attól függ, hogyan viselkedsz. Na meg én, 28 évesen nem hivatkozhatok arra, hogy tanulok
a 100 rongy és az eltiltás a max büntetés, nem jellemző, hogy kiróják.
Azér annyira nem vészes ne izgulj. Egyik barátom éjjel 2 körül összetalálkozott egy rendőrautóval egy egyirányú utcában ugy hogy ő a rossz oldalről ment... Két személyel, mind a ketten részegen, bukó nélkül.
És a rendőrségre írt levelet, meg bement, és akkor arra való tekintettel hogy nem volt még semmi a számláján, meg hogy kiskorú, meg hogy diák, megúszta 5000ft büntetéssel, meg fél évre elvették a jogsiját!
(pedig akkor tényleg szabályosan mentem)autos természetesen kiabált h karcos lett a műanyag,meg hogy kiesett a telefon a kezéből,és összetörött.én meg csak hallgattam a földön feküdve,teljesen lesérülve rajtam a motorral...
hát csak h össze tudd hasonlitani h mekkora szerencse ha fél évig nem kapnak el vagy ha 6 évig!de nem ajánlom ezt senkinek.szinte megutáltam a motorozást,mert nem tudom élvezni ha állandoan a kocsikat lesem,h vajon melyik zsaru.lehet valakinek tetszik,ha bujkálnia kell,nekem nem jött be!a másik dolog meg h volt 1 balesetem,és sajnos hiába nem én voltam a hibás,nekem nem volt jogsim.1ébként én sem gondoltam vna h ekkora szerencse az ha nem kapok büntetést azér mer sisak nélkül jogsi nélkül biztosítás nélkül,megengedett sebesség felett 2 utassal(smkp) motorozgatok.
Akkor mér teszed közzé ha nem vagy rá büszke...?
Nem büszkeségböl mondtam egyébként hanem hogy én sokka lazább büntetésről tudtam és hogy milyen jó hogy megúsztam...
Hello dejjena!
Ha nagyobat akarsz akor a legértelmeseebb dolog (sztem), hogy nem irsz át semmit, mert ha elkap a rendőr egy nagyobbal, azt más kategóriába tartozó jármű vezetésének minősül, amiért max 5000ft ra bűntenek és max 1 pontot kapsz. Ezt tudom mert megkérdeztem a rendőrségen miután meglett a jogsim
És hát nem tudom, hogy téged edig milyen gyakran igazoltattak, de engem két év alatt egyszer se!
a 100 rongy és az eltiltás a max büntetés, nem jellemző, hogy kiróják.
És a rendőrségre írt levelet, meg bement, és akkor arra való tekintettel hogy nem volt még semmi a számláján, meg hogy kiskorú, meg hogy diák, megúszta 5000ft büntetéssel, meg fél évre elvették a jogsiját!
Nem büszkeségböl mondtam egyébként hanem hogy én sokka lazább büntetésről tudtam és hogy milyen jó hogy megúsztam...
Amúgy tényleg volt 5000 a bünti:1990-ben!Onnan tudom hogy akkor kaptak el jogsi nélkűl
Ha nagyobat akarsz akor a legértelmeseebb dolog (sztem), hogy nem irsz át semmit, mert ha elkap a rendőr egy nagyobbal, azt más kategóriába tartozó jármű vezetésének minősül, amiért max 5000ft ra bűntenek és max 1 pontot kapsz. Ezt tudom mert megkérdeztem a rendőrségen miután meglett a jogsim
És hát nem tudom, hogy téged edig milyen gyakran igazoltattak, de engem két év alatt egyszer se!