Következő lépes a 990-ik cikkről!
Az ügyet két osztály vizsgálja az eggyik az a Bűnügyi osztály ami még tart , a másik a közlekedésrendészeti osztály amiről végre megjött a határozat amiben annyit írnak hogy "Az elsőbbség(és az előzés) szabályainak megsértése és Érvényes gépjármű-felelőlégbiztosítási szerződés nélküli vezetés szabálysértések elkövetése miatt FIGYELMEZTETÉSBEN részesítem" Ezaz az eggyik felén túlvagyok és megúsztam egy figyelmeztetéssel
Ponrt az indexen volt ez téma most, ott azt mondják a fiúk, hogy ha nincs papírja (vám, mittudomén mi), akkor nem tudod forgalomba helyeztetni.
Itt ni: forum.index.hu/Article/showArt...
Ha "csináltatsz" rá rendszámot, akkor forgalomba kell helyezni.
Ez néhány tízezer, arra számíts!
Asszem 90 ropi. Vagy 60. a regadó
+ forgalmi 6, törzskönyv 6, eredetvizsgálat 13, stb
Szóval nem piskóta.
Nem jó a kérdés! Neked mi az, hogy robogó?
Robogó van 600-as is.
Az alább írtakon kívül rendszáma is kell, hogy legyen, azaz motorkerékpár kategóriába kell tartozni. Nem smkp.
Ha rendszámod van, akkor az 50 ccm-essel is vihetsz személyt. Régen voltak ilyen Simsonok.
mostanság gondolkozok, h veszek egy nagyobb robógot. Most láttam egy eladó vespa 125öst, papír nélkül. Ha egy ilyet forgalomba kell akar helyezni az ember, akkor miket kell szerezni rá, és mennyibe kerülnek (müszaki, teljesítményadó, rendszám)? Mitől van az, h vannak olyan hirdetések, h azt írják, h forgalomba nem helyezhető, csak alkatrésznek..., ez mikor van? honnan tudom megállapítani egy ilyen motorról, h forgalomba helyezhető vagy sem?
igazából azért akarom forgalomba helyeztetni mert személyt is szeretnék vele szállítani. Egyb nekem azt mondta eladó, h ugyanakkora a kaszni mint 50esnek, és nincs rajta semmi felirat. Viszont valaki meg azt mondta, h vespa 125ösöket mostanság adják el mert zsaruk észre veszik. De azt hogyan? Átolvastam itt 2-3 oldalt de nem találtam meg, h mi van akkor ha ilyen 50/125el elkapnak zsaruk?
Tényleg ezek a kis mocik vagy mik minek számítanak? Miért nem lehet vele közlekedni vele forgalomban? néhány kátyúból ki sem látszana. Ma kentem az Sr-nek belső sávba olyan 75-80 körül és szemből érkezett a yard, farkas szemet néztünk és kiki ment a saját dolgára. persze az sr-m 150-es, A runnernél paráztam az nagyon ott volt a szeren 180-as állandóan tépni akart, az sr olyan kis szolid amíg le nem kapcsolnak .
nah megvolt a mai kihallgatás is volt itt minden szembesítés is volt nah hát az elég szar dolog és az a poén az egészben hogy még mindig nincs vége az ügynek ahoz képest hogy július 31-én volt az incidens
Én azért kaptam figyelmeztetést,
mert nem toltam a biciklimet a pápai Sétáló utcán, hanem tekertem...
Az ügyet két osztály vizsgálja az eggyik az a Bűnügyi osztály ami még tart , a másik a közlekedésrendészeti osztály amiről végre megjött a határozat amiben annyit írnak hogy "Az elsőbbség(és az előzés) szabályainak megsértése és Érvényes gépjármű-felelőlégbiztosítási szerződés nélküli vezetés szabálysértések elkövetése miatt FIGYELMEZTETÉSBEN részesítem" Ezaz az eggyik felén túlvagyok és megúsztam egy figyelmeztetéssel
huh ez rengeteg kiadás, akkor nem is érdemes így venni :( pláne, h nem lehet forgalomba helyezni, az pláne bukta ugy
Itt ni:
forum.index.hu/Article/showArt...
Még az előzőhöz, vizsgáztatni is kell, az is péz.
Ez néhány tízezer, arra számíts!
Asszem 90 ropi. Vagy 60. a regadó
+ forgalmi 6, törzskönyv 6, eredetvizsgálat 13, stb
Szóval nem piskóta.
Robogó van 600-as is.
Az alább írtakon kívül rendszáma is kell, hogy legyen, azaz motorkerékpár kategóriába kell tartozni. Nem smkp.
Ha rendszámod van, akkor az 50 ccm-essel is vihetsz személyt. Régen voltak ilyen Simsonok.
4 éve van B jogsim, azt mondták az beleszámít
mostanság gondolkozok, h veszek egy nagyobb robógot. Most láttam egy eladó vespa 125öst, papír nélkül. Ha egy ilyet forgalomba kell akar helyezni az ember, akkor miket kell szerezni rá, és mennyibe kerülnek (müszaki, teljesítményadó, rendszám)? Mitől van az, h vannak olyan hirdetések, h azt írják, h forgalomba nem helyezhető, csak alkatrésznek..., ez mikor van? honnan tudom megállapítani egy ilyen motorról, h forgalomba helyezhető vagy sem?
igazából azért akarom forgalomba helyeztetni mert személyt is szeretnék vele szállítani. Egyb nekem azt mondta eladó, h ugyanakkora a kaszni mint 50esnek, és nincs rajta semmi felirat. Viszont valaki meg azt mondta, h vespa 125ösöket mostanság adják el mert zsaruk észre veszik. De azt hogyan? Átolvastam itt 2-3 oldalt de nem találtam meg, h mi van akkor ha ilyen 50/125el elkapnak zsaruk?
előre is köszi, üdv. r. balázs!
köszi a segítséget!
Sztetek korhoz van kötve a Pocket-bike (gyerekmotor)?