Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tőzsgyökeres csóró lévén, a Szimó kimaradt! Evvan!
kösz
És a jó öreg Szimó? Enduró - haha...
Hello!Megtisztelnél egy kitöltött adatlappal,hogy tudjam kinek köszönök!
Szűz Maris, micsoda simlis fórum ez! Üdv mindenkinek!
attól függ, hogyan viselkedsz. Na meg én, 28 évesen nem hivatkozhatok arra, hogy tanulok
a 100 rongy és az eltiltás a max büntetés, nem jellemző, hogy kiróják.
hát pont ezen csodálkozom.mifelénk is "csak" ilyen büntetések szoktak lenni,de itt meg egyéb helyeken mindig hallgatom h ezt+azt mennyire megvágták...
Azér annyira nem vészes ne izgulj. Egyik barátom éjjel 2 körül összetalálkozott egy rendőrautóval egy egyirányú utcában ugy hogy ő a rossz oldalről ment... Két személyel, mind a ketten részegen, bukó nélkül.
És a rendőrségre írt levelet, meg bement, és akkor arra való tekintettel hogy nem volt még semmi a számláján, meg hogy kiskorú, meg hogy diák, megúszta 5000ft büntetéssel, meg fél évre elvették a jogsiját!
(pedig akkor tényleg szabályosan mentem)autos természetesen kiabált h karcos lett a műanyag,meg hogy kiesett a telefon a kezéből,és összetörött.én meg csak hallgattam a földön feküdve,teljesen lesérülve rajtam a motorral...
na igen, az a necces, és ha még rendőri helyszínelés is van akkor még meg is büntetnek.
így visszagondolva ez életfogytiglan lett vna
hát csak h össze tudd hasonlitani h mekkora szerencse ha fél évig nem kapnak el vagy ha 6 évig!de nem ajánlom ezt senkinek.szinte megutáltam a motorozást,mert nem tudom élvezni ha állandoan a kocsikat lesem,h vajon melyik zsaru.lehet valakinek tetszik,ha bujkálnia kell,nekem nem jött be!a másik dolog meg h volt 1 balesetem,és sajnos hiába nem én voltam a hibás,nekem nem volt jogsim.1ébként én sem gondoltam vna h ekkora szerencse az ha nem kapok büntetést azér mer sisak nélkül jogsi nélkül biztosítás nélkül,megengedett sebesség felett 2 utassal(smkp) motorozgatok.
én is, amíg el nem ütöttek. Nem volt egyszerű elintézni, elhiheted. Nekem mondjuk folyamatban volt már....
Akkor mér teszed közzé ha nem vagy rá büszke...?
Nem büszkeségböl mondtam egyébként hanem hogy én sokka lazább büntetésről tudtam és hogy milyen jó hogy megúsztam...
én 6 évig mégsem vagyok büszke rá.
Én fél évig jogsi nélkül vezettem
Mindegy! Ha 1 kW-tal erősebb,mint a korlátod az tökugyanaz,mintha abszolút nem lenne jogsid! Ez a magyar jog.
ugyanaz. Rossz az infód. Hidj nekem, van hozzá némi közöm:)
igen, de a jogsi nélküli vezetés a szabálysértési törvényben ez. Amúgy a felső határ 200.000
Én nem jogsi nélküli vezetésről beszélek hanem nagyobb kategóriás jármű vezetéséről! Van jogosítványod, csak kissebbre, én 2005 ben kérdeztem meg!
A pénzbírság felső határa 150.000 mellé kiszabható 30 napig terjedő elzárás és eltiltás aminek nincs felső határa. 30 naptól a véglegesig.
Én is így tudom.
Amúgy tényleg volt 5000 a bünti:1990-ben!Onnan tudom hogy akkor kaptak el jogsi nélkűl
rosszul tudod. Jogosítvány nélküli vezetés, 100.000 Ft-ig terjedő pénzbírság, egy év kategória tiltás.
Hello dejjena!
Ha nagyobat akarsz akor a legértelmeseebb dolog (sztem), hogy nem irsz át semmit, mert ha elkap a rendőr egy nagyobbal, azt más kategóriába tartozó jármű vezetésének minősül, amiért max 5000ft ra bűntenek és max 1 pontot kapsz. Ezt tudom mert megkérdeztem a rendőrségen miután meglett a jogsim
És hát nem tudom, hogy téged edig milyen gyakran igazoltattak, de engem két év alatt egyszer se!