Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali , nem a végsebbesége 45 hanem 40 km/h val mehet mindenhol városon kivül ( hál istennek ha annyival mennék a kocsisok letolnának ) és városon belül is max 40 km/h

még ezt a törvényt akkor hozták létre amikor csak simsonok voltak ugyhogy a mai 50 ccm-es motor teljesitménye miatt már ideje lenne változtatni az ilyen szabályokon...
Azé nem, van egy 2 normális joérzésű rendőr. Volt akivel csak beszélgettünk, jogsit se kért csak lehívott:D De sajnos a többség beképzelt faszfej. Azthiszi van hatalma. Az embereket baszogatni arra van idejük.
Igen,csak ha egy rendőrautó-rendőrmotor mellett mész egy 50-es géppel 100-al,ráfaraghatsz.
Egy havert leszedtek a robiról,miután 75-el ment a motorosyard mellett.
A segédmotor ugyanis nem csak 50ccm-et jelent,hanem 45km/h végsebességet is
hello
igaz nekem csak egy 50-es Honda Ns-em van de 105 a vége.mielőtt megvettem 125/50es motort akartam de rájöttem h minden rendőr aki megállit elkezdene velem szarakodni meg megbasznának mint a szar és nem akarom ezt és igy maradt az 50-es
IGazi magyar ember. Az lebeg a szeme előt hogy hogy birnénk kibaszni a másikkal. Ilyeneknek szívből reélem hogy valamiért egyszer megbüntetik. Pff.
jó kérdés. Motor helyszínene elkoboz, eredetmegállapítás végett. Kpm vizsga. Én ezzel kezdeném. Téged megbasználak egyszer 50 ropira műszaki miatt, egyszer 50-re hatósági igazolás hiánya miatt.
MEGINT VALAKI AKI NEM KÉPES VISSZAOLVASNI!

Na jó, mert jó kedvem van:

Azt már sehogy.... Csak ha megtalálod a forgalmit, törzskönyvet mert volt valaha legális motor, de akkoris gazdaságtalan a móka illetve visszanyomozhatatlan, hogy ki kezdte 50-esként használni. Ha meg sose volt rendszáma és nem is frissen hozták kintről (kinti forgalmi és advét. szerz. persze ahhoz is kell) akkor megint sehogy.
és akkor mi van ha jogsi van csak rendszám nincs a motoron?
ja, és 100.000-ig terjedő bírság.
jogosítvány nélküli vezetésért eltilt egy évre az adott kategóriától, tehát az A-tól. Ugyanakkor a B jogsid nem adja ki, amíg szabs eljárás van ellened.
Sziasztok!MEg uj vagyok itt!
En szeretnek vezetni egy 125 rs mert megvtettem mar 1 honapja!
De mindenki azzal ijesztget hogy majd elkpanak a rendorok!
Es tudniillik most jarok B jogsira,mar a segedmotoros megvan!
Ha elkapnak akkor eltiltanak az autotol vagy bevonjak a segedmotoros jogsimat?
Vagy mindkettot?
Amugy allo helyben nem tul nagy a kulonbseg az 50 es es a 125 os rs kozott!
Vagy igen?
A rendor egybol kiszurja hogy ha megallit hogy ez nem 50es vagy csak akkor ha jobban alanez a motornak?
AZTA K**VA AZ NEM ROSZ KÖSZI
Bürokrácia... papírok... köztisztviselők fizetése stb...
ÚRAM ISTEN MITŐL KERÜL EZ ENYIBE?
hali , haverom ugyan igy volt ...
nekem is 160-as

de sokba fog ám kerülni hogy forgalomba helyezd a gépet azt ugye tudod ...
kb 80 000 - 100 000
hali hát eredetielg 125 volt de 50 es ként vetem meg
Ezt,hogy gondoltad,ha 50-es papírod van? Új váz,új blokközép vagy kistábla,papírmunkák,kurva sok pénz.
hali
figy kinek van oylan ismerőse érd (pest megye) közelében aki egy 50 es papíros 160ccm es mocira segítene nekem rendszámot szerezni vagyis hát csináltatni midnent szutykot mert azt szeretném hogy 125 ös ként legyen rendszámozva köszi
Nem lesz itt semmi sem. Dehogy engedik hogy B-s jogsival vezess egy 125ös gépet. Ez mende monda ami nálunk soha nem fog teljesülni, úgy mint a rendszámozás kis motorra sem egy darabig. Nincs itt pénz semmire, ez nálunk egy előny, hogy nem kell semmi vacak az 50-esre.
Azért köszi a felvilágosítást
Egyértelmű!
Én csak csütörtökön megyek az okmányirodába azután nem kell sokat várnom már remélem
Hát szerintem is ráférne!
de az autósé is.......
de még ha 2008-ban be is vezetik, addigra te már egy éve vezetsz....