Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

80-as dt nem piszkálják! 125 jobban kiszúrják, de 80-asra ránéz és azt hiszi, hogy 50-es szerintem ezt nem viszik be ellenőrzésre ennyiből engem is elvihittek volna a 70-es szittyómmal!
Ne bonyolítsd túl a dolgokat.Akkor inkább vegyél egy fiatal 50-es DT-t,RMX-et stb.
De az érzés, amit nyújtanak a nagyobb gépek az nem a duplája egy 50 vagy 80-asnak!
Hanem soxxxxxorosa!
dehogy adom el.... alig eszik a gép... a 125ös meg szinte dupláját eszi
nagyobb nem kell
50es blokk jó a 80 asba?
mert ha behívnak egyszer vizsgálni, jól jöhet...
Így van add el és vegyél egy jobbat!
Papírok nélkűl nem tudod,és nem kevés papírról van szó...
Vegyél egy rendszámos motort,ezt meg add el.
Felesleges rendszámoztatni! 80-ast meg főleg (ilyen hülyeséget nem hallottam,de ez van...)
Ha rendszámost akarsz akkor vegyél egy 125 cm3 is inkább!

Szerintem nem lehet rendszámozni... Ha lehet is annyiba kerül mintha ezt eladnád és vennél egy 125 cm3-ist!
hali!
akkor hogy lehet lerendszámozni az olyan motort aminek nincs meg semmi papírja?
egy 80as dt-ről lenne szó
mert ha lehet akkor én biztos tetetek rá rendszámot....
tud valaki infót?
köszi
Tépem itt a számat(billentyűt) folyamatosan,de látod,hogy szinte mindennap akad valaki aki közúton akar motorozni jogsi és papírok nélkül! Majd kifognak egyszer egy szőröszívű rendőrt, esetleg egy valaha ellopott és smkp-nak eladott 25-öst vagy perecelnek egy nagyot menekülés közben aztán pisloghatnak,mint hal a szatyorban. Én is toltam papír nélkül pár évig, de sose mertem messze menni pedig szerettem volna nyugodtan elgurulni az ország másik végébe. Már nem gond.
Ajjaj! Öcsém is A1-gyel jár... A MEgyénkben nem lehet gáz de neki hiába tépem a számat,hogy menjen el különbözetire! Megérné azt a huszonpárezer forintot meg a pár alkalmat a nyugalom. A két éve meg már régesrég lejárt.
Én ezek elkerülése végett csinálom az A1-et!Persze Matska adta meg az utolsó lökést hogy belevágjak!
Szevasztok!
Öcsém, ha tiedből nem akarsz akkor legalább az én hibámból tanulj!
Nemrég fejeztem be az A1-es jogsit. Olyan másfél hónapja feljött hozzánk egy haverom, 25-ös runnerje van, papírokkal, rendszámmal. Soha nem mentem papírok nélkül, de nem bírtam megállni, mert már elég régen motoroztam. Mentem vele egy kört. Sisak+bőrkabát+csizma+kesztyű. 5. éve motorozom, soha nem állított meg rendőr. Csak akkor. Nem volt jogsim arra a gépre. Ment is a para rendesen. REndőrök leoltottak, úgy volt megúszom figyelmeztetéssel, mert nem volt még semmi hasonló ügyem se. Nos, tegnap reggel az érdi rendőrfőkapitányságon kezdtem. Nem volt jó élmény. Azért, mert olyan gépet vezettem amire nem volt papírom 100000 forintra megbüntethetne, de nem teheti, mert kiskorú vagyok. Ezért marad a másik fele, hogy lehet (valószínű) hogy eltilt a motorozástól egy évre. Az elég gáz. Rendes volt a nőő, azt mondta hogy gondolkozik a dolgon. De nekem már ennyi is elég. 1,5 hónap múlva meglesz hogy mit döntött. Addig beszél azzal a csávóval is aki odaadta nekem a robogóját, mivel őt is felelősségre lehet vonni, hiszen olyannak adta oda a gépét aki nem rendelkezett hozzá papírral.
Nagyon megbántam az esetet, és egy ilyen kis faszság miatt elbaszhattam a motoros pályafutásom. Ez gáz. Nem randalíroztam, felöltöztem, mégis megállítottak. Az más dolog hogy tudom hogy ki hívta ki a rendőröket. Mellesleg az is egy ótvar paraszt. Szerintem összekevert egy csapat másik hülyével akik a környéken voltak. Ez van. Elbasztam. És egyáltalán nem érte meg. Viszont leckének jó volt. Csak az utca végéig mentem, mégis beütött a baj. Ez van. Nem tudok már mit csinálni, csak reménykedem hogy megkegyelmez rajtam a nő. Pedig lehet hogy megérdemelném... Na de majd ő eldönti. Addis is 1,5 hónapig no motor, és utána lehet hogy egy évig. Én mondom, nem éri meg papír nélkül menni. Legalább az én hibámból tanuljatok! Tényleg!
Üdv!
Ma voltam de nemtom mikor lesz a vizsga de már jövöhét után vhogy remélem Moccom is kész csak a jogsi kell és
Még mindig jól teszed! Megvan a rutin?
Szerintem nem éri meg kockáztatni!Én is megcsinálom a jogsit s nyugodt lelkiismerettel megyek el bárhová
Ha rendszámossal mész jogsi nélkül akkor legalább CSAK a jogsi nélküli vezetésért fognak megdorgálni és okirathamisításért és egyebekért nem. Amúgy itt a jogsiszezon! Lehet 10 havi részletre fizetni a jobb helyeken! Hajrá!
hát szerintem vedd meg, amint elnézem nem rossz gép , ha nem állatkodsz vele akkor a rendőr(persze nem mindegyki)leszarja hogy milyen motor pl:egyik haveromnak 125-ös cbr-van 50-es papírral és már csomószor állították meg és mindig továbbengedték,pedig az alapból feltünő mert hát 4t és ráadásul a hátsó idomon ott virít a 125-ös matrica is és a rendőr még nem is kételkedett hogy nem 50-es
Nem,mivel akkor legalább azt tudod igazolni hogy tiszta(nem lopott) a motor.
De megdicsérni akkor se fog a yard...És ugye ott a jogsi nélküli vezetés,ami azért nem két fillér bünti,ami eltiltás is lehet ha visszaeső vagy(még letenni sem engedik a jogsit amíg el vagy tiltva!)
Mert nincs A 1 es jogsim csak B M
A rendszámot leszedném meg valahogy 50 es biztositást kötnék

Szarabb helyzetbe vagyok ha forgalmival rendelkező 125 öst veszek mint ami nincs forgalomban ?
Ezt ugy nemértem miért kell a rendszámost"leminösiteni"50 re
Ha lebuksz vele az roppant kellemtlen és drága lehet.
Én nem rizikóznék a helyedben.
Helló

Nem tom hogy megvegyem e ezt a mocit
moci

125, forgalomban van én meg 50 esként szeretném használni

Na most ha megállit a rendör akkor ö beüti a gépbe és kilöki hogy 125 ös?

Biztositást hogy lehet rá kötni(50 est)
Nem fog meg...
Hát ezzel meg mi a fene történt?

A jelenlévők mindig kivételek a negatí­v megjegyzések aló³l :) Én is segí­tek, ahol tudok, sőt, még a tanulójárgányt, tanulómotorosokat is be szoktam engedni - még motorral is az esetek többségében... Legalább van idő egy kicsit megnyugodni, nézelődni, fellélegezni :)

Sőt, a kedvesem gyakorlatlan sofőr, emiatt szoktunk gyakorolni - ki is szoktuk rakni a T-t. De ami utána jön, az nagyon meredek, a sofőrök többsége csakazértis megszí­vatja, mert "siet" valahová (zár a szoli, a tinidiszkó, vagy a műkörmös, vagy elfogyott a hajzselé, és emiatt közeleg a vég...)
A jelenlév�k mindig kivételek a negatív megjegyzések alól :) �n is segítek, ahol tudok, s�t, még a tanulójárgányt is be szoktam engedni - még motorral is az esetek többségében... Legalább van id� egy kicsit megnyugodni, nézel�dni, fellélegezni :)

S�t, a kedvesem gyakorlatlan sof�r, emiatt szoktunk gyakorolni - ki is szoktuk rakni a T-t. De ami utána jön, az nagyon meredek, a sof�rök többsége csakazértis megszívatja, mert "siet" valahová (zár a szoli vagy a műkörmös, vagy elfogyott a hajzselé, és emiatt közeleg a vég...)