Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez természetes amit mondasz gino de szerintem neked is van fekete emlékeid amikor te is pengeélen táncoltál?
Csak nem közúton, mert ott a KRESZ szabályai játszanak!
Látom, te is pék vagy!

Hogy folytja le 50-re? hogyan csinál kissebb lökettérfogatot? Sehogy!!!
Olvass vissza és a KRESZ könyvet, hogy mi a segédmotorkerékpár!

Nem létezik olyan folytás, hogy beleteszem és 125-ből 50 -es lesz!
Ekkora baromságot már rég hallottam! Már bocs!
szerintem azért nem feltétlen gond ha van egy papir nélküli vasad. Legalább van min kiprobálni a tudást , na meg azt , hogy az a típusú motor e ami tényleg örömet nyújt.
Lehet, hogy így van, és?
Mind szabálytalanok!!! Ha pont téged kapnak el, ráb@sztál! Lehet nem ma, holnap, idén.... de mindenki sorra kerülhet 1x!

Hidd el, jobb a békesség!
Ha a mociból ki tudnak szedni fojtást akkor bele is tudnak rakni...
Ez nem kitalálás kérdése!
Vizsgáztasd le rendszámosra, ha vannak papírjai. Ha nincsenek add el, amíg megveszi valaki és járjál 50-essel.
Így kerülheted el a büntit!
Ha ez így neked nem tetszik, akkor piszkáld az oroszlán bajszát és vállald a következményeket!
hát igen ez mindig kellemes érzés , hogy megvan a vas amire rég vártál. De szerintem jobb ugy gurulni , hogy nem kell zizegni a rend éber őrei miatt.
Az országba több száz 125 ös gép megy ötvenes ként valahogy én is megjátszom!
Ami 50 ccm-nél nagyobb lökettérfogatú motorral van ellátva, az motorkerékpárnak minűsül és rendszám és vizsgaköteles!
Értelek! Csak engem má hesszelnek a zsernyákok ugy hogy valamit ki kéne találni mert nem
akarok büntetést fizetni meg ilyenek!
Nem ismétlem magam....

Ilyen nincs, felejtsd el!
Meg nem is megy normálian, mert nem jön létre az optimális keverék arány!
Én ezt csak hallotam nem tom pontosan hogy csinálják ezért kérdeztem hogy ti hallotatok-e rola!?
a power 6 és 7 ezer közöt zúz azzal nem ér el semmit szerintem
Olvasd el a KRESZ könyvet, hogy mi a segédmotorkerékpá!
Szó sincs teljesítmény adatról!

....melynek motorja nem haladja meg az 50 ccm-et (!) és sík úton önerejéből 40 Km/h -nál gyorsabban haladni nem képes....
a levegö szürő ha kisebb sokat nem nyersz csak a hangja lesz kiseb szerintem
Ember!!!

Te egy literes köcsögből tudsz csinálni fél literest, úgy, hogy pikk-pakk visszacsinálod?
Nem csinának a hengerrel semmit!Kissebre csinálják a levegö szüröt ki kapcsolják a powert meg ilyesmi!
hosszabb dugót tesznek bele
Az ilyen matricázást meg ilyesmit én is megjátszom majd csak ez azért is jo mert van rola hivatalos
papir és haza menve csak kidobálod belöle a folytást és kész!
Ez most komoly?
Hogy folytja le 50-re? hogyan csinál kissebb lökettérfogatot?

Ez hülyeség, felejtsd el!
űdv!!!! Én arra gondoltam sok apró csip - csup dologgal talán el lehet terelni a gyanut a 125ccm - röl. Pl sok 50 es matrica , kilométer számlap 60 km/óra , 125 ccm lekoptatása a hengerröl és 50 bele. Ilyeneken gondolkodtam , de biztos hogy a rendörök sem olyan hiszékenyek mint ahogy én azt gondolom.
császtok!
Én most vettem egy mito-t 50 es ként.Egyik haver monta hogy lehet olyat csinálni hogy elviszem egy
mühelybe és ott lefolytják adnak rola papirt is hogy 50 re lett lefolytva meg
mittomén hány le meg kw-ra.hallotatok már ilyesmiröl??
Be volt biztosítva, de csak a smkp. A tied meg nem az, ha jól értem.