Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a KW-ot nézik..jellemzően (mondjuk szabályszerűen a teljesítményt tömeg aránynak is meg kell lennie..). 250-es határ már nagyon rég nincs.. Nekem is Ak-val vezethető a gépem, pedig 450-es..
Sziasztok! Rövid időn belül szeretném lerakni az A Korlátozott jogosítványt, és valami 400-as motort szeretnék venni ami 25kW-os papírokkal van. Kérdésem az lenne, hogyha megállít a rendőr, és vágja, hogy ez nem 250-es motor, és azt gondolja, hogy nincsen lefojtva, akkor beküldhet KPM-hez? Vagy ilyenkor ez hogy működik? Foglalkoznak egyáltalán vele? Előre is köszi!
Nagy a szórás árban,nézz szét a környékeden.
Helló!
Miért nem hívod fel az iskolát? Városonként és iskolánként is másak az árak, hívd fel azt, ami közel van hozzád és szóba jöhet. Megkérdezheted milyen motoron tanulnál.
Könyv és vizsgadíj szokott még benne lenni, pesten hallani a vizsgabiztos zsebpénzéről is:)
Ha megállít a rendőr erősebb motorral akkor sok jóra ne számíts. Nincs a kategóriára érvényes jogsid, seggberúg, belelök az árokba, nem tudom pontosan mit kaphatsz, de nem akarod azt kapni. Inkább vegyél egy papíron 25kw-os jószágot és minden oké. Kawa z750, Suzuki SV650, Honda CBF 500, Suzuki GS500, ezekből szokott lenni, de láttam már Hornetet, Banditot, Gixxert is. Ha kitartóan keresel akkor találsz ilyet és nem kell a rendőrtől félni.
Meg egy bambi.
Üdv! Azt szeretném megtudni hogy MINDENNEL EGYÜTT mennyibe kerülne az 'A' korlátolt kategóriájú jogosítvány megszerzése.Hirdetésekben 69ezer forintot olvastam de tuti hogy ott nem tüntetnek fel mindent.Illetve még azt hogy mijen következménnyel járna ha 25KW-nál erősebb gépet vezetek vele.
sziasztok!
Külföldi motorkerékpárok MO-i forgalombahelyaezését vállaljuk, KEDVEZŐ ÁRON!
Tel: 06-20-502-7175
köszönöm a válaszod
szia,
én kint élek a UK-ben (skocia) még nem vezettem ittkint mocit, de othol is nagyobbat vezettem mint AK bedig nekem is az van. szerintem kicsi az esélye h belefus olyanba aki beleköt.
Kresz
Rutin
Forgalom
Hiába vizsgáztál kreszből a mopednél itt újra kell.
hello. Nem találtam más topikot a jogsi lerakással kapcsolatban. Az lenne a kérdésem hogy ha van 50ccm-es jogosítványom és le akarom rakni a 125 jogosítványt akkor miből kell vizsgáznom?
Sziasztok!
Ha valaki tud, segítsen. Az a gondom hogy hamarosan megyek angliába melózni és A korl. jogsim van, ilyen kategória pedig angliában nincsen, sőt csak simán egy A kategória van. Akkor az én a korl. jogsimmal kint vezethetek nagyobb gépet is?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Sziasztok!

Ha valakit érdekel egy 2008.12.havi CBF 500 ABS vezettett szervizkönyv gyári honda garanciával és 25 KW os forgalmival szezonvégi áron első tulajtól sérülésmentesen, annak szivessen eladnám mert csak foglalja a helyet a másik motorom mellett.
Link:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbf_500_a
bs_garancia-3923397

Üdv
Helló:)
Igen, egy évvel ezelőtti, azóta még mindig megvan, én is csak kíváncsiságból raktam fel, ha kaptam volna egy jó ajánlatot talán megváltam volna tőle. Akkoriban 850-900ért volt fennt, ami nyilván magasabb ár mint amennyiért elvitték volna. Most nem tudom milyen a piac, valahova 700 és 800 közé lőném be.
ŐŐŐŐŐŐ, bocsi a hülyeségért, csak1 évvel ezelőtti hozzászólást olvastam, és arra kérdeztem rá . 1000 bocsi mindenkitől.
Csak úgy kíváncsiságból, mennyiért árulod az SV-t?
És az olaszoknál ezt hogy lehet megoldani. Onnan szeretnék majd hozni mocit. Van rá lehetőség? Esetleg, ha valaki tud ilyen ügyintézőt, aki ezzel is foglalkozik, és itt is megcsinálja a papírmunkát adjatok légyszi elérhetőséget.

köszi
Csak akkor tudsz itthon 25 kilóval forgalomba helyezni egy motort,ha a kinti papírjában is 25 KW szerepel.Más módszer gyakorlatilag nincs.
Hellótok. Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy vennék egy yamaha fazert, és valszeg olaszból hoznám be, mert olcsóbban kijövök jóval. Az lenne a kérdésem, hogy meg lehet-e oldani, hogy 25kw-os legyen a papírja, és ha igen, hogyan? aki csinált ilyet vagy tud ilyenről, légyszi írjon rám msnen v skypen: sddhkl@hotmail.com és sddhkl (skype).
Hali A korl. meg lehet e azt oldani h venni egy nagy motort ami vissza van fojtva és úgy van forgalomba helyezve 25kw ként a papírokon,
és később azt a fojtást kiszedni ha meg állít a rendőr ott nem tudja meg mondani hogy benne van a fojtás vagy nincs ? És ha elküld akkor meg vissza raknám bele a fojtást, lehet ennek valami következménye?
Az én Kawasaki Z750-em?
Hello. Valakinek eladó Ak-val vezethető motorja?
Milyen Z1000 Kawád van eladó?
eladó, vagy nagyobbra cserélhető a DRZ-m, csekkoljátok a videóim között
forgalmiban 24kW!
részletekért: matyesz16 @ citromail . hu
20/333-22-56
csak megkérdeztem, mert van egy itt nálam csak nem nagyon akarom vezetni mert kevés a tapasztalatom ennyi pacihoz. de inkáb eladom mert egy er6n-re pályázok. Tehát eladó egy z1000-es kawa ha valakit érdekel
Azért nem szoktak szólni!
Ha az országba ezzel a teljesítményadattal lett behozva tudtommal nem lehet megváltoztatni ha csak igazolni nem tudod, hogy kevesebb a teljesítménye!