Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, én 5évas korom óta crossozok, és még pár motorhoz voltszerencsém, most vagyok 17, és csak 50esre, van jogsim, de nem fogom azt a 100e kifizetni, egy retkes 125-ös motor jogsiért , hogy utána fizethessek megint 100at, 2év múlva. Az lenne a legjobb, ha lehetne vezetni 125öst, autós jogsival. Bakker egy 50es motorral kenyérért tudsz csak elmenni, meg vissza, és szerintem sokal veszéjesebb mondjuk egy robogó, amit rongyá tuningolnak, és lerepülsz róla 90-nél, mint, hogy biztonságosan, közleked egy 125-el. inkább a teljesítményt szabályojoznák jobban. Mellesleg én is rendőr akarok lenni , de én biztos nem büntetném meg szerencsétlen fiatal srácokat, akiknek nincs ilyen retkekre pénzük. Sajna minden csak a pénzről szól Jó azért én is láttam olyan crossosokat, akik szétbasztak a bakonyba mindent egy olyan részen, ami tele van rohadt értékes természeti kincsekkel, de bakker, miért nem csjnálnak kijelölt, rendes erdős krossz pályákat, úgy is van egy csomó retkes erdő, ami hulladékkal van tele, meg csövesek lövik magukat. Bocs a sok gondolatért, de sztem ez egyálltalán nem igazságos, de hát igen, igen, megcsínáljuk
cső
valaki tudja h mennyi egy ilyen kpmes vizsgálat,
pont ezt akartam írni(vagy legalábbis vmi hasonlót:D)...a másik h én is most akarok motortvenni és nincs semmi szükségem a rendszámra, mert inkább erdőbe, pályán és azért nem akarok többet fizetni h legyen egy darab lemez a hátsó sárvédőn ...mert sajnos énse fosom a pénzt...pedig jólenne :)
Nekem is sok munka eredménye ez a fostalicska, rosz ránézni , és most még csak nem is megy , kezd elegem lenni az egészből...
Te én is szivtam 125/50el,az a 3motor sok munka eredménye(+sokmindenröl lemondtam miatta)szar átirni nekem is....
Ha nem lennék csóró, már rég meglehetne a A jogsim, és már rég rg 500 al szaladgálhatnék, de ehelyett egy roncsal járok, amit hidd el szívesen lerendszámoztatnék, de még a motorra se nagyon futja nemhogy rendszámoztatni
Az vesz ilyet aki csóró, ezt meg te értsd meg, nem mindenkinek van 3db 250es motorja...
Igen tudom.....
Én ezt soha nemfogom megérteni ha majd 125/50el okoz valaki csak 1karcot is(hiába nem ö a hibás)nem 40be fog kerülni neki..ezen is kellene ám gondolkodni nemcsak a költségeken(átirás,biztositás,jogsi...)
tudod h mennyibe kerül egy 125-ös motor rendszámozása? legalább 50ehuf
Yard szarik rá, kevesebb a biztosítás, sok embernek meg még nincs hozzá jogsija, haverom is megcsinálta mes jogsit már lehet nagyobb is, de nincs pénz jogsira, nincs pénz pl az átíratásra sem, ami azért egy 40megvan még ezeknél a gépeknél is, de szerintem keveset mondtam...
Ha nemlenne annyi 125/50 a rendszámos 125 nemlenne drága annyira.Meglogásrol:mindig nemlesz szerencsétek idövel ugyis megfognak mindenkit....Aki nemakar magyarázkodni/állandoan nézni hol a yard nemvesz 125/50et....
Jézusom!Miaz h azt mondod h gyenge kifogás az ár,akkor mi a f@szért vettem én úgy?Mert nem volt +ba 200 E ftom,de bakker szólhattál vna h te tudsz adni...azért az az "akkor érdemes lopni,mert úgy minden olcsóbb" hasonlat picit durva....
Azért elég gyenge kifogás hogy a rendszámos motor drágább, és azért nem vizsgáztatják le.
Ennyi erővel akkor érdemes mindent lopni mert az olcsóbb.
A legtöbb a használtmotor oldalon mindenki adja el a 125/50-es motorját gondolom nem véletlenül.
Lehet még az ötvenes is rendszámos lesz, és akkor még nehezebb lesz ezt a trükköt megjátszani.
egyszer haverom megakart előluk lógni egy Honda CRF 450-el...de úgy ismerik az erdőt mint a saját tenyerüket...
hmmm az szép,de szívesen lennék a helyükbe.. de keresni kell egy nyom szélességű ösvényt,és már lőttek is a quad nak. ...
Jah van 2 db a Bakonyban(Mo.nem csak Bakonyból áll,és télleg ezek szerint 2 cross motoros jard jut egy országra),ezek is minek?Mert a rámennek a crossosok 12db hóvirágra,meg 9 ibolyára,meg h büdös...
Nem lehet ellenfél.
Itt Veresegyház és környékén az erdőkbe és a mellékutakon Quados rendőrök "rohangálnak" 450-es Bomberekkel
Mint már írtam 2042-ben.
Hopp! Ilyen is van!?
A gumilövedék tilalom csak tömegoszlatásra érvényes... Pedig oda éles kéne gazdagon
Október óta nincs gumilövedék se éles!