Hello azt szeretném kérdezni nem tudtál meg semmit erröl a forgalomba helyezésről?
Azt hogy körözik e valami rendör ismerössel tudod megoldani ha van,énis igy kérdeztettem meg.
Szeva teso nekem van egy 125 crm-em 50-es papirokkal, szerinted forgalomba tudnám helyeztetni,mert már a legprofibbakkal is beszéltem akik ilyeneket is megoldanak 0 sikkerel.Lehet hogy, a kpm-nél lehetséges ez egyedi motorként vagy mi?Kösz a segítséget!
Nehogy azt higgyétek, hogy csak ti értetek a motorokhoz és senki más. Nem annyira hülyék, és szívathatóak mint egynéhányan hiszik. Azért mindenki óvakodjon az efféle vásártól szerintem. Persze arra már senkinek sincs megoldása ha balesetet csinálsz ugye és tényleg bevizsgálják megnézik a hengert? Nem valami idióta ránéz a motorra és megmondja milyen. Az nem szakértő volt.
Hali. Miért is veszünk 50 felettit? Mer kevés az 50cm3, mert nem akarunk egy szétuningolt 50-es-ssel menni, mert strapabírobb, Viszont be kell tartani egykét dolgot és nem lesz semmi baj! 50-es adásvételi, 50-es Bíztosítás, nem állatkodni városban ! Ne 100-al elszabni az autosorok között főleg nem rendőrök elött! Legyen legalább 1-2 50 -es jelzés a mocin! Na persze ez robogokra érvényes, abból is csak azokra aminek van 50-es megfelelője, nem egy Burgman 400-as , vagy egy Mayesty, Ez eleve butaság, Mielött Robogot veszel nézzed meg van-e belőle 50cm3-es ha van akkor Syrály! Lehet nagyobbat venni! Legjobb ha frissen behozott, vagyis nem volt már egyszer rendszámos! Ha egyszer felülsz egy 125-vagy 150-re nem akarsz 50-es-el visítani, alapból gyorsak, nem kell egy vagyont rááldozni hogy mennyen, tartos mivel nem tuningos, Csak élvezni a motorozást vele menni-menni-menni........
Lenne 1 kérdésem Most akko mivan? Tehát ha én veszek x 125 ccmes mocit, 50 es papírral, akk beslattyogok a kpmhez a mocival leperkálom a lóvét, kezükbe nyomom az adásvételit és már rendszámosan tolom haza a motort? Annak hol lehet utána nézni, h nem lopott-e a motor, vagy nem körözik?
És ha még soha nem volt Mo.-n forgalomba akkor is lehet egyedi forgalombahelyezést kérni?
Pl ha külföldről behozott és már átlépte azt a bizonyos tököm tudja mennyi évet a moci kora!
Ez nagyon buta dolog,mert okirathamisítás és akorra gáz lehet belőle mint az állat,aki ért a motorokhoz azt semmilyen papirral nem tudod megetetni,legfeljebb magadat, hogy meg tudod etetni
Könyörögsz egy kicsit ,öt rugót a kezükbe nyomsz és boldogan távoztok,ök a Mekibe te meg dolgozni hogy a következő találkozásra legyen lovéd
engem elkapatk kinn a gáton a rendőrök az etx el,az is 125/50... menekültem,csak felakattam 1 ágra nézi a rendőr a motort,kérdi,mekkora? mondom 50es..nézi a blockot, mondja ok pedig kicsit feltünő lehetett,h 120al mek a gáton előlük de nem lett semmi baj
Meg kell érteni, hogy a fekete az nem fehér és csakrendőre válogatja, hogy elhiszi vagy nem és akar-e foglalkozni azzal hogy a fekete az fehér. Természetesen a 4üt kisebb kinnyai robogók elmennek, de az nsr,tzr,dt,af1,rs az már nehezebb ügy. Szerintem legyetek felelősség teljesebbek és ne akarjatok magatoknak még nagyobb bajt ezzel a másolt a forgalmival.
Így nemcsak jogosítvány nélküli vezetésért, hanem okirat hamisításért is feljelentenek. Ez már végképp kemény dolog. A fene akar ténylegesen büntetett előéletű lenni egy szar motorért.
Hali! Kero88-at idézem: "Ami még kurva jó arra,hoyg beszopassuk a zsarukat az a (fos színű ) svájci forgalmi! Nemsokára rakok fel rola képet. Nektek csak át kell írni az adatokat és normális nyomtatoval vékonyabb kartonra kinyomtatni!
Ez az én zseniális ötletem...Szerintetek is tömeggyilkos!?
Lehet mondani,hogy itt a svájci papirja,benne van minden A-Z ig"
Ezt szeretném megtudni hogy ilyet honnan lehet beszerezni? Egy ilyen úgynevezett kamuforgalmit ami ugye nem magyar, hanem svájci így azt lehet mondani hogy svájcból lett behozatva és hogy gyári 50es stb stb... szóval tehát?
Ahha... akkor még nem nagyon haladt előre a dolog.
És ha nem volt forgalomba helyezve még Mo-n?
Akkor is forgalomba lehet helyezni ezek szerint?
Rá tudnál kérdezni erre a "125/50-es motoros társadalom" nevében
Hali!ez egyedi forgalombahelyezéssel az van hogy bementem a kpm hez és megkérdeztem hogy-s mint mennek ezek a dolgok
ott megkérdezték volt e már forgalomba helyezve valaha és mondtam volt és így aztmondták akkor be az okmányirodába mivel tudtam a régi rendszámát ezért az alapján le lehetett kérni a motorról minden adatot és ezzel vissza a kpmhez ott mondják hogyan tovább...
lényegében az egyedi forgalombahelezésől annyit tudok hogy kb 30.000 FT
Azt hogy körözik e valami rendör ismerössel tudod megoldani ha van,énis igy kérdeztettem meg.