Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A válasz egyszerű, bár úgy tűnik nem egyértelmű mindenkinek:

a 27kW != 25 kW

A következtetést Neked kell levonnod.

PS:
A kategóriára érvényes engedély nélkül vezetnéd!
hy! gondolokozom egy 600-as xl megvételén.....de 27kw(190 kg)
mit gondoltok nagyon rizikós lenne a dolog? ....valaki esetleg volt/van ilyen helyzetben? mennyire rizikós lenne szerintetek....(a-korl-os jogsim van még várnom kell egy évet,hogy mehessek különbözetire....)a válszt/válaszokat köszönöm
Az én N-es SV-m az viszont eladó ha érdekel. 650es és 650 az ára is
Nem terveztem nagyon eladni, de ha van egy jó ajánlat, akkor nem zárkózom el
850-900 körül esetleg..tudom ez nem kevés.
24e km, végig vezetett szervizkönyv, 2004-es, sportkipuff, fémfékcső, hasidom, üléspúp, bukógomba, mini index, kis rendszámtartó. Mindenből gyári megvan.
Mit gondolsz?
Mennyibe adnád a motort?
Az én Zém is 25 kW-os, és eladó baba miatt. (sőt ez nemcsak papíron 25 kW, hanem tényleg fojtott, amit persze ki is lehet venni, ha nem kell, és csá).
nemsokára eladó lesz egy 24kw-os 600rr, 2005ös.Csak papirban 24, most papirozom.
"freshmaker" eladó a motorod véletlenül? és ha igen akk mennyiért? köszi előre is a válaszodat!
nem vagyunk pestiek..úgyhogy nem tudunk..
nem hszem h megvágnának miatta, ha nem követsz el mellé semmit.. de ha pl balestet okozol, akkor már rögtön befigyel, hogy a kategoriára nem volt érvényes vezetői engedélyed.. és lesz megint Zsanett ügy..
ha meg csak simán szabálytalankodsz.. ez még egy támadási felület ellened, a rendőr részéről.. sztem nem éri meg a rizikót az a 30-40ezer forint amibe a különbözeti kerül..
Húú, de gyorsan kommenteltetek. Köszönöm. Nagyon "gázos" így vezetni? A rendőr egyből megvágna? Csak kettőötvenes ... akkor megpróbálom letenni a különbözetit hamarosan. Tudtok esetleg Budapesten egy megbízható motoros jogsis helyet?
nem vezethetnéd elvileg korlátos jogsival.. hisz az világosan kitér arra, hogy max 25 kw-os lehet a gép.. a teljesítmény tömeg arányról nem is beszélve.
Legegyszerűbb megoldás ha leteszed a különbözetit, nem egy nagy tétel.. vagy veszel 25 kw-os gépet.. mert hogy ezt a 33 kw-ot nem hiszem, hogy át tudod irattatni 25re..
Hivatalosan nem vezetheted.

Azért mert több mint 25 kW

Az egyetlen opció a gond megoldására hogy nem vezeted a motort.
Sziasztok. A korlátolt jogsim van lassan 3 éve és most egy Yamaha FZR 250R-t vezetek nap mint nap, ami 33 kW és 250 ccm. A kérdés. Vezethetem-e hivatalosan a motort és ha nem akkor miért nem és a korlátlan letétele nélkül milyen opciók vannak a gond megoldására? köszönöm
Üdv!
Az én SV 650-em is 25 kw papíros. Amikor vettem, ez az egy ilyen volt kb 60ból, haverom amikor az ő SV-jét vette akkor volt 3, abból kettő elég necces. Nem lehetetlen, keresni kell.
nem az enyém, de itt úszik már hetek óta és kezdem unni
tudok egy fz400at eladót ami 24kw-os forgalmis
tanulónak pont jó, friss műszakis, de van rajta szerelni való
kezdő motornak pont jó
pont olyan gép ami jól megy de nem növeli az ember arcát túl nagyra
azért mondtam mert nekem volt egy gsxr 600 srad 25 Kw papírral és eladtam.A próbakörön össze törte mert erős volt neki a 125 után.
Csak azért mondtam hogy szerezz rutint
Miért mondod ezt? Miből lesz akkor donorgép ha valamit kell cserélnünk?
szerintem elöb szerezz rutint és utána ülj 600 as gépre.
Pl az én Z750-em is 25 kW-os forgalmis.
Szia!
Nekem éppen eladó a motorom. (lásd pár bejegyzéssel lejjebb a fotót)
Kawasaki Zephyr ZR550, papíron 25 kW (egyébként 37 kW).
A folytás kikerült belőle.
Igaz csak 550 köbcentis és 1993-as évjárat, de kitűnő állapotú és nagyon jól megy.
A teljes hirdetést megtalálod a Képes Motoron.
Hirdetés azonosító: #355331
Kawa Z750 szokott pl lenni, meg még valami másik kawa, a 600as naked ER6N vagy mi. Meeg láttam még Suzuki GSX-F 600at is. Eg ynapot szánj rá a keresgélésre sztem, többre mész mint ha itt kérdezősködsz
sehol, vegyél 250-et
hasznaltauto.hu mákod van tlaálsz egyet. anno én találtam egy 2006 os cbr-t ami aszsem ak ra volt vizsgáztatva. de vigyázz mert a rendőr se hülye..
Szevasztok.
Biztosra veszem hogy volt róla már szó, de lusta vagyok visszaolvasgatni 100 oldalt. Szóval hallottam, hogy hozzálehet jutni olyan 600-as gépekhez, amik ugy vannak levizsgáztatva, hogy le vannak folytva, és ezáltal lehet korl. jogsival vezetni. Meg tudná valaki mondani, hogy hol lehet ilyen motort találni?