Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez nem így van amíg tanulsz,addig nem lesz nagyobb összegű bírság de sztem még bírság se lesz,vagyishát nekem eddig mind2szer figyelmeztetés volt
1 év eltiltás, max. 100 ropi pénzbírság
Semmi
Tudom azért kérdeztem emrt most csinálom az A1 jogsit Csak meg akartam kérdezni mégis mi lesz ha nem várom meg azt a 2 évet
Hali,hát figy sztem te itt vmit félreértettél (gondolom most M jogsid van) na szal smkp jogsival nem vihetsz utast 2 év után sem ,csak az A1 jogsival ami ugye a 125 ös jogsi,annak megszerzése után 2 évvel vihetsz utast is, természetesen levizsgáztatott moccal!
Én rendezett papiros motort veszek (szerenék )Ugyhogy azért kérdeztem mi lesz a következménye!Azért jó lenne vinni embert mert nem birom kivárni a 2 évet
Halika Sz.Gergő én úgy tom a büntetést h maíg nem vagy kereső képes és nem csinálsz akkora balhét h elkéne vegyék a jogsid akkor csak figyelmeztetés lesz belőle,engem már 2szer kaptak el,egyszer nem volt biztosításom,utast vittem nem volt nálam az adás vételi,kb ennyi , a második egy 50 es robival volt nah azon volt bizti de ez január 15. körül lehetett h utánam jött a jard és még tavalyi matricám volt meg csekkem és hát feljelentett -ebbők is figyelmeztetés lett
üdv.:mark
Olyan kb sztem juni körül meglesz az A1
Nembaj alig várom h meglegyen aztán mehessek
Nem mondtam, hogy rendetlen.
De akkor sem motorkerékpár!
Ez is rendes vezetöi engedély és a katergóriák alá be van ütve a M kategória
Tudom csak hülyültem
Az segédmotor vezetői engedély!
Amiről pedig beszélünk, az motorkerékpár!
Oks thx a segítséget
Nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy helyszíni bírság lenne belőle vagy csak leszállítja az utast.
Tulajdonképen az történik, mint kezdő B-s jogsival utánfutót vontat valaki.
Egyikről sem tudom 100%-osan, hogy minek mi a következménye.
Kár h a kismotor jogsi nem számit bele a 2 évbe (mekkora hülyeség amit mondok)
De a büntetés 10.000 lehet nagyobb is vagy rosszabra számithatok?
Ha megnézi a jogosítványod, látja, hogy nem régebbi 2 évnél.
Valamelyik rendőr foglalkozik vele valamelyik nem. Ha normális vagy, lehet "megelégszik" annyival, hogy van jogosítványod és nem kötekedik!
AZ kár és ha megfognak a yardok mi a következménye?
Nem vihet!
Csak 2 év után szállíthatsz személyt, ha már nem kezdő a jogosítványod!
Igen vihetsz
Csa all!Nem ide tartozik lehet hülyén is hangzik a kérdés!Ha megcsinálom az A1 jogsit akkor vihetek embert??? Mert hallottam olyan robogóról h 125ccm és 2 személyre vizsgáztatva?Ez most h van?