
Az lenne a kérdésem hogy Quad-ra milyen jogosítvány szükséges.
Köszönöm előre is!
A 2 év alatt 2x, de nem volt gond.

Üdv.M
És igazoltatni igazoltattak?.........akkor sem volt gond?.....köszi...
Köszi Csutka!
Hi!

Immár 2 éve egy 500-as Nexus-t hajtok A.korl jogsival, semmi problémám nem volt vele, pedig az is 29kw.

Üdv.M
Elérje a lába a lábtartót. Korkorlátozás nincsen.
sziasztok!
Nem tudja vki véletlenül hányéves gyereket lehet szállítani motoron? vagy hogy van ez kitalálva?

Köszi!
Sziasztok!

Még mindig eladó a Banditom 25kw-os de csak papíron.

További infó: http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsf_400v_bandit_a_korl.a
kcio-3721619

Bocsi, ha valakit zavartam ezzel.
Hitelátválalással és egy kis anyagi hozzátoldással az enyém mehet! 25 kW de csak papíron!
Mi lenne az a megoldás?
Én nem használom a gépet.tehát így komolyabb túrára nem mentem.
Néha kivittem és egy picit motorozgattam ja meg a vizsgáig mentem el vele.MOndjuk egyszer mákom volt majdnem nínó lett belőle:)
Lenne amúgy egy megoldás csak azért én 125 000Ft-ot nem fogok kifizetni.
Tudomásunk szerint még senkinek nem sikerült utólag átíratnia, de lehet te leszel az első. Hajrá.
Értem:(
És olyat nem lehet hogy a műszakija hátuljára ahol a megjegyzések vannak oda lenne írva hogy ekkor meg akkor le lett fojtva 25kW-ra.Mittom én bemérték és az adott egy pecsétet vagy valamelyik vizsgahely.
Nagyon kéne egy megoldás mert ha nincs sajnos meg kell hogy váljak a motoromtól.
Segítségeteket előre is köszönöm!
robi te mióta használod így a géped? rendőr igazoltatott már?M
Ha Magyarországon egyszer már forgalomba helyezték, akkor nem lehet átírni a forgalmiban lévő adatot.
Utólag nem lehet megcsinálni, csak az első forgalomba helyezésnél!
Heló!
Érdeklődnék hogyan papíroztatod le 24kW-ra a géped.Nekem is ilyen problémám lenne.Egy gsx-r 600-ast kéne ugyanígy lefojtani.Segítségedet előre is köszönöm.
Duna Pláza parkolóházának az aljában van egy motoros suli. Én ott csináltam a különbözetit.