jó,akkor pár dolog szerintem:az 50es maticát azt láttam,abból még rakhatsz párat
gondolom a hengeren rajt van a 0.125 v 0,124 liter felirat,azt szedd le(gyorsvágo csiszolokoronggal )
adásvételibe 50 legyen irva
km-órát átmatricáztatni h smkp-nek tűnjön
rendszámtábla-világítást leragasztani/eltűntetni(rendszám gondolom már nicsn rajta)
utaslábtartó ne legyen
alvázszám és motorszám alapján számítógépen le tudják ellenőrizni úgyhogy ne legyen Mo-n üzembe helyezve
utasüléssel csinálj valamit h ne legyen
úgy hirtelen ennyi kb
18 vagyok most nyáron csinálom majd meg a moci jogsid de addig ezt használom...
és vissza is olvastam de akkor pont kihagytam ezt a témát vagy nem tudom de nem találtam erről
ha meg nem vagy segitőkész azért ne irjál hogy lecsesszél
adatlapod alapján 19 éves vagy.akkor meg minek szorakozni 125/50nel?mert még azt valahogy meg tudom érteni ha kor miatt csinálja ezt valaki.de így... 1ébként már többször leírták,vedd a fáradtságot és olvass vissza
kérdés : a rendőrnek hogyan magyarázzam meg hogy a motorom 50-es (125ccm-es)
ha a váz eleve a 125-é mert ugye az szélesebb meg a villája is nagyobb mint az 50-é
miket kénr a motoromon csinálni hogy ne szoljanak be emiatt , akár esztétikailag is....
bementem szalonokba is és nekem azt mondtzák hogy a 125 és az 50-es idomok ugyan akorák a futurán
chevy: sajna neked/nekünk se mindegy, mert ha egy ilyen taknyos, akinek még az A1-e is csak gondolatban van meg, elfekszik előtted, mert sok volt neki a teljesítmény, te meg buksz miatta, akkor lehet, hogy ő fizet, de a te gerinced (is) bánhatja...
Amúgy meg basszus, mi a fenének ilyen kölyköknek egyáltalán motor? Inkább a pin*t hajtsák, mint a gépet, az legalább a hasznukra válik. Nem elég a 11kW? Talán kicsi a műszer? Ej-ej... Freudi frusztrációkat érzek... Oké, én is 350-essel kezdtem, de ki is vártam a dolgot...
Leírom az Én tapasztalataimat. Vettem egy 150 cm3 Malaguti ciakot. Bp használom 50 ként. Rendszámtábla tartó, világítás helyét eltüntetve, 50 műszerfallal. Az Oktogon környékén járok vele minden nap. Számtalan motorosrendőr és autós járőr mellett mentem már el bármi gond nélkül. Aztán tegnap a 13. kerületben megállít egy gyalogos rendőr. Előttem is egy motorost igazoltattak, ill bűntettek. Rögtön mondta h egy ez 150 malaguti ciak hol a rendszám, stb... feljelent meg elveszi a motort, a szakértői díj 100.000 ft szóval meg akart paráztatni. Ugye a motort nem veheti el, max beidézhet vizsgálatra, a szakértői díj meg nem 100.000 hanem ha nekik van igaza akkor maximun kell fizetni pár ezer forintot a vizsgálat ért, + ugye a büntetés. Végül 10.000 ft-ban megállapodtunk. De ha kicsit több a lélek jelenlétem akkor meg sem állok. Ezek tegnap direkt a motorosokra mentek és arra hogy lóvét szedjenek.
Amúgy hallott valaki arról hogy van egy olyan EU-s irányelv miszerint nem kell rendszám a motorokra 15Kw alatt?
Hjujj!de sok itt a hozzá nem értő ember...Néha már marnám meg magam!
Kitartást matska, chevy és vdani! okítsátok a feljövő genrációt!
Nekem is volt 125/50es motorom ,kétszer voltam nagon boldog: Mikor megvettem ,és mikor eladtam!
tudom hogy sok az átírás jogsi bla bla, de higgyétek el megéri! stresszmentes motorozás, ettől semmi sem kárpótol jobban!
Bocsi a bicikli kifejezésért de nagyon ideges vagyok voltam a hondaával csak az a bajom hogy kicsit vékony és nem engedhetek meg magamnak egy olyan motort mert egyébként a honda jó nah! csak gyengusz de 2-3 litert eszik ugye? és szép hangja van és h ráköltesz egy kcsit az is megy mnt a disznó
:)
Helló lenne egy kérédésem félig témába vág én lassan eljutok odáig hogy meglegyen az a1 es jogsim meg motorom de apám azzal jön hogy ne vegyek ilyen motort nem tudom miért neki nem kell nem akrja nemtudom miért De én veszem a saját pénzemből és aztmondja nem csak keresi az indokokat mig végül talált egy olyat hogy az a1 es kategória az 125ccm és 11 kW vagyis nem vehetem meg a motort amit kinéztem mert a forgalmijában 22 kw van nah akkor mi f***mat csináljak mert aztmondja ez igy nem lenne legális de mondom csak az a geci honda adja ki a motorjait cbr szart 11 kw ra a cbr meg nem motor az bicikli mindenki 30 le-s motort vezet az a1 jogsijával általában vagy Nem?
Hello!
Hétfön lesz a kresszvizsgám Aztán remélem minnél hamarabb jön a többi és nyáron jöhet a jól megérdemelt motorozás
Jah igen már csak motort kell néznem!
az üléssel akarok csak nem találok üléstakarót,
a többi meg megoldva , de mégtöbb 50-es matrica?
magyarországon nem használták papirral,
a rendőr szétszedheti az utcán a motort hogy megnézze a blokkon mi van?