Természetesen lánc+lánckerekek eggyütt 30e.
Így elsőre törésmentesnek tűnik,ha motorikusan oké megéri szerintem.
De láttam a www.motor.hu-n egy szép RG125G-t 170E-ért!Nézd meg(piros fehér,asszem 1993-as).
Mondjuk a műszakit a srác megcsinálja!30e ?Az igen!És egy kevésbé jó minőségű lánc?
Itt a link!Nézd meg,hogy miről van szó és azt is,hogy szerinted megéri-e!? http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Hát,ha jóminőségű O-ringes láncot veszel,az 30e körűl lesz+munkadíj.
Az hogy kijössz-e 40e-ből,attól függ mennyi lesz vizsgadíjad(tudod,egy kis pénzmag a biztosnak,ha mondjuk hiányolja az E-betűt a lámpából vagy az izzókészletet).
Kösz!Szerncsére nem pesti én sem meg ő sem!(Debrecen Környéke)Azt mondta,hogy már kért időpontot a műszaki vizsgához és Júlis elejére kapott időpontot!Szal akkkor azt mondod,hogy olyan 40 e lesz..........
Azt mondja a srác,hogy az aksilya gyegélkedik és a hátsó láckerék és a lánc cserére szorul!
Szerinted mennyibe lenne kicserélni ezt a 3 alkatrészt a mocin?,mert én még nem nagyon vagyok benne a Yahama alkatrészekben!Jah amúgy Yahama tzr 125-ről beszélek!
Az átírásnál dupla illetéket kell fizetned(124x18),nem egy nagy összeg.
A vizsgánál az a gond,hogy 1-2 hónapot kell rá várni(BP).Sajna az új rendszer időigényesebb.Az eredetvizsga is tovább tart(15500ft).
Tokkal-vonóval kb.35eft-ba lesz neked.
Nah szóval beszéltem a sráccal aki adja a mocit és azt mondja,hogy most járt le hó elején a műszakija de azt mondta,hogy július elején levizsgáztataja!
De viszont annyi baj van,hogy ő még nem íratta át saját magára szóval még neki is az előző tulajdonosnak a nevén van!Ez nagy hátrány?
ti úgyis benne vagytok az ilyenekbe.....szal mennyi egy 125 levizsgáztatása?és az átíratása?
thebear véleményével értek egyett.
ha rendőr megállit elmagyarázod neki hogy mivan ha feltünik neki a 16 kw...
ha ügyes vagy 1 honap alatt meglehet az A korl jogsi de számolj másfél honappal inkább
Nagyon rossz napja lehetett annak a rendőrnek aki ezen kötözködik! Ha ezért megbűntetnek akkor az már csak az izzókészlet hiánya után következik Nem hiszem, hogy bajod lehet belőle.
Tapasztalataid alapján a zsernyákok nagyon nézik a KW-ot?Mert nekem még nem nagyon vették figyelembe?
És szerinted hány olyan szerelő aki adja a kézjegyét,hogy ő minősítette le 16 KW 11 KW-ra?vagy egyáltalán lesz-e ilyen?Ja persze kenőpénzért.........
Keress olyan eredetvizsgálót aki megoldja, és akkor vegyél ilyet ha találsz! Vagy bevállalod a rizikót ami azárt mégse akkora, mint totál jogsi nélkül egy papírok nélküli gépen...
Hy!Tudtok nekem segíteni?Venni akarnék egy 125-ös tzr, és már ki is néztem,de annyi gond van,hogy nekem csak az A1 jogsim van és az csak 11 KW vezethető,de amit kinéztem mocit pedig 16 KW!
Egy csomóan azt mondják,hogy nevegyem meg,mert mostnában a zsernyákok a kW-ot is nézik és megbasznak ezért!Vagy nem lehetne átiratni feketén egy kis kenőpénzért?
Légyszi írjatok már,hogy szerintetek mit csináljak!Köszi
Háát márciusba voltak utoljára. Akkor a végén odaállt 2 kocsi, 1 civil(lacetti) 2 motoros. SEnki se be se ki:D De én megoldottam ugy hogy hátul kijöttem a városgazdasornál át az erdőn:D De csak ottvolt egy nagyon jó haverom, Dt 125öse van Redszámos. Kicsit nehéz lett volna kimagyarázni mivel csavarpontossággal ugyanaz a 2 blokk
én immáron 1hónapja magasabb kategóriába (250ccm) léptem ...
amúgy kereskedőbe idén nem voltam még, de majd vmikor kinézek...azért nem járok mert előző évek tapasztalatai alapján mindig elrontják a rendőrök a bulit mostanában is ki szoktak menni?
hali
én is szegedi vok és sok olyan haverom van aki 125/50 és rendszámos 125-öt vezet
semmi különbség nincs a korban h h vezet az a gyerek
még 1 olyan kezdő 16 éves gyerek is tévedhet akinek van rá jogsija és mégis figyelmetlen és hajt mint az örült
szal ne mondja senki azt h a 14 éves kezébe nem adhat senki se 1 125ccm-es motort mert téved!
és ezt lehet bizonyitani is
én is azt a példát mondom mint te Dt a mecseki faszfejt aki szemből nekiment a másiknak 1 kibaszott fogadás miatt és akkor ne vezessen 14 éves 125ccm-es motort?!?!vagy h van ez?mondja meg nekem vki mert sztem ez hülyeség
az 50ccm-es Hondám 100-at megy és akkor 40nel tötymörögjek a kibaszott úzon?!?
változtatni kéne ezen a 40es sebhatáron pl 60ig
60km sebességgel sztem még nem lehet meghalni bár attól függ h h sikerül földre esni
Így elsőre törésmentesnek tűnik,ha motorikusan oké megéri szerintem.
De láttam a www.motor.hu-n egy szép RG125G-t 170E-ért!Nézd meg(piros fehér,asszem 1993-as).