szerintem azért nem feltétlen gond ha van egy papir nélküli vasad. Legalább van min kiprobálni a tudást , na meg azt , hogy az a típusú motor e ami tényleg örömet nyújt.
Ez nem kitalálás kérdése!
Vizsgáztasd le rendszámosra, ha vannak papírjai. Ha nincsenek add el, amíg megveszi valaki és járjál 50-essel.
Így kerülheted el a büntit!
Ha ez így neked nem tetszik, akkor piszkáld az oroszlán bajszát és vállald a következményeket!
Az ilyen matricázást meg ilyesmit én is megjátszom majd csak ez azért is jo mert van rola hivatalos
papir és haza menve csak kidobálod belöle a folytást és kész!
űdv!!!! Én arra gondoltam sok apró csip - csup dologgal talán el lehet terelni a gyanut a 125ccm - röl. Pl sok 50 es matrica , kilométer számlap 60 km/óra , 125 ccm lekoptatása a hengerröl és 50 bele. Ilyeneken gondolkodtam , de biztos hogy a rendörök sem olyan hiszékenyek mint ahogy én azt gondolom.
császtok!
Én most vettem egy mito-t 50 es ként.Egyik haver monta hogy lehet olyat csinálni hogy elviszem egy
mühelybe és ott lefolytják adnak rola papirt is hogy 50 re lett lefolytva meg
mittomén hány le meg kw-ra.hallotatok már ilyesmiröl??
Hogy folytja le 50-re? hogyan csinál kissebb lökettérfogatot? Sehogy!!!
Olvass vissza és a KRESZ könyvet, hogy mi a segédmotorkerékpár!
Nem létezik olyan folytás, hogy beleteszem és 125-ből 50 -es lesz!
Ekkora baromságot már rég hallottam! Már bocs!
Mind szabálytalanok!!! Ha pont téged kapnak el, ráb@sztál! Lehet nem ma, holnap, idén.... de mindenki sorra kerülhet 1x!
Hidd el, jobb a békesség!
Vizsgáztasd le rendszámosra, ha vannak papírjai. Ha nincsenek add el, amíg megveszi valaki és járjál 50-essel.
Így kerülheted el a büntit!
Ha ez így neked nem tetszik, akkor piszkáld az oroszlán bajszát és vállald a következményeket!
akarok büntetést fizetni meg ilyenek!
Ilyen nincs, felejtsd el!
Szó sincs teljesítmény adatról!
....melynek motorja nem haladja meg az 50 ccm-et (!) és sík úton önerejéből 40 Km/h -nál gyorsabban haladni nem képes....
Te egy literes köcsögből tudsz csinálni fél literest, úgy, hogy pikk-pakk visszacsinálod?
papir és haza menve csak kidobálod belöle a folytást és kész!
Hogy folytja le 50-re? hogyan csinál kissebb lökettérfogatot?
Ez hülyeség, felejtsd el!
Én most vettem egy mito-t 50 es ként.Egyik haver monta hogy lehet olyat csinálni hogy elviszem egy
mühelybe és ott lefolytják adnak rola papirt is hogy 50 re lett lefolytva meg
mittomén hány le meg kw-ra.hallotatok már ilyesmiröl??