Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tökéletes
és kezdő mocinak szentetek jó egy simson sr50?
több értelmezése van de pl:laugh Out Loud
mi az hogy lol?netán :jó?
lol énmeg most jövög a tolnaringről...ismerős??? egy gazos szar ,,crosspálya":D:Dde azé jo volttt
ezt nem tudom de sztem lehet anélkül is mert amik vannak oktatások a ringen ott vt már haverom aki smkp-s jogsival mehetett rs125tel
mondasz valamit
jaja pl én apám csak lebaszna miatta de nem büntetne meg
jah akkor a hungaroringen lehet menni jogsi nélkül vagy nem???sztem tutti h nem

50est ha meghuzatod akkor se biztos hogy észreveeszi a rendőr:D:D nálunk a városba kb mindenki 80al nmyomja csak van egy két balfasz aki 50el totyog:D:D nah ha all 80al megy és te 100 al akkor végülis nem naon huzatod meg szentem 50es ha megy 100at ne menny vele annyit...maradjak csak 85 nél
rendőrfüggő
természetesen nem is akarok de ha megállitanának és minden rendben van csak éppen januárban leszek 13 évesakkor naon nagy gáz lesz?
na jah ezér nem kéne a speed
magánterületen kell menni.ott nem érvényesek a kresz szabályai ezért nem is számítasz vezetőnek.az már részletkérdés h kinek a magánterületén
akkor jó,de gondolom egy idő után nem tudja megállni az ember hogy ne huzassa meg a mocit még ha csak egy 50-es ről van szó hát még ha egy nagyobbról.
de szentem ne emberkedj 12 évesen azzal yzr-el vaggy miaz...vagyis legalább ne nyilvános helyen
ha ésszel mész+szabályosan akkor nem lesz nagy gond.
aham
így van már 7 éve megyek simsonnal és amikor eddig elkapott mindig csak azt kérdezte h hol a buko.azota befektettem 1be+biztosítás is lett és nincs semmi baj.
de looool bazzeg a rendőr nem azzal baztat hogy mennyit megy a motorod!!!! hanem hogy hány cm3 éshogy megvannak e a papirok...
az én babim le tudott hagyni 1 névtelen robogot hosszutávon.a robesz 56ig ment...kár is érte h már nem műxik
smkp-s dolog hát áttételfüggő az összes zsaru de én minimum buko+biztositás...
de akko má téged is basztathattak volna az smkp-vel
nah mindegy van két babis haverom egyiknek 40et másiknak 42-t:....ha 53 at megy az azért sztem kivétel..biztos vigyáztatok rá vagy mittomén
Mi az az "smkp dolog" ?
Tudod mit akarsz kérdezni?
hátha a ysr ed 70et megy akkor az egy kalap szar:D:D:D.....minumum 85 öt kéne mennie..az én enduro-m megy lazán 85-t