Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyerekek, jövőre az 50-es is rendszámos lesz. Akkor mit csináltok ezekkel a mocikkal? Hányról derül majd ki, hogy lopott?
IGEN
Helló.
125-ös Aprilia -t akarok venni naon feltünő hogy nem 50-es?
Akkor ezt is megbeszéltük!

Én mentem mind két fél motorjával! S ez a véleményem, amit írtam!
nincs harag
Na jo mindegy,nem akartam leszolni a motorodat ne haragudj!
nem mentem vele oan sokat h tapasztaltan bestzéljek róla csak a faluban egy kört miwel nincs rá jogsim
És hogy ment?
apriliaval
És te mentél már 125sportmocival?
csak mert én igen és akk asszem én vok ebben a tapasztaltabb... ha nemis mentél vele nemtom mértkell leszolni...
Nem még nem,miért?
mentél már 25ös cbrrel? ugy hosszabb távon meg minden?
Hát hogyne tudnám, hisz NSR em volt, és nagyon csalódott voltam az útód szó után. De rájöttem, hogy nem utódot akartak készíteni! S ezért kellemesen csalódtam benne...
Jo csak te is tudod hogy ez a motor a macsaklámpás Nsr utodja az pedig nem városi moci,na mindegy tanulo motornak tuti tökéletes:)
hát hja nekem bejön ennyi... 16 évesen bőven jó...
Városi gépet készítettek!

Ezért ezt szerintem maximálisan megoldották. Keveset eszik, szinte semmit, keskeny, kicsi, könnyű vele forgolódni, és sorolhatnám...

Jah és tanulónak nagyon jóó!
hát jo de első motornak sztem tökéletesen megfelel meg azért egész jól megy
Nem azt mondtam hogy sz*r de a 2thez képest gyengusz
Megy az, csak idő kell neki! (cbr 125)

Nekem volt tapasztalatom már nem egy olyan géppel ismerkedni, tesztelni, és kellemsen csalódtam benne!
De a tiédnél (Nem akarok kötekedni)de mindenféle képen elhiszi hogy 50-es mert nem is megy a motor.
Hát igen, a motorozás, nem erről szól! De ezért vagyunk motorosok, s nem jard kukkolok.
én nem lesem a rendőrt miwel kicsi a motor szal sztem nemlenne semmi mewg ugyebár "én nem értek hozzá" még be is veszi hisz csaj vok...
Ha valaki ezen fosik ne is vegyen igy 50-es papirokal motort!A motorozás pont a szabadságrol szol és nem arrol hogy minden sarkon a rendört lesed
De ez már a múúlt. Viszont ha le tudnád tenni, akkor ne habozz, jobb nyugodtan motorozni, mint azon agyalni, mikor kötnek belém...

Én mindíg megúsztam!