Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

motoros yard meg nem kötekszik...
Egyre kevesebb a 80-as,tudtommal nem is gyártanak már a japcsik és az olaszok.
Ami azt illeti egy DT80 (amiből a legtöbb van) elég könnyen kiszúrható egy hozzáértőnek(motors yard).
nem folytott 50esel se szabályos..., lehet itt bezsélni mindenféle szabályról ha ti se tartjátok be a többségét...
de akkor ennyi erővel 80ccm se lehtne menni
vagy azt nme veszik észre
Ez már egyre kevésbé műlödik,a közlekedési rendőrök(pláne a motorosok) is tudják már mit kell nézni.
Aki ilyet vesz az magára vessen ha lebukik.És itt a jogsiprbléma is,mert sokan azért vesznek125/50-est mivel csak kismotorjogsi van.Ez pedig még több bírság és el is tiltják ha visszaeső.
NEM ÉRI MEG.
valakit kaptak már el a rendörök 125/50 aprilia rx -el
ezt láttam én is..egy gyönyörű VXR Runner...nah jah...de érted ha te szeretnéd eladni a 125/50 ként használt mocidat te is odaínád h probléma mentesen használható...nah ő meg odaírja h a rendszám azért jó mert..... azt nem mondtam h nincs igazságalapja..de sztem ez az összeg naon sok...
Cummer. Tehát nem mindig van szükség magyarozkodásra és okoskodásra sem.
EZT EGY HÍRDETÉSBEN TALÁLTAM(Gilera VXR200),ELGONDOLKODTATÓ!
"Én nem mertem bevállalni a lebukást azzal, hogy 50-es papírokkal használom, igaz úgy nem is kerülne ennyibe. Mindenki maga dönti el, hogy egy kis pénzkülönbözet miatt bevállalja-e a lebukás esélyét. A barátom motorját emiatt kobozták el, ráverték a szakértői nyomozási díjat ami 200ezer + 100ezerre megbüntették. Ő ráfázott egy motoros rendőrre, aki ismerte a tipust és ismerte azokat az ismertető jegyeket a motoron amiben eltér az 50cm3-is modeltől."
okok

köszi szépen
Nézd meg a www.jogositvany.lap.hu-t,elég sok mindentől függ az ár.
Személyreszabott sok iskolában az ár.
okok köszi szépen

akkor majd meg tudnád nekem nézni a jogsit?
Az eredetvizsgát 1x kell fizetned,a névreíratásnál!
A műszakit 2évre adják(új motornak 4 évre).
köszi
és azt tényleg 4 évre adják mármint 4 évente kell akkor kifizetnem ezt a 14 000 ft-t?
Az eredetvizsga tényleg 13eft.A műszaki vizsga 2750ft volt tavaly.
Goodbike!
az a lényege hogy mennyibe kerül a vizsgáztatása mármint amik kellenek hozzá...
de beszéltem mássla azt mondja 13 000 ft az eredetiség vizsgálat meg a vizsga

köszi az infot
jo motorozást
A vizsgadíjakat tudtommal most emelték,de hogy mennyivel azt nem tudom.(Autóra 7eft-al több).
A másik kérdést nem igazán értem.
és mikor kell vizsgáztatni a mocit?
az mennyibe kerül?
Igen,7 rugóból fenntarható.
Sajna a jogsit nem vágom,de kb. annyi szokott lenni mint az autóra.100-120e körűl lehet.
köszi
akkor összesen 7 000 ft körül mozog?

sajnos nem vagyok tisztában ezzel a dologgal mert nekem most 50-ként van 125-ös mocim és ujat szeretnék majd venni ami rendszámos

és a jogsit nem tudod?
az EÜ-m megvan meg az elméleti vizsgám...
Helló!
Én most adtam el a 125-ös motormat(Honda Clr125),tehát:
kötelező-4500/év
adó(2002-es gépre)-2000/év
Fogyasztás-2-3l/100km
Olaj-fajtafüggő,de mivel 1l elég bele nem egy nagy összeg.Szűrőt nem kell cserélni(fémszitás).
Ez 4t motor,tehát a fogyasztás és a különolaj(4-5e/l) eléggé megdrágítja a fenntertást.
És ugye sokkal sűrűbben kell a 2t motort generálozni is.Viszont sokkal erősebb.
sziasztok

meg tudná nekem valaki mondani hogy mennyibe kerül a 250ccm-es motoros jogsi?
meg hogy mennyibe kerülne egy 125 ccm-es rendszámos moci fenntartása egy évre, benzin meg olajok nélkül.

választ előre is köszi
Ahpgy mondod
Gratula! Szép kis Aprilka! Meg aztán ott figyel a rendszám...
De én mindenképp rendszámoztatni akarom!
Komolyan nem lehet vele kezdeni semmit?
Bemenni ést azt mondani, hogy ezt meg ezt szeretném és forgalomba hoznák és bevizsgálnák!