Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hivatalos szakértő... Ha ő aztmondja hogy az annnyi az nem annyi. Akkor neked annyi... :D
Már érted?
Értem én hogy bevizsgálják. De valahogy a lóerőt meg kell mérnie mert csak az ami nem legális. Nem értem hogyan gondolod a bevizsgálást. De ezen már én is sokat agyaltam. ha meg tudod mondani akkor nem fogok már ezzel álmodni. Előre is köszönöm.
Félreérted. Nem köbcentit mérnek. Hanem bevizsgálják. Balesetkor tuti. Egy mezei rendőr ha megállít nem fog belekötni . De ha nagyon felbosszantod akkor megszívathat.
Én ezt úgy tudom hogy ez a kismotoroknál él csak mert ott biztos hogy ez van /tapasztalat :D sajnos.../. De itt mit tud rajta ellenőrizni?
Balesetnél is? Megméri hogy hány köbcenti? Azért nem tud büntetni mert köbcentire nem tilt a jogsi...
Baleset után meg nem nagyon rakja padra. Meg ha jól tudom azt nem is teheti meg hogy teljesítménymérő padra teszi mert hivatalosan olyan nincs a KPM-nél. De javítsatok ki ha tévedek én egy ügyvéd ismerősömtől tudom ezt így.
Ezt rendőre válogatja. Ha akar beleköthet mindenbe! Főleg ha bunkó és rossz kedve van. Meg nem tud büntetni azért mert szerinte az nagymotor, annyit tud kezdeni hogy berendeli a gépet bevizsgálásra. De ahoz szerintem nagyon ki kel huzni a gyufát. Balesetnél meg automatice bukta van. És akkor még jön az okirat hamisítás is...
amit vennék motor, az 610 köbcentis, de a forgalmijába 20kW van írva. szóval akkor elvileg vezethetem... :) köszönöm a segítségedet.
Speciald!
Ha a motor amit veszel 20 kw-os és ilyen kw számú papírral rendelkezik akkor vezethető A korlátozott jogosítvánnyal. Az ugye 25 kw-ig engedélyez és a köbcentit nem korlátozza. Tehát legális...
Az már más kérdés hogy gyakorlatban egy 600-es motor nem biztos hogy 20 kw-os de ha megállít a rendőr azt nem fogja Neked megmondani az biztos. Ha köbcentivizsgálatra rendel be az sem megoldás mert ugye a köbcentit nem korlátozza a jogosítvány. Remélem tudtam segíteni. Ha valamit még tudni szeretnél írj...
sziasztok!
Biztos már vagy 100-szor megkérdezték azt, amit most én akarok...:S
az lenne a kérdésem, hogy ha veszek egy 20kW-os 600köbcentis motort, akkor azt ugyanúgy letudom vizsgáztatni, hogy vezethessem az Ak-s jogsimmal? nem szólnak bele ezekbe a dolgokba? vagy hogyan működik ez az egész? kérlek titeket, hogy valaki magyarázza el nekem. :( köszön szépen előre is.
Hali!
Akit komplett A korlátlan nagymotor jogsi 65 ért legálisan érdekel szeged környékén, az nekem írjon:
tozlaae@freemail.hu
Köszi a választ freshmaker,de sajnos enyi kessem még nincs,sajnálom,jó gépek az Sv-k!
898ezer pénz.
Van egyébként nagymocc 25-ös papírral több is, csak meg kell találni, az a nem könnyű. Lejjebb is ajánlottak párat.
Rendben, köszönöm a válaszodat.
Freshmaker menyire tartod az sv-t?Engem lehet érdekelne!Már egy jó ideje keresgélek A-korlos papírral nagymocit,eddig főként ZXR 250-és 400-ast keresgéltem és néztem is meg,de az igazit még most sem sikerült megtalálnom sajnos!Üdv!
Hát a 2007-es Z750-ben nem elektronikus a fojtás, mert itt a kezemben a pöcök amit kiszedtek belőle, és ami gátolja a gázkar elfordulását. (más évjáratnál lehet másképp, azt persze nem tom. )
Kaposváron tudod megnézni. Nagyon szép állapotban van. 1994-es, 14000km van benne, folyamatosan szervizelt. Igazából egy ismerősömé motor. 06 hetven 334 6173-as számon tudsz érdeklődni. Hívd bátran, szívesen válaszol minden kérdésre. Nem mellesleg kiváló motorszerelő.
Bálint engem a VTZ érdekelne. Esetleg bővebb infót tudsz róla biztosítani mellé egy-két képpel? Előre is köszi.
Ismerkedj meg az enyémmel is, akkor már négyet tudsz:)
(adatlap)
2004-es, 24eKm, 898E, sok extra, végig vezetett szervízkönyv.
Fojtás nincs benne, de papíron 25 kw.
Peti!
3 motort is tudok 25 kw-al, ami eladó. A többi a pénztárcádtól függ.
Van 2 db gs 500-as az egyik 2007-es asszem 700eFt-ért, '97-es GS 500 470000Ft, meg egy vtz 250, azt nem tudom mennyi.
hát igen hát igen

bár én egyáltalán magát a motort szeretném mint az elegtronikát amikor először megláttam azt montam hogy 1szer majd ojanom lessz :D de sajnos a pénzügyi dolgok nem jófele indultak el amikor megvettem a banditot akkor még dolgoztam most meg már nem ez nem tesz jót a z álmoknak :D
Évjárat függő: a 04-06 szériában mechanikai fojtás van, ami nem más, mint egy lapka ami lecsökkennti a gáz maximumot. Egyszerű mint egy gyerekjáték.

A 07- szériához meg nem nehéz komplett elektronikát találni csokiért használtan
nem nem a z750-ben elegtronikai fojtás van onnan trudom mert haverom vett ujonnan és ott monták neki hogy hogy van megoldva tuti én is ottvoltam amikor merendelte mivel nekem is az teccik :D maje egyszer ojan om lessz :D de még 1 ideig nemigen
Valóban kapható a Z1000 is fojtottan, végülis mindegy milyen a mocc eredeti teljesítménye, korlátozni bármennyit lehet. Be van téve egy pöcök, ami nem engedi elforogni a gázkart. A 25 kW-os Z750-nek 160 kmh a vége.
Valami ilyesmire gondolj
Most adtunk le egy VTZ250-t Pápán a Minis motorban. 42 Le 2,38 fogyasztás 160-170 vég. Nem vacak moci. 300 körüli éra meg nagyon korrekt. Van benne vagy 37 ekm. De télleg! Mi már eladtuk, nem fűz érdek hozzá.