Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja, mert mire látta, hogy nem volt rendszáma már eltűntek. Egyébként nem minden rendőr igazoltat, a Hősök terén nem az a dolguk, hanem a kiemelt intézmények védelme, és a zsebesek figyelése. Jobb esélye van a járőr általi megállításnak, kocsival. Vagy motoros rendőr.
De azok sem állítanak meg mindenkit....
Nem ért rá a rendőr, biztos éhes volt és mentek kajálni!

Nagy mákja volt!
Sziasztok!
Én is gondolkodtam a 125/50 de átolvasva a fórumot beruházok egy A1 jogsira.
De, ahogy nézem használt motorokat, elég kevés a rendszámos.
Rendszámos átiratása kb 40.000 Ft ha jól számoltam.
A vizsgáztatás mennyibe kerül?

Ui:Haverom 50es motorral szállított utast, bukó nélkül, rendőr Hősök terén meg sem állította, csak mutatta hogy a bukó nem ártana.
nincs mit.
Kösz a segítséget azért
igen. De csak óvatosan.
Hali,értem akkor nekem ezek szerint mákom volt mind2 esetben h nem büntettek meg semennyi zsére
egyébként igaz, a rendőrségi nyilvántartásban az is benne van 5 évig, ha igazoltattak, és arról jelentés készült. Hát még az egyéb ügyeid....amikor majd elbírálják a hülyeségeid megnézik, és a kiróható összegek közül a magassabbakat kapod. Vagy eltiltást.
kösz Gino
A motor kategóriák korhatáraival tényleg nem foglalkozok, csak komolyabb ügyekkel. DE.
A szabálysértési előadótól függ, mit csinál, a szüleid FELELNEK érted 18 éves korodig. Anyagilag, amíg nincsen önálló kereseted.
Lehet hogy folyamatosan nyit, de tény hogy a motor egy bizonyos fordulatnál kilő mint az állat és onnantól iszonyatosan húz.
Szerelő vagy? Akkor tolantyú! De egyszer baszakodott az YPVS és akor néztük álóhejben hétezer fölé forgatuk és akkor az elektronika elforgatta a TOLANTYÚT !
Olcsóbb és egyszerűbb ha leteszed a különbozetit nagy A-ra amint megteheted. Amúgy nem hiszem, hogy ezen szívózna a yard mert ha ezen fennekad akkor az izzókészleten is ha nem talált más kivetnivalót.
Engem meg EKG-ra ,meg vérvételre akart küldeni. Megoldás: bekocogtam egy másikhoz, megkérdeztem mi a stájsz. Azt mondta megméri a vérnyomásom, meg olvassam el a táblát. Heuréka! Azóta ő a háziorvosom.
Nem tudja valaki megmodani azt, hogy hogy lehet 400-as ZZR-t vezetni "A" korlátozott jogsival legálisanm vagy hogy át lehet-e minősíteni hogy beleférjen a korlátozott jogsiba.
Szevasztok
Lehet nem témához tartozik, de lenne egy kérdésem mióta kell tüdőszűrés és vizeletvizsgálat az orvosi alkalmasságihoz? (ugyanis most voltam a háziorvosomnál és nem volt hajlandó megcsinálni vizsgálatot)
Hali,a figyelmeztetés nem számít priusznak az egyik balhé az volt h utast vittem nem volt adás-vételi nálam és bizti nem a volt a moccon-akkor biztos tök jó fejek voltak,mert csak figyelmeztetés lett belőle
De ami ennél is sokkal-sokkal rosszabb lesz: nem kapsz se a Télapótól,se a Jézuskától ajándékot!

Még 1x mondom, jogász.
Nem a jogosítvány dolgok a lényeg, hanem a lehetséges jogi következményei!
A szüleidet akkor büntetnék, ha komolyabb balhét művelnél nem csak egy piti szabálysértést, mivel ők a felelősek helyetted!
Amúgy szerepelni fog minden a neved alatt, akárhány éves is vagy. Majd ha 18+ leszel és csinálsz valamit, akkor látni fogják, hogy fiatalabban sem voltál valami jó gyerek és ezszerint lesz a bünti!

De külöben meg azt gondolsz amit akarsz.....
Nem igazán fokozatosan nyit... Af1-em van 7800nál nyit egy tolattyú ami a kipufogó csatornát bővíti a kérszeresére kb. És hirtelen. Iklyenkor megváltozik a motor hangja, és elkezd húzni. De lehet hogy más típusnál fokozatosabban nyit.
A Hajam elszáll! Azt akartad mondani, hogy onnantól húz a csühögőd nagyon! A power nem szelep hanem egy tolattyú és NEM NYIT SEHOL hanem fokozatosan változtatja a cső keresztmetszetét! Nem lehet végre megérteni?!? Nincs olyan, hogy ennyiezernél meg annyinál nyit, pláne, hogy nem is zár! Okkéj? Vagy írjam mégegyszerűbben? A power nélküli kétüteműeknek is hírtelen és hegyesen jön meg az ereje! Csoki!
Hy ,hát jogsival kapcsolatos dolgokat mégse tudta ,jah és akkor engem vagy szüleimet miért nem büntették meg ?(pedig a 2 eset nem is 1 megyében volt )
Csak halkan megjegyzem, hogy thebear jogász!
Tehát valószínű, hogy jobban tud dolgokat, erre vonatkozólag.
Olvastam a power szelepről az előző hozászólásokban!És ehez azt szeretném hozzáfüzni hogy nekem van egy Yamaha RD 125-öm YPVS-es.És ez bizony 7000-res fordulaton nyit a power ! És akkor adja le az összes lóerőt!
Hali figy nem fogják a szülőket se basztatni(meg kül figy miért őket büntetnék meg amikor te követted el)a jogsi meg úgy van h 14 éveskortól teheted le 50 ccm re-smkp,16 évesen 125ccm re -A1,18 évesen pedig A korl -ez a 250ccm, de ha már birtokold az A1-et vagy az A korl.-t et 2 éve akkor mehetsz korlátlanra ez jelenleg így műxik!
ja. Amíg tanulsz a szüleidet basztatják miattad. Én már 18 év felettiről beszélek. Mert ugye addig nem is vezethetnél 50 ccm felettit...vagy 17-től?
Na mindegy, ha nagkorú lettél behajtják rajtad.....