én már láttam aprilia pegaso 650-est is 50es papírokkal:D úgy hogy lekaparta a 6-os matricát, és így 50esként használta
amúgy egyzser láttam 3robogós zsarut, az egyik figurázni akart, aztán beborult, a buszon mindenki rajta aszalt
hello cbr125-girl szerintem a cbr-el nem vészes mert egyik haveromnak is cbr125/50 van és a rendőr már csomószor állította meg és nem volt semmi gond belőlle pedig még a hátsó idomon a 125-ös matrica is rajta van
mondjuk ez rendőrfüggő, lehet hogy máshol nem így van
Ismerem is őket. No nem azért vannak, hogy motorosokat üldözzenek a bivalyerős Dio ZX-szel, hanem,hogy bekopogjon az autóablakon ha telefonálni lát valakit és hasonlók. Láttam már őket zsebesindiánt elkapni a buszállomásnál.
erről jut eszembe tegnap mit láttam:D 2 robogos rendőrt:D honda dioval néztem nagyokat:D én vok csak ennyire lemaradva?:Damugy Székesfehérváron "száguldoztak":)
Magyarországon igen kevés a "motoros yard", de amúgy haveromat a Niva-s falusi rendőr meszelte le (125-ös NSR-rel) szóval bármikor gond lehet a 125/50-ből...amúgy meg írja a srác ,hogy csak a jogsija miatt aggódik, de ha meglesz a jogsi,(én úgy értelmezem,hogy nincs rendszám a gépén) szóval attól még ugyanúgy gondban lesz...
Motoros yard kiszúrja.És ha megállítanak a 200-as sebességmérő kicsit furcsa egy 50-es gépen...Meg az 50-es nem fordított telós,keskenyebb a gumi is.Szóval van rá esély,és a bünti elég húzós lehet.
Mennyi az eély arra h észreveszik h a mocim 125-ös és csak 50-es papírok vannak hozzá.Pl egy Aprilia rs 125-nél.Kicsit aggódok mert még nincs jogsim csak 50re.Kösz
Van nekem is egy 125/50 es NSR em, de lehet, hogy le rendszamoztatom viszont sok dolog van ami nem egyertelmu nekem. Jelenleg ott tartok, hogy itt all a motor a garazsban, de biztositas nincs rajt es meg atiratva sincs. Szal valaki leirhatna tetelesen, hogy mit hogyan mennyi.
Amit eddig tudok, hogy a reg. ado 95K viszont az nem tiszta, hogy ha idosebb a motor akkor ez miert csokken.. Amugy 82 honapos
A tobbi, hogy akkor hova menjek eloszor? atiratas, eredet. vizsgalat, bizotsitas stb. hol kezdjem? Mert mint mondtam eddig semmit nem csinaltam vele csak elhoztam. (Forgalmi, torzskonyv, adasveteli megvan).
felénk sajna van pár nagyvagány selyemfiút utánozó hozzáértő rendőr is,akik előszeretettel szivatnak.
általában a fiatalabbak ilyenek,sőt az újoncok,az idősebbek rendesek.
Sziasztok!
Nekem kb 2 hete volt egy ijen sztorim!
Megállítottak a rendőrök és kérték a papírjaimat!
4-en voltak kettő velem beszélgetett 2 pedig körbe járta a mocit!(Mitom van 50/125-el)
Hátul 160/60-as gumi van fenn ez még hozzá tartozik a sztorihoz beszélgetek a rendőrökkel egyszer csak a mögöttem levők megszólítanak hogy hány ccm-es ez a motor?
Erre én mondom 50 erre az egyik zseka oldalbaböki a másikat mármint a motor mögött állók és azt mondja
nem látod hogy ez 50-es még rendszámtáblatartó sincs rajta!
Aztán visszaadtak mindent és elengedtek!
az eggyetlen gáz hogy most ha a zsekák megállítanak felírják a ruházatodat sisak kesztyű mindent + a mocid jellegzetességeit!
Szal okosan kell közlekednem már mert ha nagyon akarnak meg tudnak találni!
Szal tanácsolom mindenkinek hogy ha zsekát lát válasszon inkább valami másik utat mert egy idő után ez igen kellemetlen tud lenni!
Sziasztok!
Csak annyit szeretnék hogy engem elkaptak egy jó ideje és 2 hónapig tartott az egész ügy......ha tanulo vagy még és bevallasz mindent akkor 3 hónap eltiltás és kész ha nem vallod be h tudtad h nagyobb akkor viszont hozzájön még az egészhez az okirathamisítás is.....az meg már huzósabb....
Sporttárs... Ne biztassunk már másokat törvényszegésre... Vagy te szeretnél lenni, akinek alácsúszik? Épp elég a szuicid robogós donorjelöltekből az utakon. Valamelyik nap egy lányt láttam 50/125 speed mocin, világháborús sisak plusz csini napszemcsi konfigurációban. Úgy motorozott, hogy ha a gyerekem valamikor ilyen bizonytalanul biciklizne, sose ültetném motorra. De a sávok között jusztis elment - igaz, egy kispolszki is elfért volna...
amúgy egyzser láttam 3robogós zsarut, az egyik figurázni akart, aztán beborult, a buszon mindenki rajta aszalt