Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sokat paráznak itt az emberek.
Benzinnel megy nem jogsival a motor.
Ha nem bénázol nem szúrnak ki.
Ennyi.
10 ezer km-et elmentem jogsi nélkül ( semmilyen motoros ) .. + azóta sincs A korlátlan jogsim , nem is lesz !
Benne van sajnos.
Továbbra is azt mondom, hogy autókra vonatkozik és nem kétkerekű gépjárművekre.

Van neked 78-as kód beírva a jogosítványodba? Szerintem nincs....
Rákerestem a jogsiban lévő kódokra (78-as:"Automata sebességváltóval felszerelt járművekre korlátozva."), úgyhogy szívás. Mehetek újra vizsgázni ezek szerint.
Hát én azt nem tudtam, soha nem érintett... de legalább tudom, hogy a számok nem ad hoc vannak a jogsiba írva
nincs ilyen, csak autónál
A jogsi hátulján vannak a kategóriák után kódok. Ugyan nem tudom fejből mi mit jelent, de a google tudja, vagy esetleg össze tudod hasonlítani más jogosítványon található kódokkal..Ha van ilyen korlátozás, azt ott fog szerepelni
Most ezt komolyan kérdezted? Mert ha igen akkor
Nem mondja azt, hogy: BLŐŐŐŐ?
Ez csak szemantika.
Naaaagy a sötétség?
A fény a kevés....
Nagy itt a sötétség.
Sziasztok!

Szerintetek mennyire gáz, ha letettem robogóval az "A korl." jogsit, és most egy 24kw-os, váltós motort vezetek vele? Igazából jól kib.sztam magammal, hogy tavaly a robogómmal vizsgáztam le, mert egy ismerősöm szerint beleírják a jogsiba, hogy csak automata váltós mocit vezethetek. Erről én akkor nem tudtam, és az oktató, vizsgáztató sem hívta fel rá a figyelmem. Még ráadásul az oktató javasolta, hogy menjek nyugodtan a robogómmal, azt már úgyis ismerem, stb... Na, mindegy. (azt egyébként nem értem, hogy miért lehet kismotor jogsit letenni robogóval, és aztán nyugodtan ráülhet az egyén a váltós mocikra is. A korl.-nál viszont nem lehet ezek szerint.. )

Ha szeretném, hogy váltós mocira is szóljon a jogsi, akkor most végig kell járni az egész procedúrát (rutin, város) újra, vagy ilyenkor csak rutint kell tenni?

Megkérdeztem egy rendőr ismerőst. Azt sem tudta, hogy miről beszélek, szóval most nem tudom mi van. Feleslegesen nem akarok kidobni 50-60k ft-ot. Inkább a mocira költeném. :)
Én is ebben a helyzetben vagyok..csak nekem nagyobb kéne..de nagyon nehéz találni..keresgélj
Akkor felejtős
Csak a f@sz kivan hogy kb 250sek között is olyan nehéz 25-el talál mint feljebb....
Persze Készülj fel, hogy keményen meg fognak Zsanettozni a rendőrbácsik
Kihagynám
Nincs tűrés határ. Vezelint vigyél magaddal!
AKkor átléptem a halhatatlanság határát
Ha kicsit visszaolvasol mindjárt meg is van a válasz: 27kW az nem 25kW. Ahogy leírták már 2x is: "Képzeld ezt el úgy, hogy mész egy szakadék felé. 25 lépéssel megállsz a szélén. Ha 26-ot lépsz, lezuhansz. Ha 27et?"
tűrési határ? mint teszem azt gyorshajtásnál?
Adott egy szakadék széle. Ott állsz a peremén. Kicsit lépsz, vagy nagyot, az eredmény ugyanaz.
Helló
Érdekelne a vélemény, tapasztalat azzal kapcsolatban hogy mennyire veszik komolyan a rend őrei ezt a 25kw-os korlátozást, mert többektől hallottam hogy 1-2 kw, konkrétan 2 vagyis 27kw nem számít.(?)
Szia.

Okés nem piszkálni akartalak csak azért írtam, hogy jól tudd!

ÜDV