Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tapasztalatom nincs, csak itt olvasgatok.
Ha már néznek valamit, akkor az nem a km-óra lesz.(inkább kipufogó, alvázszám, blokk)
Helló!
Ja ja lebuktam elismertem beismertem beszartam meg be vagyok!!! Volt nála vmi lista a mocikról vázszámokról ,hiába mondtam akármit (be volt ütve a henger oldalára 50ccm csakk ezis egy c-vel)meg beis volt bitosítva.DE RÁBASZTAM ISTENEM!!!!!!
Sziasztok!!!!
Lenne egy kérdésem . Csinált már valaki olyat hogy a kilométeróra számlapját kicserélte egy 50 cm moci lapjáéra? Én ezen gondolkodom , hogy így talán hitelesebben néznek majd a rendörök egy kismotor adásvételivel rendelkezö ns 125 r-t , segédmotorkerékpárnak. Ha vaalkinek van ilyen tapasztalatja akkor irjon. Thx a válaszokat.
Mi az, hogy megállítottak?
Lebuktál?
Elismerted?
Berendeltek vizsgálatra?
Feljelentettek?
szerintem a jogsit nem veszik el. Nem engedély nélküli vezetés volt, mert ahogy irod, az van neked. Viszont más nincs.. Rencám, műszaki, kötelező bizt. (a kategóriára)
Sziasztok!!!!!!!
Azt szeretném kérdezni tőletek hogy milyen következményekkel jár hogyha megfognak egy ilyen 125/50-el. Van A-korlátlan(remélem nemfognak eltiltani a vezetéstől)mert ma megálítottak
Nem kell nekem gumifa Nem olyan családból származom!!!!(családban motorra senkinek nincs jogsija )És thx!
Gratulálok, jól teszed! Sok sikert és gumifákat mindenhova
Matska most csütörtökön kezdem a A1 jogsit A tanácsodra! Thx mégegyszer
Köszi.
van ára rendesen+vizsga meg minden
Mármint 60-70 az összes költség! Regadóval, mindennel.
A regdó alapja 125ccm-ig 95000Ft, az első forgalomba helyezéstől 184-192hónapos kategória kedvezménye 84% tehát 15200Ft helyett 20000 mert az a minimum regadó összeg. A vételárra rá kell számolni kb 60-70ezret, akoor már belefér a névreírás minden egyébbel.
most van egy 91-es RX a motor.hu-n olasz forgalmi stb. azt én üzembe tudom helyzeni?Mennyi lenne rá a regadó?
Akkor biza nincs mit tenni. Még az EU-ba lépés hajnalán vettünk egy TDR-t. Olaszból származott és megvolt minden vámpapírja, adás-vételi, kinti forgalmi hivatalos másolata mégis csak több hónapnyi ordibálás meg minisztériumba telefonálgatás után voltak hajlandóak forgalomba helyezni.

A tanácsom: Add el gyorsan, még mielőtt mindenki megtudja, hogy eltörölték a behozatali korhatárt az EU-ból úgyhogy hozhatsz akár 20éves motort is és akkor a regadó is csak 10%-a teljes összegnek.
Ezen a nyomon érdemes elindulni.
Matska a szakértö Majd ö megmondja
De, ha még papírjai sincsenek? Akkor mit csináljak?
Igazán nincs mit, én meg örülök, hogy végiggondoltad. Egyszer majd mindenki akar nagyvasat és annak ez a módja. Ha már megbüntetnek vmiért akkor az legyen gyorshajtás, és ne ilyen kikerülhető dolgok. Múlt héten fizettem be a menetrend szerinti "sebességadót" tízezer...
Kössz az ötleteket!Sokat segitettél!
Az nincs. Nem is tervezem. Fúj Microsoft!
Nembaj de akkor a világból is kimehetek gond nélkül Csak akkor már nem naon tud kötekedni senki MSN-ed van?
Az az átiratási ceremónia, azt nem kerülheted el.
Eredetvizsga 14000
Vagyonszerzési illeték: köbcentinként 18 vagy 20Ft már nem tudom követni
Forgalmi+törzskönyv: 12000
meg kötelezöt kell kötni(neked kb 7000Ft egy évre)

Ennyi.
de van + eredet vizsga+biztosítás ienek is nem?
A műszaki nem tétel ha renben van a mocc, ha jól emlékszem 3ezer párszáz Ft. De érdemes olyannal küldeni műszakira aki amúgyis rendszeresen hord motorokat vizsgáztatni és akkor tuti nem kötekednek semmin. Még az esetleges hangos kipun sem.