Egyre kevesebb a 80-as,tudtommal nem is gyártanak már a japcsik és az olaszok.
Ami azt illeti egy DT80 (amiből a legtöbb van) elég könnyen kiszúrható egy hozzáértőnek(motors yard).
Ez már egyre kevésbé műlödik,a közlekedési rendőrök(pláne a motorosok) is tudják már mit kell nézni.
Aki ilyet vesz az magára vessen ha lebukik.És itt a jogsiprbléma is,mert sokan azért vesznek125/50-est mivel csak kismotorjogsi van.Ez pedig még több bírság és el is tiltják ha visszaeső.
NEM ÉRI MEG.
ezt láttam én is..egy gyönyörű VXR Runner...nah jah...de érted ha te szeretnéd eladni a 125/50 ként használt mocidat te is odaínád h probléma mentesen használható...nah ő meg odaírja h a rendszám azért jó mert..... azt nem mondtam h nincs igazságalapja..de sztem ez az összeg naon sok...
EZT EGY HÍRDETÉSBEN TALÁLTAM(Gilera VXR200),ELGONDOLKODTATÓ!
"Én nem mertem bevállalni a lebukást azzal, hogy 50-es papírokkal használom, igaz úgy nem is kerülne ennyibe. Mindenki maga dönti el, hogy egy kis pénzkülönbözet miatt bevállalja-e a lebukás esélyét. A barátom motorját emiatt kobozták el, ráverték a szakértői nyomozási díjat ami 200ezer + 100ezerre megbüntették. Ő ráfázott egy motoros rendőrre, aki ismerte a tipust és ismerte azokat az ismertető jegyeket a motoron amiben eltér az 50cm3-is modeltől."
az a lényege hogy mennyibe kerül a vizsgáztatása mármint amik kellenek hozzá...
de beszéltem mássla azt mondja 13 000 ft az eredetiség vizsgálat meg a vizsga
Helló!
Én most adtam el a 125-ös motormat(Honda Clr125),tehát:
kötelező-4500/év
adó(2002-es gépre)-2000/év
Fogyasztás-2-3l/100km
Olaj-fajtafüggő,de mivel 1l elég bele nem egy nagy összeg.Szűrőt nem kell cserélni(fémszitás).
Ez 4t motor,tehát a fogyasztás és a különolaj(4-5e/l) eléggé megdrágítja a fenntertást.
És ugye sokkal sűrűbben kell a 2t motort generálozni is.Viszont sokkal erősebb.
meg tudná nekem valaki mondani hogy mennyibe kerül a 250ccm-es motoros jogsi?
meg hogy mennyibe kerülne egy 125 ccm-es rendszámos moci fenntartása egy évre, benzin meg olajok nélkül.
De én mindenképp rendszámoztatni akarom!
Komolyan nem lehet vele kezdeni semmit?
Bemenni ést azt mondani, hogy ezt meg ezt szeretném és forgalomba hoznák és bevizsgálnák!
Ami azt illeti egy DT80 (amiből a legtöbb van) elég könnyen kiszúrható egy hozzáértőnek(motors yard).
vagy azt nme veszik észre
Aki ilyet vesz az magára vessen ha lebukik.És itt a jogsiprbléma is,mert sokan azért vesznek125/50-est mivel csak kismotorjogsi van.Ez pedig még több bírság és el is tiltják ha visszaeső.
NEM ÉRI MEG.
"Én nem mertem bevállalni a lebukást azzal, hogy 50-es papírokkal használom, igaz úgy nem is kerülne ennyibe. Mindenki maga dönti el, hogy egy kis pénzkülönbözet miatt bevállalja-e a lebukás esélyét. A barátom motorját emiatt kobozták el, ráverték a szakértői nyomozási díjat ami 200ezer + 100ezerre megbüntették. Ő ráfázott egy motoros rendőrre, aki ismerte a tipust és ismerte azokat az ismertető jegyeket a motoron amiben eltér az 50cm3-is modeltől."
köszi szépen
Személyreszabott sok iskolában az ár.
akkor majd meg tudnád nekem nézni a jogsit?
A műszakit 2évre adják(új motornak 4 évre).
és azt tényleg 4 évre adják mármint 4 évente kell akkor kifizetnem ezt a 14 000 ft-t?
Goodbike!
de beszéltem mássla azt mondja 13 000 ft az eredetiség vizsgálat meg a vizsga
köszi az infot
jo motorozást
A másik kérdést nem igazán értem.
az mennyibe kerül?
Sajna a jogsit nem vágom,de kb. annyi szokott lenni mint az autóra.100-120e körűl lehet.
akkor összesen 7 000 ft körül mozog?
sajnos nem vagyok tisztában ezzel a dologgal mert nekem most 50-ként van 125-ös mocim és ujat szeretnék majd venni ami rendszámos
és a jogsit nem tudod?
az EÜ-m megvan meg az elméleti vizsgám...
Én most adtam el a 125-ös motormat(Honda Clr125),tehát:
kötelező-4500/év
adó(2002-es gépre)-2000/év
Fogyasztás-2-3l/100km
Olaj-fajtafüggő,de mivel 1l elég bele nem egy nagy összeg.Szűrőt nem kell cserélni(fémszitás).
Ez 4t motor,tehát a fogyasztás és a különolaj(4-5e/l) eléggé megdrágítja a fenntertást.
És ugye sokkal sűrűbben kell a 2t motort generálozni is.Viszont sokkal erősebb.
meg tudná nekem valaki mondani hogy mennyibe kerül a 250ccm-es motoros jogsi?
meg hogy mennyibe kerülne egy 125 ccm-es rendszámos moci fenntartása egy évre, benzin meg olajok nélkül.
választ előre is köszi
Komolyan nem lehet vele kezdeni semmit?
Bemenni ést azt mondani, hogy ezt meg ezt szeretném és forgalomba hoznák és bevizsgálnák!