Az a szörnyü hogy ezt komolyan kérdezi én nemtudom mivan de van 1 korosztály aki kicsit elvan tévedve,tényleg 1re hülyéb kérdéseket tesznek fel...........(már ez a 125/50 topik is 1 fa......)
Lehet, hogy hülye a kérdésem, azt akarom kérdezni, hogy ha 80-ast használok 50esként és elkapnak a rendőrök akkor ugyanaz a helyzet, mint a 125-nél vagy nagyobb valószínűséggel engednek el?
Én is így szeretnék nyáron Runnert venni.
Ezen a linken http://www.eredetiseg-vizsgala...
le van írva, hogy köbcentinként mennyi az átírás költsége, meg megnézheted, hogy mennyi az eredetvizsga, mert az is kell tulajdonosváltáskor.
Szerintem ezek után kivonhatod a forgalomból, annak nem tudom, hogy mennyi a költsége.
Én nem spórolni akarok, azt kérdzetem, hogy tudja-e valaki mennyi pénz az egész, én úgy tudom 25-30ezer, 20 ezer a nevemre iratni, meg még a forgalomból kivonatás.
Hiába akarsz sporolni az elözö gazdáját megtalálja az önkormi erre ö bemutatja az adásvételit,te meg fizetsz kamatostul+biztositást nemfizeted kivonja a biztosito(amit lejelent)és soha többé nemfogja megérni visszahelyeztetni(mert ugye minden elmaradt dijat+kamatot kikel fizetni)
Jaa vagy ugy!Igy egész más tészta azthittem hogy valami lejárt müszakis gépröl van szó mert
ha valaki el akarja adni akkor az már nem nagyon szokta levizsgáztatni ha 125 röl van szó
mert ha nincs rajta vizsga könnyen megoldható 50 esnek is és rendszámosra is!Mert ha 50-re akarja csak ledobja a rendszámot és kész ha 125 re akkor levizsgáztatod simán mivel elötte is forgalomba volt!
De ha friss a müszaki akkor nem tom mivan ki kell-e vonatni forgalombol! ahhoz hogy segédmotor
ként legyen.Majd válaszol erre valaki aki nálam jártasabb a témába!
Ezt soha nemfogom megérteni rendszámos a motor és 125/50et csináltok belöle Itt páran nemtanulnak más kárábol,de csináljátok csak ha nektek ez a jó..........(kiváncsi leszek mikor jön majd most mit csináljak sirás mert bebuktam a 125/50et..........)
De a nem kell a nevemre iratni legalább?
én azt megszeretném csinálni,
Ha a forgalomból én nem vonatom ki, meg nem fizetem a teljesítményadót, meg a biztit akkor mi lesz?
Ha már van rajta nagy motor biztosítás, akkor ha azt még nincs megszüntetve, és én egy másik biztosítónál kötök biztosítást mint 50esre, az alvázszám alapján megnézik hogy van-e már rajta másik más biztosítónál?
Könyörgünk, NE vedd meg! Motort, számítógépet és bármit ami fontos nem szabad a parizer meg a virágcserepek mellől megvenni! Tényleg! Ugye nem kell elmagyarázni!
Helló, most akarok venni egy 125ös runnert, rendszámozva van, én 50esként szeretném használni, aki mostanába csinált hasonlót, vagy tudja, hogy meg annak megköszönném ha leírná, hogy mit hogy kell és mennyibe kerül.
Mindegy, hogy mi van meg! Ha nincs meg a jogosítványod, nem vezetheted! Ennyi.
Szerintem maximum azt nézik el, hogy ha megvan minden vizsgád, elmész az okmányirodába jogsit intézi és amit kapsz papírt (a jogsi elkészüléséig) az van nálad!
Nem értem h mi ez a dobálozás a 100ezrekkel egy k jogsiért, én kapásból a "A"-t raktam le BP.-n 75eFt-ből egy év motorozás után. Nem jattoltam senkinek-sehol. Én a korom miatt megengedhettem magamnak h rögtön a nagyAra menjek, de akkor is sokkalom azt hogy A1re 100 + "A" is 100. Fokozatosság meg nem a jogsin múlik.
Van egy rendszámos 125-ös Af-1 -em és ma megyek Kresszre a nagy A-ra! Ha megvan a kreszről a papirom szerintetek járhatok már vele? ...jó tudom nem, csak azt mondta az oktatóm, ha már megvan a kresz papír, akkor már nem szoktak szívozni a rendőrök az emberrel. ...igazából már nem szeretnék az 50-es Scarabeóval szuttyogni, mert azért ez más érzés. ...de fél év eltiltást se, szóval van valakinek tapasztalata, hogy tényleg elnézőek, ha már a kreszről megvan a papír és hagynak "futni"?
egyébként nekem a gilera XR-t 65ért rakják forgalomba, állítólag a szervízes szerint, még jó hogy most adom el. komolyan, veszek egy magnet city-t a brico storeba, 180ért, és akkor nem tud köcsögösködni, lehet hogy még ki is röhög
Hát igen, a szarrá tuningolt robogók, egy külön topik lehetne , mert ők ugye mindenkit megvernek a pirosnál, ahogy a hírdetésekbe olvasom, egyem az automataváltójukat de nagyra vannak azzal az első 2másodpercel, amíg othagynak a pirosnál, aztán gyilkolják, hogy tartsák a tempót, 2esbe . Hát visszatérve, sajna neked is igazad van, attól még hogy én nekem ez a véleményem sajnos, ugyan úgy megbűntethet. Ez is függ attól, hogy milyen környéken laksz, és mennyire elnézőek. De persze a rendőr se hülye, ránéz a blokkra, és levágja. Azért nem olcsó, egy ilyen bűntetés. De egyenlőre biztos nincs pénzem jugsira, 1év és zsaru leszek, és akkor majd csak a korlátla, persze nem mehet mindenki rendőrnek
Majdnem igazad van minek a1 sokba kerül!
De aki nem akar álandóan fosni a rendörtől akkor megéri neki!
utána meg megint 100 ezer ez speciel nem igaz nekem több mint 2 éve ven a1 jogsim holnap mek A ra
azis max 30 ezer lesz ha lesz annyi!
2 óra rutin + 6 foegalom és ennyi
ha valaki hamar akar nagymotort akkor annó megéri lerakni a1 et anyit megér
nemkell kteszet se rakni.
ez csak 1 szempont!
És a szará tuningólt robógókról nekem is megvan a külön bejáratu véleményem!
De már volt akit rábeszéltem a jogsira, lehet,hogy már le is vizsgázott!