Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

: )
köszi ...
akkor le kell raknom a korlátozott jogsit sajna :S nincsen kedvem :)
vagy marad a 125/50 :D
Mert ugye csak egy adás-vételit meg egy biztosítási kötvényt kell magadnál hordani azok meg nem tartalmaznak erre vonatkozó információkat. A mai új robogók viszont sajnos mind beférnek a 4kW-ba... Pfűűűűű!
Robogóknál és egyéb 50-eseknél sehova sincs leírva,hogy milyen erős! Azért nem fognak megbűntetni mert 7 lóerős a Jogod mondjuk...
okok

köszi szépen :)
Semmiként sem
Ahoz minimum A1 kell...
:) haverom most adja el a mociját 125ös és a forgalmiban 11 kW van irva akkor azt nem tudnám vezetni ugye?
Tuti, de énszerintem meg kell feleni ccm-el is azaz nem lehet 50-esnél nagyobb a gép, ugyan úgy mint A1-nél sem lehet a 125-ös 11kw-nál több!
köszi de a 4 kW az tuti?
Max. 50cm3 segédmotorkerékpár, max. 4kW-ig
Halisztok

meg tudja nekem vki mondani hogy B kategoriás jogsival hány KW-ig vezethetek mocit?

előre is köszi :)
Hihi!
Rendben, nem rosszindulatból írtam.
"ijenen" nem fogunk vitatkozni, de Ilyen -ekre figyeljünk.
Jaj az előbbi Gino-nak ment
Azért nem mindenhol irtam rosszul, nézd csak meg
Ti egy olyan ,olyan,olyan,olyan,olyan,olyan figyelmesek vagytok.
Szerintem ne vitatkozzunk ijeneken mert nem nagyon ide való a nyelvtan óra!
Lyóll tudd hejesirní!
Gondoltam, csak elírtad az ezelőtti hozzászólásaidban, de mindenhol így írod.
Nem akarlak bántani, de nem "ojan" , hanem "olyan".....
Kellemes csapatást! csak kerüld a vérnyulakat! Veszélyesek!
Hát azér nem kell túlzásokba esnünk.
Na csákány mindenkinek menek csapatni a határba.További szép napot mindenkinek!
Papírok nélkűl valószínű ilyen motort veszel:
Lopott motorokkal bukott le a magyar férfi Ausztriában
május 12. szombat 12:10
[MTI]

Negyvenezer euró értékű lopott áru, két motorkerékpár és három kismotor került elő szombaton a miklóshalmi (nickelsdorfi) határátkelőnél egy magyar férfi kisteherautójából. A 30 éves gépkocsivezető tagadja, hogy bármi köze volna a bűntényhez.

Az osztrák hatóságok tájékoztatása szerint a motorokat péntekre virradóra lopták el egy felső-ausztriai cég üzlethelyiségéből. A betöréskor összesen tizenegy motort és motorosruhákat tulajdonítottak el, a vállalatnak okozott kár eléri a 175 ezer eurót.

A magyar férfi szombat reggel 9 óra körül érkezett kisteherautójával a határátkelőhöz, járműve átvizsgálásakor a felső-ausztriai betörésből származó motorokra bukkantak. A férfi azt állította, hogy semmit sem tud a lopásról. Őrizetbe vették és átadták a magyar határőrségnek
Persze! Ha elfogy a guma meg a fékbetét hát venni kell! A motoron tízszer akkora gáz egy menet közbeni műszaki hiba mint autón úgyhogy egyben kell tartani a vasakat.
Szerintem ne irkáljunk ijeneket mert a végén még nekünk is kötelező lesz a műszaki!
Bár valamilyen szinten nekünk is pénzbekerül a "műszakink".
Óh persze! Havonta el kell menni a háziorvosodhoz tüdő-vitálkapacitás mérésre, megmérik a CO2 kibocsájtásodat nyugalomban és terhelve aztán fizetheted a légadót! Vagy ne írjak ilyeneket mert még meglesz a végén?!?
Hát szerintem itt már mindenben csak azt nézik,hogy miből lehet minél töb pénzt bekaszirozni!A kis pénzéhes emberek ! Szóval ez épp olyan mint pl.: amikor engedélyezve volt a petárda akkor a megmaradtakat vissza kellet vinni sz árusító helyre! EZ nagyon nevetséges hallod! Ezeket szerintem ők sem gondolják komolyan! A levegőért is pénzt kérjenek? Miértne? Mert ha valaki nyugisan az erdőben szeretne lenni a friss levegőn nem mehet oda ,csak illegálisan!?
De ez épp olyan ám mintha te gyalog mennél egy ojan területen ami épp a "pistáé" Erre "pista" feljelent téged mert te bementél a területére de közben nem is vol kerités meg semmi..
Na ez már ugy nevetséges ahogy van! De sajna ez a valóság!
"szameg! Ja. Akkor el kell cserélni egy CBR125RRRRRR-re