Az csak a temperában vagy íavízfestékben van úgy!
Itt nem keveredik a piros fény a fehér fénnyel (mivel nincs is fehér fény ) !
Vagyis nem lehet színkeveredés.
Tehát egyszerűen átvilágít a fehéren a piros fény!
Simsonra árulnak fehér hátsólámpabúrát. Van ilyen valakinek? Kíváncsi lennék a színére h milyet világít :) mert ha az izzó pirosra van festve, a fény meg ugye fehér az nem rózsaszín?
A fehér index és hátsó lámpa búrához mit szólnak a rendőrők? Nem kötözködnek? Amúgy nekem is az van rajt, de íg vettem, és nem tudom mire számítsak, mert elvileg úgy tudom hogy szabálytalan!
A fehér lámpabúrs és az oldalsztender nincs már rajta de helyette kapott egy új 51-es elsőlámpát meg pár apróságot ha érdekel írj ! Tom ferstés kelél de nekem jó volt így is
Jó az! Mondjuk városi szaladgálónak nagy, motornak meg gyenge de van egy nagyonnagy előnye:
A leghidegebb télben is mehetsz vele, csak mosolyogsz az esőn mert rád csak akkor esik ha megállsz szóval jók a nagyrobik. 40 fokban mondjuk könyörögni fogsz a menetszélért...
Sziasztok! egy olyan kérdést hogy 20-éves vagyok nincs meg még A-ra a jogsim de egy gilera nexus 500-ast szeretnék hajtani mi a véleményetek tapasztalat bármi jöhet tudom nem 125/50-es téma!
Hogy merre mia szokás azt redőre válogatja. Mindenki maga dönti el hogy beválalja hogy nagyobb gépet hajt vagy megelékszik az 50-es adotságaival. Én azt javaslom , ha elszánt vagy és tökös akkor vegyél nagyobbat, ha kicsit is bizonytalan és állandóan azon jár az eszed hogy vajon elkapnak-e vele, akkor marad az 50-es. Szerintem mindenki fel tudja mérni a saját környezetét nagyjából, ugye legtöbször ott használod. Genyóznak a yardok veletek ? igen , akkor nem veszek mert tuti bukta.
hali all!
eddig volt egy simsonon most eladtam.nagyon ácsingózok egy Aprilia Pegasus 125ccm kismotor papírokkal tegnap este szinte végigolvastam a topicot,B kategóriás jogsim van csak.Tanakodom hogy meg verjem-e venni a mocit vagy vegyek inkább 50-et.
Tanácsokat kérnék tőletek !
Amúgy egy ilyen 50-es endurónak mennyi a végsebessége,és az utazó ?
Előre is thx a válaszokat.
Köszi, nemrég vettünk egy 50-es Apriliát 65ért! Azért mégse Sámson... és ezzel nem akarom leszólni mert imádtam a mi kis piros DDR csodánkat, de nem vágyom rá, hogy az 5000Ft-os főáttétel kéthetente ledarálódjon.
Sziasztok!
Most vettem egy Yamaha DT 125 R-t. Van valakinek ilyennel igazoltatási tapasztalata?Mennyire hihető?
A hengerbe be lesz ütve a 49 ccm felirat. Az adattáblával nem tudom mit csináljak, kicsit takarja egy nagy kábelköteg.
Ugye, hogy ugye?