áá...túra motor féleség...szóba se jöhet nála, na meg a közel 40 lóereje miatt akar exc-t venni na meg ez a sting nem is valami ismert...kitudja, hogy lenen hozzá alkatrész ha elszarja magát valami
Lehet 100 kW-osat is, csak nem szabad... A1-el 11kW-ot, illetve 125cm3-t meg nem haladó motorkerékpárt lehet vezetni. Ebből inkább az utóbbit nézik. De ha veszed a motort, akkor nézd meg mi van a teljesítmény adatnál a forgalmiban.
A1-es jogsival 125 ccm és 11kw. Tehát nem lehet legálisan vezetni 125ccm és 33lovas poweres gépet. Szerintem nagyon is piszkálnak. A mai világban miért nem piszkálnak?
Helló!
Igaz nem az "A" korlátozott jogsihoz tartozik, de lenne egy hasonló kérdésem.
A1 es jogsival csak 11Kw-os mocit lehet vezetni vagy bármilyen 125-öst?
És ha nem lehet akkor mennyire piszkálnak a rendőrök érte?
Előre is köszi.
Helló!
haliszabi. amit kisb linkelt motort azt én árulom. Merem ajánlani bátran. Az adatlapomon láthatod,milyen volt milyen lett. A videót NE vedd figyelembe, az a régi blokknál készült. A motor olyan,hogy a barátomnak is el merném adni. Szerintem ezzel elmondtam mindent. Ha érdekel keress meg emailben, vagy az adatlapomon található telefonszámok valamelyikén hívj fel. Üdv.
Most teszem le az AK jogsimat és szeretnék 350.000 körül 400ccm sport motort venni. Eddigi ajánlások, meg kinézet alapján is a Yamaha FZR 400 valamint a Kawasaki Zxr 400 ( ha lehet nem a kerek lámpás) motorokon gondolkozom.
Szeretnték a döntésben segítséget kérni valamint véleményeket, esetleg eladó gépeket.
Nagyobbat akarok. Képeim közt nézd meg, volt egy 750esem, és legalább akkorára akarok visszaülni Már nem érdekel,hogy beleültem egy rakat pénzt... kell egy nagyobb
Köszönöm a választ!
Attól tartok, hogy az eredetvizsgán és/vagy az okmányirodában azt mondják: "hoppá Zolikám, azt dobta a gép, hogy ez a motor nem létezett ilyen teljesítménnyel, vigyük csak vizsgálatra!" :)
Szóval azt nem tudom, hogy nézik e ezeket a dolgokat, vagy csak simán átírják/levizsgázzák, ha nem új forgalomba helyezésről van szó!
ÜDv
JZ
Semmi féle problémád nem lesz. Simán átíratod és kutya nem fogja kérdezni ki kivel van. A 250ccm 25kw elég nagy teljesítmény a ccm-hez és hihető. Mi a probléma? Nekem a 400-as burgman nincs ilyen teljesítményű.
Haverom írt...exc-t akar venni és nem igazán talál, csak ilyen 30kW-osat... akkor ez cumi
Igaz nem az "A" korlátozott jogsihoz tartozik, de lenne egy hasonló kérdésem.
A1 es jogsival csak 11Kw-os mocit lehet vezetni vagy bármilyen 125-öst?
És ha nem lehet akkor mennyire piszkálnak a rendőrök érte?
Előre is köszi.
Helló!
Most teszem le az AK jogsimat és szeretnék 350.000 körül 400ccm sport motort venni. Eddigi ajánlások, meg kinézet alapján is a Yamaha FZR 400 valamint a Kawasaki Zxr 400 ( ha lehet nem a kerek lámpás) motorokon gondolkozom.
Szeretnték a döntésben segítséget kérni valamint véleményeket, esetleg eladó gépeket.
Válaszokat köszönöm!
e-mail: kiszelyk@gmail.com
Üdv: Jani
Ha valakit érdekel, adatlapomon az elérhetőség.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Attól tartok, hogy az eredetvizsgán és/vagy az okmányirodában azt mondják: "hoppá Zolikám, azt dobta a gép, hogy ez a motor nem létezett ilyen teljesítménnyel, vigyük csak vizsgálatra!" :)
Szóval azt nem tudom, hogy nézik e ezeket a dolgokat, vagy csak simán átírják/levizsgázzák, ha nem új forgalomba helyezésről van szó!
ÜDv
JZ