Erre ne építs! A legalsó szint amiért érdemes pénzt adni az egy lejárt műszakis rendszámos gép, de azt is csak a tulajtól vagy kereskedőtől vedd különben bogozhatod ki, hogy ki hanyszor "felejtette" el átiratni, és máris beszoptad.
Itt a rádszabott: ATI Miskolc
ELMÉLET (36óra) 16.000.-
GYAKORLAT (16óra) 24.000.-
Összes vizsgadíj: 10.050.-
Összesen: 50.050.-
Nem tudom,hogy a mopedhez kellett-e elsősegély tanf., ha igen akkkor azt nem kell mégegyszer megcsinálni. Az amúgy 9900Ft.
125ccm-ig vezethetsz vele, elvileg 11kW-ig (15LE de ezen tényleg nem szoktak szőrözni ha tényleg 25ös). Két évig próbajogsi lesz, tehát nem vihetsz utast, utána viszont tehetsz különbözeeti vizsgát korlátlara ami össz két óra rutin, két óra forgalmi meg jelenleg huszonegykétezer pénz. Szerintem hosszú távra ez a megoldás!
50 küröl van a jogsi?És ezzel mien motort vezethetek mert ebben a kw-korlátozásban nem vagyok otthon!amugy persze h jobb lenne nem menekülnia yardok elöl Csak akkor még spórolnom kell egy rendszámos motorra
A1-lehet már betöltött 16-tal! Tessék gyorsan spórolni (kb 50guriga) aztán már nézheted is a renszámos gépeket! Nem egyszerűbb, mint mindíg menekülni? Gondolj bele, hogy egy bírság megy egy estleges KF-es hercehurca többe is kerülhet,mint a jogsi! A tanfolyam meg egy nagy vicc. Féllábú hadirokkant is meg tudja csinálni aki ott lát életében először motort. Te meg mentél már pár métert életedben úgyhogy mi bajod lehet tőle?
Én jogsi nélkül csak robogóval mentem azis csak kis utcákban meg inekek csak persze bukó luxus mert annyi eszem nem volt h vegyek fel!Lassan 2 éve van meg a jogsim de csak szintén robogóval járkáltam a városban már nyugodtan és soha meg sem állitottak ,azért már szeretnék vmi komolyabb gépet
A GSX az enyém, a Dio anyámé, öcsémé egy MZ TS, barátosnémé a Fazer, egy cimboráé az R6 de azt nem szeretem. Elindultam vele az M7-en és Polgárdi magasságában (kb 20km) már legszívesebben felgyújtottam volna. Ha lett volna nálam tartaléksegg akkor lecserélem mert az egyém rettenetesen fájt. Biztos jó gép olyannak aki ne közelíti a 2 métert, de én totál hátracsúszva se tudok a plekó mögé bebújni. A térdek zamárdinál már K.O. Az öreg vas meg a Fazer inkább az én méretem.
A Tuareg, a Frecciák meg a Spacy már nincs meg.
Jogsim meg tavaly tavasz óta van motorra előtte én is tövényen kívüli voltam.
Több a rendes rendőr, mint a kukacos! Ez a tapasztalatom. Sokkal régebb óta koptatom az utakat minthogy bármilyen jogsim is lehett volna bár a rekorder egy haverom aki 32 évesen vizsgázott le autóra, nos addigra kb másfél millió km volt a seggében, Németország oda-vissza hetente meg hasonlók. Végül németországból mondjuk kitiltották végleg. Nemcsak nem vezethet ott hanem elvileg a lábát se teheti német földre.
Csak lehet h most havert is RX-el szivattak meg sztem engem is tuti b@sztatna:(De az a viccmár igy járt vagy tavaly nyár óta és most kifogott egy oan rendört akinek nem teccet a dolog.
Figyelni azt kell! Ha látom a yardokat reflexből elkanyarodok ahol lehet, pedig jogsim is van meg minden gép papírjai rendben vannak felénk. Ha meg akar szopatni úgyis megteszi. Ha más nincs hát ad egy csekket az izzókészlet miatt. Tök mindegy.
Jól "beszéltek"...
Kaptak el már úgy GSX-R 750-nel, h épp" tankoltam...nnna, azóta le sem veszem a sityakot és nem is fizetek, wheheheh...(ez csak vicc term...vagy nem? ).
Szval, B-kat. volt és ez a múlt idő ott és akkor szintén múlt idő lett.
Azóta már van (A, B, C, E. kat. is..köszönöm, köszönöm ( ) ).
Üdv!
ELMÉLET (36óra) 16.000.-
GYAKORLAT (16óra) 24.000.-
Összes vizsgadíj: 10.050.-
Összesen: 50.050.-
Nem tudom,hogy a mopedhez kellett-e elsősegély tanf., ha igen akkkor azt nem kell mégegyszer megcsinálni. Az amúgy 9900Ft.
15 és fél éves kortól elkezdhető.
A Tuareg, a Frecciák meg a Spacy már nincs meg.
Jogsim meg tavaly tavasz óta van motorra előtte én is tövényen kívüli voltam.
Kaptak el már úgy GSX-R 750-nel, h épp" tankoltam...nnna, azóta le sem veszem a sityakot és nem is fizetek, wheheheh...(ez csak vicc term...vagy nem? ).
Szval, B-kat. volt és ez a múlt idő ott és akkor szintén múlt idő lett.
Azóta már van (A, B, C, E. kat. is..köszönöm, köszönöm ( ) ).
Üdv!